Борисов щастлив, потушил ГЕРБ-ерските битки по места

Голяма част от конфликтите бяха изгладени, каза той
Обновена: 24 юни 2013 17:07 | 24 юни 2013 17:07,
147
Борисов щастлив, потушил ГЕРБ-ерските битки по места
Снимка: Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че е останал доволен от срещите си с областните структури на партията му, където имало разминавания в комуникацията.

"Болшинството проблеми са наслоени през годините. Някъде са междуличностни конфликти, на други места – поради не дотам доброто разбиране на задачите на партията. Като цяло съм доволен, защото голяма част от конфликтите бяха изгладени", посочи той пред "Фокус".

Бившият премиер обяви, че сега ГЕРБ има възможността да се съсредоточи по-добре в предсрочните избори, които очаква да се проведат в скоро време и "преди всичко – в изграждането на икономическата програма на партията и ползването на целия й потенциал", допълни той.

"Разговорите, които се водят и решенията, когато се взимат от Изпълнителната комисия, винаги са функция на това, което се предлага от местните структури на ГЕРБ", настоя и заместникът му Цветан Цветанов.

Той допълни, че ГЕРБ ще продължат със срещите в страната – Разград, Шумен, Варна, Търговище, за да чуят всички различия и противоречия, които има вътре в ГЕРБ.

Още по темата

Според него е невъзможно разцепление на партията, а той самият не е виждал писмо от недоволни членове на ГЕРБ.

Цветанов цитира Борисов, според когото живеем в демократично общество, всеки има право на избор и свое виждане.

Той потвърди, че и тази седмица ГЕРБ ще останат извън НС, но уточни, че са готови да обсъждат промени в изборното законодателство.

Цветан Цветанов отново се обяви "за" диалог с всички формации център-дясно. Дори били морално задължени, особено с другите партии от ЕНП.

"Това трябва да бъде силното дясноцентристко управление на България след евентуален предсрочен вот", смята той.

Голяма е вероятността срещите на Борисов и Цветанов с областните структури на партията да са предизвикани от "кървавите писма" в последните дни, чрез които ГЕРБ-ери настояват за отстраняването на Цветан Цветанов и Искра Фидосова от парламентарната група.

Само преди ден двама от учредителите на ГЕРБ - Иван Петров, бивш депутат от Хасково, и Павел Димитров – бивш областен координатор на ГЕРБ във Варна, обявиха, че бившият МВР шеф е главният виновник за изолацията на ГЕРБ.

Димитров и Петров упрекнаха лидера на партията Бойко Борисов, че не е уважил поканите им за общи срещи, а вместо това ги е привиквал в централата един по един.

"Борисов каза, че е допуснал грешка, че е оставил Цветанов и Фидосова да управляват. Каза, че ще има разговори за това", каза вчера Павел Димитров.

Dnes.bg припомня, че напрежението срещу Цветанов и Фидосова нарасна още преди изборите с поредица изказвания на низвергнати вече ГЕРБ-ери като бившия земеделски министър Мирослав Найденов и бившия депутат Емил Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДА. ВСИЧКО Е ОК. НАРОДА Е ДОБРЕ. ВСИЧКИ ЖИВЕЯТ Е ПЕЯТ. ЕДНИ УМИРАТ А ДРУГИТЕ ИМ ГО ЗАВ.РАТ. И ТАКА ЩЕ Е ОЩЕ 101 ГОДИНИ БЕЗ ПРАЗНИЦИТЕ. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ДРУГАРКИ ДРУГАРИ ГОСПОЖИ ГОСПОДА ПЕДАРА.И И ПЕДЕЛВАЙСИ. ДА ЖИВЕЕ МУТРО-КОМУНИЗМА ТАВАРИШЧИ. ДА ЖИВЕЕ ВЕЧНАТА ДРУЖБА МЕЖДУ МУТРИТЕ И ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ..
18
12
 
22
 
! Отговори
anonim преди 10 години
Бойко Борисов да отговори, защо е возил олигарси на правителствения самолет и така е ощетил българите със стотици хиляди лева.
17
13
 
28
 
! Отговори
anonim преди 10 години
Питайте го този Бойко, защо след като три години и половина не свърши нищо, иска пак властта и то на всяка цена.
16
2
 
2
 
! Отговори
anonim преди 10 години
?
15
52
 
22
 
! Отговори
бб преди 10 години
Бойко е единствения лидер, който се държи на положение!
14
30
 
19
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Сретен беше наркобос 1 на Балканите, а и на Европа! Евалла на Борисов, че с риск на живота си успя да го задържи и после да осуети освобождаването му, както беше замислено като уж трябвало да го преместят посред нощ в един друг затвор! Бойко е герой и не заслужава такова лошо отношение като на някои тук пишещите! Защото много лесно се щрака на компютъра глупости за пари, но реалността е съвсем друга!
13
34
 
20
 
! Отговори
ОПА! преди 10 години
Браво, Бойко! НИкога не съм гласувала за ГЕРБ, но като гледам как НАПУК като дребнави жени правят всичко БКП/БСП, ДПС и Атака, си мисля , че ти прави чест, че не ЗАПОЧВАШ и ти да говориш "приказки от 1001 нощ'.. а има какво .. защото парите с куфарчета, раздадени на верни хора(БКП) са "публична медийна тайна"-А ако започнеш- ще стане бетер от кавгите на перачките ( по МОпасан)... защото в момента слушаме саги от преди 15 години( без основание- само и само да се сипят упреци.)Държавници ?!?
12
19
 
52
 
! Отговори
Никога повече ГЕРБ преди 10 години
Баси герберастката *** се е събрала - *** късопаметни !Това е опит за рекорд на чевени палчета - давайте умопомрачени типове !!!!
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Svobodata com
10
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дано на гости ми дойде Сретен
9
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
4etete faktor bg za edna godina KAK Sergeq 6te si lapne 15 Miliarda evro na vremeto ba6ta mu si lapnal 21 miliona sega e red na sina Sergeq
8
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Nai hubavoto za balgariq e boiko balgarina
7
30
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Az sam balga4e obi4am na6iqt si boiko
6
59
 
27
 
! Отговори
gerbist преди 10 години
Време беше да оправим положението в партията, защото скоро трябва пак да поемаме властта и да управляваме народа. Видя се че БСП няма да я бъде защото нашите протести ще я свалят скоро от власт. Така че на есен с песен, както казва народа. Да се стягаме вече и скоро да вземаме властта, народа иска управление.
5
28
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Boiko e slanceto na balgariq a segeq oblaka
4
17
 
7
 
! Отговори
цецо преди 10 години
Е па язе го видех Боко да вземе 5 стинки от един убавец и ми стана лошо, затри му бизнесо ве!!!! Виж колко е лош човеко!!!
3
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сига почват г-н Буда
2
38
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Boiko gospod zdrave da ti dava
1
9
 
56
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
ТАКА Е... И НЯМА КАК ДА НЕ Е ТАКА, ЗАЩОТО ИНАЧЕ...- АКО ЦВЕТАНОВ СИ ОТВОРИ УСТАТА..., МАЙ, НЯМА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЗАТВОРА....