Борисов сащисан за Пеевски: Това е краят на БСП

ДПС управлява България, скочи бившият премиер
Обновена: 14 юни 2013 11:16 | 14 юни 2013 09:52,
339
Борисов сащисан за Пеевски: Това е краят на БСП
Борисов остана сащисан от избора на Пеевски. Снимка: Булфото

Това е краят на столетницата днес.  Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира предложението Делян Пеевски да оглави ДАНС.

Номинацията беше обявена от премиера Пламен Орешарски в пленарна зала, след като днес в дневния ред беше включена точка за избор на председател на агенцията. След това парламентът одобри кандидатурата на Пеевски.

"Толкова съм сащисан от това, което чух, че дори не мога да повярвам, че това предложиха", възмути се Борисов.

"БСП вече не съществува като партия. Честитя на г-н Пеевски новия пост, добави той. "На БСП им честитя края на тази партия. Тя днес приключи. Днес България има една партия, която управлява, това е ДПС. БСП не съществува като партия вече", каза още Борисов.

Още по темата

При обявяването името на Делян Пеевски за кандидат за председател на ДАНС групата на ГЕРБ демонстративно напусна пленарната зала.

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов определи това за заплаха на националната сигурност и заяви, че ще бъдат сезирани всички европейски институции.

"Това е абсолютен пълен фарс. Това е недопустимо. То юридически не е издържано и не покрива критериите", коментира Цветанов кандидатурата на Пеевски, който бе избран за шеф на ДАНС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
8
 
6
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
До 223 ПотресенОт пидали акъл не искам!!!!
156
1
 
29
 
! Отговори
акуд преди 10 години
всички гласували за АТАКА9SALDIRI) и БСП да правите това което се прави с гореща супа
155
3
 
22
 
! Отговори
Потресен преди 10 години
До val 789Хей вал ли си бал ли си много си неинформиран и глупав . Разсъждаваш като неандерталец а пропо така изглежда и Пеевски . Нима не разбирате , че се задава червена диктатура !
154
0
 
31
 
! Отговори
ужас преди 10 години
ЕЕЕЕ, това ме уби, нямам думи, свършиха ли се професионалистите българи, дето са учили в специализирани училища, работили години в службите, професионалисти.... това е падение на държавата, как да казвам и показвам на децата си кое е правилно, кое е патриотизъм, как да се борят в живота.... дали да не им покажа.. на децата си пътя към терминал 1 и 2...
153
22
 
2
 
! Отговори
topor преди 10 години
Съпругата на ЦвЦв не работеше ли в ДАНС? Малейййй?!?!!
152
27
 
9
 
! Отговори
Обяснявам преди 10 години
До val 789Боко не е САЩИСАН. Той просто е ИЗПЛАШЕН. Пеевски е непредвидим. И мрази Боко и Цвъко.
151
2
 
22
 
! Отговори
ХА,ХА,ХА, ВЪРХОВНО.. преди 10 години
....КЪДЕ АМДЖИК-СИДЕР , БЕ....ХА,ХА,ХААААААА....."НАЦИОНАЛИСТА"!!!!!????????ЕГАТИ , РЕЗИЛА...ХА,ХААААААААААААААА....ТОВА Е ГОЛАТА ИСТИНА ЗА "ЧЕРВЕНАТА ПРАШЧИЦА" от *** -20!!!!!!!!ДОВОЛЕН СЪМ!!!!!/наистина съм доволен /
150
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Престанете с тези излизания от народното събрания.Българския народ ви е гласувал доверие и вие сте длъжни да присъствате.........
149
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До msimovмалоумен си не се напъвай ,нямаш мозък да расъждаваш.
148
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЛИЧНО мнениемалоумен си не се напъвай ,нямаш мозък да расъждаваш...
147
1
 
24
 
! Отговори
св.Доган-кръстител преди 10 години
Този ,който получаваше всички "анонимни"джакпоти от тотото на мама Ирена сега е шеф на антимафиотите....и сега заспалите чиновници от Брюксел ако не се събудят значи са в играта на клептократското "правителство".
146
36
 
12
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
Бил САЩИСАН!!!!!! Ти ли си сащисан бе, нарцис ненагледен,ТИ който разби всякакъв вид ДЕСНИ партии и движения в България за да можеш ЕДНОЛИЧНО да управляваш като вилает нашата държава!!!! Най-големият предател и най-червената *** си ти и твоята партия!!!!! Е.ати ЛИЦЕМЕРИЕТО!!! А сега се правите на ощипани булки и ни лук яли,ни лук мирисали!!!!
145
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
няма един българин в власта ужас само предатели и шпиони
144
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименТрябваше ли с толкова малко поддръжници да се държим като ментори? Младите къде са - другаде. А можехме да ги задържим и да им дадем път. Сега с тъга ще гледаме отстрани... Или може би ще се събудим и ще ги подкрепим?!
143
7
 
44
 
! Отговори
Милко преди 10 години
Сега горди ли сте? Тези коитро подкепихте БСП. Аз се срамувам
142
39
 
6
 
! Отговори
ЛИЧНО мнение преди 10 години
По принцип трябваше да е човек необвързан с престъпниците.Ама поне Пеевски не е ДАВАЛ ЗАПОВЕД ЗА СТРЕЛБА С ГРАНАТОМЕТ.Т. е. не е убиец, за разлика от лицето Бойко Методиев Борисов.П.П България е осъдена в Страсбург заради " ГЕРОЙСТВОТО " на мутрата Бойко Борисов.
141
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименДа приятел, страх ме е, страх ме е, че чужди шпиони, мафиоти ще оправляват службита за сигурност, страх ме е че българия си отива, теб явно не те е страх!!!Българин ли си????
140
4
 
36
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Срам и ужас. да излизаме на улицата и изметем тази клика БСП-ДПС-Атака от парламента. Да излизаме във всички градове.
139
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз да бях на мястото на Борисов и аз щях да съм "сащисан". *** им се мам*та и на Цветанов и на Борисов. Тоя мандат ще пробват страната на булката и се надявам да получат справедливи присъди за това че омерзиха хората, страната и бизнеса. Но истината е, че никоя присъда не би била достатъчна и нижо ни би поправило злодействата им. Все пак мисля, че и по-добра от на Пеевски кандидатурата можеше да се избере.
138
6
 
38
 
! Отговори
bgsoldier преди 10 години
СРАМ! СРАМ! СРАМ! Кои ***, гнусни прасета без капка мозък гласуваха за БСП. Кои сте вие бе нещастници!?