Рано или късно пак ще съм премиер, предрече си Борисов

ДПС "изнасилва" столетницата, притесни се той
Обновена: 13 юни 2013 15:01 | 13 юни 2013 12:45,
367
Рано или късно пак ще съм премиер, предрече си Борисов
Бойко Борисов Снимка: БТА

За мое съжаление рано или късно това ще се случи. Така депутатът от ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов отговори на въпрос дали очаква отново да стане премиер.

По негови думи това рано или късно ще стане заради пътя, по който е тръгнал новият кабинет на Пламен Орешарски.

По начина, по който управлява, това ще се случи, заяви Борисов в Народното събрание.

Той допълни, че не си го пожелава заради тежката икономическа криза, в която се намирал светът. Експремиерът беше категоричен обаче, че при падане на кабинета „Орешарски“ и спечелване на изборите от ГЕРБ той ще поеме поста. Този кабинет ще падне с гръм и трясък, прогнозира още Борисов.

Единственият пазарлък, който се води, е как да разпределят държавната баница и да я изядат за два-три месеца, отсече Борисов.

По негови думи оставало да се открият още няколко обекта, изградени от ГЕРБ, и след това нямало да се построи нищо друго. ГЕРБ не може да ги спре. Може да ги спре само народът, заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg как най-голямата партия в НС смята да спре това. 

С прискърбие наблюдавам това, което се случва в държавата, заяви Борисов. По негови думи ДПС “изнасилват“ столетницата.  Вече 20 дена този кабинет не може да си назначи областни управители, зам.-министри, изреди той. 

Според него в кабинета имало само трима души от БСП – премиерът Пламен Орешарски, външният министър Кристиан Вигенин и министърът на отбраната Ангел Найденов.

По думите на Борисов правителството забравило исканията от протестите, които “били спретнати“ на правителството на ГЕРБ. 

20 дни вече се занимават с „Авиоотряд 28“, заяви Борисов. Той обясни, че по негови данни разходите на тройната коалиция са били два пъти повече, отколкото направените от правителството на ГЕРБ. Борисов обяви още, че ще настоява да има анкетна комисия, която да разследва това.

За една много близка на бившия премиер Станишев са похарчени толкова пари за командировка, колкото ние за 4 години за авиоотряда, преместна Борисов, без обаче да дава повече подробности.

Той обясни, че разходите са направени през спецслужба, за да се прикрият, и сега информацията се води класифицирана. Той обаче беше категоричен, че ще намери начин да я разгласи. 

Призовавам ги да се вземат в ръце в името на България и да поработят малко. Да спрат да се пазарят, заяви Борисов. Той разкритикува факта, че Орешарски все още не е назначил втори вицепремиер.  Да имаш един вицепремиер, означава, че той практически отговаря за всичко. Той практически дублира. Орешарски и Зинаида имат еднакви права, заяви Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Леле леле. Няма спасение от този.Кошмара на народа
265
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като си представя, че всички коментари с/у ББ са написани от някакви си 50 човека, представители на младежките организации на БСП, ДПС и Атака, и няколко бездетни кукувци от Шоуто на Слави и ТВ7 - хора как сварвате и КОГА спите?
264
22
 
16
 
! Отговори
kms_07 преди 10 години
Боко Тиквата може и да стане отново премиер, или в някаква друга, паралелна Вселена, или тука, в некоя лудница! Лилето ще го посещава, ще му носи сладкиши и портокали и срещу съответен рушвет за санитаря, ще се усамотяват за половин час в некоя стая....
263
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко нали щеше да си взима женичка като го пенсионираме, ся кво чака? Да я зима, да я води у Банкя и да си хортуват мирно и кротко и да не ни занимава!
262
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** гледам, че подкрепям най-големия сръбски престъпник Йосич в борбата срещу Бойко. Това говори достатъчно. Бойко, върни се, само ти можеш да се справиш с ДС!
261
17
 
20
 
! Отговори
nedjlko.grozev преди 10 години
Здравословното положение на психопата с всеки изминал ден се влошава!Следете деградацията на изявленията му!
260
7
 
11
 
! Отговори
gary преди 10 години
....и акъл неща от хора ,които никога не са излизали в чужбина,нямате си и на хабер (турска дума) как ни се подиграват дойде Бойко и се видя малко с4етлина,но то да е Х_й да ви го набия,то акъл как да го..... :)
259
10
 
9
 
! Отговори
gary преди 10 години
георгиев,бас ловя че си към 50-ти набор,закърмен с комунизъм :) ей заради такива като теб.......
258
18
 
16
 
! Отговори
Тъпчо преди 10 години
Поредното доказателство с тези изхвърляния , че Тиквата е по-*** отколкото изглежда ! Още едно правителство на герберастите и ще останем 2 милиона....
257
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Правилно е казал народът,,ЛУД УМОРА НЕМА,, Неумолим беше да ни увещава, колко добре сме живеели( ама не сме разбирали), как м.май 2012 ще пътуваме до морето по ГОТОВА МАГИСТРАЛА, как той ненапусналият Партиятя громи комунистите, как сирак станал, кмет, генерал (майка му починала 1998г.-сестра му го издъни ) с ДВЕ ДУМИ НЕСТАБИЛНА ПСИХИЧЕСКИ ЛИЧНОСТ.
256
10
 
17
 
! Отговори
gary преди 10 години
ама найстина тези,които са против Бойко са много много глупави,както 70% от нацията ни за Жалост,много глупави ! Незнам,не четете ли статистика,на училище ли не сте ходили,направо онемяжам от невежеството ви,Бог да пази България
255
6
 
30
 
! Отговори
сексолог преди 10 години
Не е вярно,че ДПС изнасилва столетницата. На БСП им харесва да ги е*е ДПС, и сексът е по взаимно съгласие така, че не може и дума да става за изнасилване, а от един месец си правят и "тройка" с Атака!
254
27
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тикво проста, твоят кабинет падна с гръм и трясък и повече власт няма да помиришеш дори!
253
21
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз ще гласувам за ГЕРБ. Искам дясно управление смятам,че Борисов свърши добра работа в някои области.Вярвам,че това е правилния път,а и не харесвам социалисти и комунисти и политиките на ДПС.
252
31
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нагъл престъпник. убеждавам се, че устата ще му запуши само яка заслужена присъда
251
28
 
17
 
! Отговори
bojinkata преди 10 години
Ти колко пари струваш Боко? Бърсалка за фекалии със самомнение!
250
28
 
21
 
! Отговори
НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ преди 10 години
О, БОЖЕ, ПАК ЛИ ТОЯ. НЕ МУ ЛИ СТИГА,ЧЕ СИ ИЗБРА ГЛАВЕН ПРОКУРОР, КОЙТО ГО ПАЗИ КАТО РОХКО ЯЙЦЕ, АМИ ПАК СЕ ИЗПЕРИ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ДА НИ НАТРАПВА КОМПЛЕКСИТЕ СИ И ГУЗНАТА СИ СЪВЕСТ.
249
32
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали заради ГЕРБ стигнахме до тук.Дано хората да разберат че посрадствени като в ГЕРБ до нищо добро няма да ни доведат, най много още 20 години да ни говорят за тая измислена криза и да затъваме и обедняваме все повече и повече.
248
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
MALE, MALE, MALE, KAKTO KAZVA NARODA, GLADNA KOKO6KA PROSO SUNUVA.ISKA MU SE NA OLIGOFRENA O6TE DA LAPKA AMA NEMA, STIGA TOLKOVA.MOGE DA STANE PREMIER NO NA CENTRALNIQ ZATVOR DA RAZKAZVA LUKARDII KAK E IGRAL ZA TIGRITE, KOLKO GOLA SA DALI DA VKARA I T.N. TOZI *** NI RAZBI GIVOTA, RAZBI ZDRAVEOPAZVANETO, MALKIQ I SREDEN BIZNES, SMAZA HILQDI HORA ZA DA IM VZEME BIZNESA I DA MU PLA6TAT. HUBAVOTO E, 4E SRETAN IZLIZA I 6TE MU DADE TOVA KOETO ZASLUGAVA BUDA ZA DA OTDUHE CELIQ NAROD OT EDIN SATRAP!
247
17
 
14
 
! Отговори
maika преди 10 години
Otnovo zabravi Da si pie hap4etata!