Рано или късно пак ще съм премиер, предрече си Борисов

ДПС "изнасилва" столетницата, притесни се той
Обновена: 13 юни 2013 15:01 | 13 юни 2013 12:45,
367
Рано или късно пак ще съм премиер, предрече си Борисов
Бойко Борисов Снимка: БТА

За мое съжаление рано или късно това ще се случи. Така депутатът от ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов отговори на въпрос дали очаква отново да стане премиер.

По негови думи това рано или късно ще стане заради пътя, по който е тръгнал новият кабинет на Пламен Орешарски.

По начина, по който управлява, това ще се случи, заяви Борисов в Народното събрание.

Той допълни, че не си го пожелава заради тежката икономическа криза, в която се намирал светът. Експремиерът беше категоричен обаче, че при падане на кабинета „Орешарски“ и спечелване на изборите от ГЕРБ той ще поеме поста. Този кабинет ще падне с гръм и трясък, прогнозира още Борисов.

Единственият пазарлък, който се води, е как да разпределят държавната баница и да я изядат за два-три месеца, отсече Борисов.

По негови думи оставало да се открият още няколко обекта, изградени от ГЕРБ, и след това нямало да се построи нищо друго. ГЕРБ не може да ги спре. Може да ги спре само народът, заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg как най-голямата партия в НС смята да спре това. 

С прискърбие наблюдавам това, което се случва в държавата, заяви Борисов. По негови думи ДПС “изнасилват“ столетницата.  Вече 20 дена този кабинет не може да си назначи областни управители, зам.-министри, изреди той. 

Според него в кабинета имало само трима души от БСП – премиерът Пламен Орешарски, външният министър Кристиан Вигенин и министърът на отбраната Ангел Найденов.

По думите на Борисов правителството забравило исканията от протестите, които “били спретнати“ на правителството на ГЕРБ. 

20 дни вече се занимават с „Авиоотряд 28“, заяви Борисов. Той обясни, че по негови данни разходите на тройната коалиция са били два пъти повече, отколкото направените от правителството на ГЕРБ. Борисов обяви още, че ще настоява да има анкетна комисия, която да разследва това.

За една много близка на бившия премиер Станишев са похарчени толкова пари за командировка, колкото ние за 4 години за авиоотряда, преместна Борисов, без обаче да дава повече подробности.

Той обясни, че разходите са направени през спецслужба, за да се прикрият, и сега информацията се води класифицирана. Той обаче беше категоричен, че ще намери начин да я разгласи. 

Призовавам ги да се вземат в ръце в името на България и да поработят малко. Да спрат да се пазарят, заяви Борисов. Той разкритикува факта, че Орешарски все още не е назначил втори вицепремиер.  Да имаш един вицепремиер, означава, че той практически отговаря за всичко. Той практически дублира. Орешарски и Зинаида имат еднакви права, заяви Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
4
 
14
 
! Отговори
мaорa преди 10 години
Когa ще се рaзследвaт шефовете нa Сибaнк и нa Вaсилев Корпор.бaнкa .......зa изнaсянето нa пaри нa Герб зaд грaницa под формaтa нa ценни прaтки, които не подлежaт нa контрол и проверкa. Когa тези хорa ще влязaт в зaтворa.....
285
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
DAno nikoga ne stava tova izrode bankqnski
284
2
 
17
 
! Отговори
мaорa преди 10 години
Кaкво стaвa със СРС тaтa нa Фидосовa.....където искa от Вaньо Тaнов дa се нaзнaчaвa неин човек в митницaтa. A Вaньо отговaря че.тоя зa нищо не стaвa и дaже изпитите не може дa си вземе....щото е мегa ***. Когa Фидосовa ще се рaзследвa и ще влезе в зaтворa.....
283
6
 
10
 
! Отговори
мaорa преди 10 години
Въпрос към герберите: Зaщо лицензионнaтa тaксa нa МТел до 2014 годинa беше 3-4 млн левa a след 2014 ще стaне 160 левa!!!!!!! Колко пaри взе зaщитникa нa политикaтa нa Герб Московски и когa ще влезе в зaтворa???
282
18
 
7
 
! Отговори
american boy преди 10 години
Газ до дупка бате Бойко! С Бога напред! Народа те обича!
281
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма как да стане, защото ще си осъден и ще си в затвора! Нагла тиква!
280
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НАДЯВАЙ СЕ,НЕНОРМАЛЕН ***.
279
15
 
29
 
! Отговори
Отвратен преди 10 години
Ти ли бе, тикво?!Още една година ако беше изкарал щяхме да видим какво представлява следващия по степен режим след тоталитаризма!Наглец ***! Принизи цяла България на нивото си! Благодарение на теб и твоя кукловод, цвъцко, полицейщината и престъпността хванати ръка за ръка стъпкаха хората и бизнеса в тая държава!
278
4
 
15
 
! Отговори
detelina преди 10 години
23ГОДИНИ,ВСИЧКИ СТЕ ОТ ЕДИН ДОЛ,ДРЕНКИ,ОТ ЕДНО КОТИЛО СТЕ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ!?ЖАЛНА МУ МАЙКА НА НАРОДА-АКО НЕ СЕ СЪБУДИ!?А,КОЛКОТО ДО ПРДСКАЗАНИЕТО-ТАМ Е БОЖА РАБОТА!ИМА ЕДИН ИЗРАЗ-АКО,ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ БОГ,РАЗКАЖИ МУ ЗА ПЛАНОВЕТЕ СИ!?ЧОВЕК ПРЕДПОЛАГА-БОГ РАЗПОЛАГА!
277
17
 
19
 
! Отговори
дон Корлеоне преди 10 години
Аре скривай се вече бе,наглец гнусен!Не разбра ли ,че си бита карта?Бегай да харчиш милиардите на някой остров !Баси и наглия ***!Ти го плюеш,то си мисли че дъжд вали...
276
18
 
18
 
! Отговори
гербер преди 10 години
Каруцар пълен,само на излага в цял свят
275
6
 
16
 
! Отговори
100 години позор преди 10 години
Те що не си се обединят официално БСП и ДПС ,ами играят пак театрото "Чалмалия изнасилва,на задна прашка сифилистична 100-годишна секструженичка за пореден мандат". Грозна е сцената. Гледахме я потресени преди 4 години,чак опръскаха публиката с екскременти. Не е за вярване,че удоволствие им е било взаимно и искат да ни го изиграят отново.
274
16
 
21
 
! Отговори
Скоро-избори преди 10 години
Не че е идеалния,но в сравнение с Бадемов или серГея е премиер та дрънка.Гарантирано му е второ премиерство и то много скоро.Просто няма переспектива да ни управлява правителство излъчечно от пенсионери,***,социално и умствено слаби,които се борят да изцоцат и последните левчета от тези,които все още мислят,работят и плащат данъци в тази държава.
273
12
 
8
 
! Отговори
Надежда преди 10 години
11 10 ОтговориТъпчопреди 1 час Поредното доказателство с тези изхвърляния , че Тиквата е по-*** отколкото изглежда ! Още едно правителство на герберастите и ще останем 2 милиона.... 28312 13 Георгиевпреди 1 час Подкрепящите този ***, бедни хорица от този объркан народ ясно показват колко е паднал коефициента на интелигентност на българина. Ако дори и за момент се замислим за нещо положително в Борисов, било негова личност, било управлението му, следва веднага да отприпкаме към най-близко стоящата психиатрия и да ни хоспитализират доживотно. 28220
272
13
 
19
 
! Отговори
Скоро-избори преди 10 години
Не че е идеалния,но в сравнение с Бадемов или серГея е премиер та дрънка.Гарантирано му е второ премиерство и то много скоро.Просто няма переспектива да ни управлява правителство излъчечно от пенсионери,***,социално и умствено слаби,които се борят да изцоцат и последните левчета от тези,които все още мислят,работят и плащат данъци в тази държава.
271
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Prestapnizzite,Kradzzite i Ubiizzite ot 1944 g.Natrapili ni MIZERNATA republika,PROMENIHA ISTINSKATA BALGARSKA AZBUKA na koiato sa Pisali Ivan Vazov,A.Konstantinov,G.S.Rakovski,Botev i Levsski...Tezi republikansski PRESSTAPNIZZI ne sa si Zaminali ot Balgaria KOIATO OKUPIRAHA i POROBIHA...TE NAGLO PRODALZZAVAT DA SE SHIRAT I DA GRABAT ...Te Nama da si Tragnat DOBROVOLNO,a Ste BADAT POZORNO IZGONENI s Ritnizzi,Buhalki i Tupalki ot Balgarsskia Narod chrez KONTRAPREVRAT,za da SE VASTANOVI ZARSTVO BALGARIA i ZAKONNATA TARNOVSKA KONSTITUZZIA...
270
9
 
25
 
! Отговори
Рени преди 10 години
До АнонименЗащо Бойко да е ***? Да не би той да е виновен за световната криза, или в другите държави хората да са доволни от управлението?Тези, които са избивали физически българите са комунистите, а десетилетия наред доубиват този народ, който се оставя да бъде манипулиран и бърка демокрацията със слободията.
269
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
MLAKkNI anon.GADEN republikansski zADRASSTENiAK...BeSe*sti DOLNI GNUSSNI...
268
0
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Децата ни са в чужбина и чакат нещата да се оправят в България, за да се върнат. Ние родителите сме шашнати от това, което се разиграва в Народното събрание. Питаме се кой крив, кой прав, без отговор. Жалко за децата ни...
267
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това изказване на Боко *** е с цел да събуди малко позаспалите форумни герберета