Борисов кисел за ЧРД, тъжен бил накъде отива държавата

Бившият премиер днес става на 54 години
Обновена: 13 юни 2013 14:54 | 13 юни 2013 11:57,
302
Борисов кисел за ЧРД, тъжен бил накъде отива държавата
Бойко Борисов Снимка: архив, Reuters

Бонбони и вино се разнасят днес из Народното събрание. Спас Панчев от левицата първи реши да почерпи за имен ден, като се разходи из кулоарите с кутии с бонбони.

Веднага след него се активизира и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес има рожден ден и става на 54 години.

Рожденикът, който днес е във видимо лошо настроение, не почерпи сам, а прати хора от пресцентъра си да донесат бонбони и вино на ресорните журналисти.

Борисов днес с неохота приемаше поздравленията, а явно нямаше желание да седи и в пленарна зала, тъй като излезе още на първата точка в днешната програма на депутатите и се прибра в парламентарната стая на ГЕРБ.

Кулоарната мълва носи, че Борисов категорично забранил да му се носят подаръци и торти. Парламентарната група на ГЕРБ няма да купува подарък, стана ясно от изказване на Борисов. Събрали са по сто лева депутатите, обясни той и допълни, че парите ще бъдат дадени за благотворителност – на старчески дом или на дом за сираци.

Още по темата
Борисов коментира, че е тъжен на празника си, защото „вижда накъде отива държавата“.

Положението беше съвсем различно миналата година, когато той беше премиер, а пред вратата на Министерския съвет се зареди опашка от хора, носещи дарове. За миналия си рожден ден той дори получи торта като магистрала с валяк отгоре.

Другият празнуващ – Спас Панчев, пък днес беше в изключително добро настроение, с охота приемаше поздравления и с усмивка благодареше.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
13
 
16
 
! Отговори
maora преди 10 години
на къде отива бе Бойко........ти я втаса 3,5 години та сега вървим на зле ли. Ей само преигравате и ви е гадно че не сте на власт. Знаем как с дипломатическа поща и ценни пратки на вашите банки изнесохте парите в чужбина!!!! Ама разправяйте ги колко мислите за България на някой друг, който не знае за какво става въпрос. На вашите симпатизанти които хабер си нямат за кражбите на пари натъпкани в чували. Има към 1 млн балъци дето ти вярват. С такива хора как да дръпнем напред? Да са живи и здрави)
174
9
 
11
 
! Отговори
sss преди 10 години
До tribun Т.е. идеята ти е ГЕРБ да бъдат оставени да крадат още 10 години?!? Не харесвам БСП, но и не разбирам хорицата, които все още симпатизират на ГЕРБ???
173
12
 
17
 
! Отговори
tribun преди 10 години
Не мога да разбера,защо има толкова много симпатизанти на тройната коалиция,нима те не са се облажили от власта,защо трябва да ви обяснявам,че ако ГЕРБ е крал 3,5г.,то БСП и ДПС са крали поне 10-12 години,СДС 4г. НДСВ 4г.
172
10
 
15
 
! Отговори
.... преди 10 години
До 198 : Ти си червено ***,погледни факти какво се направи в тази държава.Плюете за фискалния резерв,когато дойде ГЕРБ на власт беше в окаяно състояние имало пари ама онези не са се разплатили,но както и.Погледни и тези факти има и скици ;) Как го получи и как им го върща.
171
14
 
16
 
! Отговори
4I4O SAM преди 10 години
4ESTITO!!!DOGODINA V ZATVORA...
170
12
 
5
 
! Отговори
NABOR преди 10 години
OH, NABORE, NABORE, SKRII SE NIAKADE, ZACHTOTO MNOGO BELI NAPRAVI. VECHE CHTE IMASH SHANS KOLKOTO DRUGIA NABOR - JAN VIDENOV. VSE PAK, CHESTIT ROJDEN DEN!
169
14
 
15
 
! Отговори
блондинката преди 10 години
До Анонименколко трябва да е *** човек за да не разбере , че да- Б.Б. е най- големия престъпник? Огледайте се. Доказателствата са навсякъде.
168
8
 
15
 
! Отговори
СЛАБОУМЕН преди 10 години
АМА АЗ ПАК НЕЩО НЕ РАЗБРАХ...ЗАЩО КАТО ИМ Е МЪЧНО НА ГЕРБАДЖИИТЕ И ТЕХНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ, ЧЕ БОЙКО Е КИСЕЛ, АМИ НАМАЖЕТЕ ГО С МЕД И ГО ОБЛИЖЕТЕ, БЕ...
167
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЧРД НА ПРЕМИЕРА СЛЪНЦЕ
166
9
 
12
 
! Отговори
иван преди 10 години
Ако БСП решат да го върнат като някакъв ще му кажат а засега да спре да се кахъри. Нещата в държавата вече се пооправиха но след него трябва да си факир да намериш някой лев всичко са опукали герберите като скакалци са хубавците.Дано скоро се приберат по селата си герберастите и да оставят хората които го умеят да работят.Като го гледам рожденика няма да издържи дълго в това народно събрание,няма мачлета,няма го Вучката,прибраха му хеликоптера дето си джиткаше като му доскучее от мачлета..мъка!!
165
8
 
13
 
! Отговори
ХА, ХА преди 10 години
ТРЪГНАЛА Е ДЪРЖАВАТА ПО МАГИСТРАЛАТА, КОЯТО ТВОЕТО ПРАВИТЕЛСТВО ПОСТРОИ...НАДОЛУ, НАДОЛУ И ВСЕ ПО-НАДОЛУ...
164
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гн Борисов давие честит рожденият ви ден,със най сърдечни пожелания от всички краища на света,ние сме със вас знаем колко вие трудно в този момент когато вие строиде държавата а *** от другите партии се опитват дави изкарат най големият престъпник.А ние виждаме и чуваме че вие единствено се борите против БГ мафията дори и в европа.Но на вашите душмани това не им допада.Народът щеги накаже септември,и те щеси платят яко.Бъдете жив и по здрав.13 юни е празник на цяла БГ.
163
12
 
17
 
! Отговори
Българин преди 10 години
ЧРД на човека.Да е жив и здрав Но.... До тук . Вместо да се занимава с това "на къде отива държавата" по- добре е да се връща в Банкя да "сади картофи" и да "гледа овце".Сигурно това ще прави по- добре ,от колкото управляваше държавата.
162
8
 
12
 
! Отговори
моя преди 10 години
Честит празник г-н Борисов! Да си жив и здрав, другото можеш да си го купиш! Нека в България да цари мир и сблъсъците да са единствено в Парламента, а душманите и да стоят на далече! В името на Родината- бъди Стройтел на демократична държава!
161
15
 
20
 
! Отговори
Мерлин преди 10 години
Честито, Бойко, и Господ да те пази! И ние да те пазим, че ти си си наш, а тая държава повече спасители няма да има - оттук нататък, ако не оценим направеното и не осъзнаем, че можем да се спасим сами - ще дойдат едни други "спасители", само дето няма да са българи. Жив и здрав да си и Бог да ни пази всички заедно!
160
20
 
21
 
! Отговори
17 преди 10 години
Горкичкия,бе няма ли доктори да му помогнат?!!!
159
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХАХАХАХАХ МУТРАТА СЕГА ПРОГЛЕДАЛ НАКЪДЕ ОТИВА ДЪРЖАВАТ, 4 ГОДИНИ КЬОРАВ ЛИ БЕШЕ?????????????????????
158
19
 
22
 
! Отговори
Обективен преди 10 години
Не таб никога не ти е пукало за България, само за собствения ти джоб, който по слухове вече е набъбнал на около 2 млрд...дори да не е така със сигурност са милиони - сметопочистваща фирма "Титан", 55% от Главболгарстрой, "Трейс груп"...трафика на акцизни стоки и т.н
157
4
 
5
 
! Отговори
ХАХА преди 10 години
До докога????Що, той Станишката много ли е фин и изтънчен?
156
18
 
24
 
! Отговори
пазач на паркинга преди 10 години
Някогашен министър-председател, член на БКП, с богат опит в СИК, собственик на ЕТ "герб-Буда", бивш пазач на паркинга на бай Миле, с инициали ББ, за нищо неспособен, с непоносим характер, никому ненужен, мрази всички, с чувство на пребито от съдбата куче, след тотален провал в политиката поради собствена глупост, спешно търси ново работно място. Предпочита да го наемат за батман, портиер, насъсквач или за ненужна вещ.