ГЕРБ ще се разцепи, категоричен е Мирослав Найденов

"Политическото воайорство е страшно изкушаващо"
Обновена: 26 юни 2013 07:37 | 25 юни 2013 21:18, Елка Василева
154
ГЕРБ ще се разцепи, категоричен е Мирослав Найденов
Мирослав Найденов. Снимка: архив, Булфото

„Категорично ГЕРБ ще се разцепи. Хората отидоха заради Бойко Борисов и заради ценностите на Европейската народна партия (ЕНП), а в момента самият той заяви, че партията е на Цветан Цветанов”. Тази категорична позиция изрази пред bTV бившият земеделски министър Мирослав Найденов.

В отворено писмо партийни организации от цялата страна поискаха да бъдат отстранени Цветан Цветанов, Искра Фидосова и ковчежникът на партията Цветомир Паунов. По думите на Найденов причината за това е авторитарен и безпардонен стил на партийно управление, който те са наложили.

На среща в Етрополе членове на ГЕРБ са обсъдили т.нар. „кърваво писмо” с искания за отстраняване на тримата. Въпреки заявките на Борисов и Цветанов, че конфликти няма, а функционерите търсели вниманието на лидера си, Мирослав Найденов твърди, че сдобряване няма. „Подаването на ръка е жест на възпитание”, коментира още той.

Още по темата

„Подслушването (скандалният разговор Найденов-Борисов-Кокинов) преля чашата, нарушаването на човешки права не се толерира никъде. Политическото воайорство е страшно изкушаващо. Всеки иска да знае какво се случва в неговите противници и това се изражда в гледане под чаршафите”, заяви Найденов.

Той е убеден, че освен него и други от ГЕРБ са били подслушвани незаконно от СДОТО или друга, подопечна на бившия вътрешен министър структура.

На сбирката в Етрополе е решено да бъде създадена Facebook  група с името „Истината за ГЕРБ”. Там е публикувано и „кървавото писмо”, в което се посочва, че оставките на Цветанов, Фидосова и Паунов са належащи по ред причини, сред които и „безпринципното и на моменти нагло налагане на техни протежета”.

По думите на Найденов не се говори за създаването на „ГЕРБ 2”. Ставало дума за хора, които споделят еднакви десни убеждения.

По повод образуваните днес две дела за полетите на Авиоотряд 28, бившият министър заяви, че той самият няколко пъти е ползвал услугите му. Единият път било заради хуманитарна криза между Сърбия и Косово. „МС реши да отида, излетях със Спартана с бизнесмени и кацнахме на военно летище. Срещнах се с Хашим Тачи и договорихме хуманитарен канал”, обясни Найденов. Друг повод да лети било наводнението в с. Бисер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
7
 
29
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 години
МИРОСЛАВ НАЕДЕННАДБОВ Е *** ОТ ПОРОДАТА *** БЯЛА И НЕМСКА БЛАГОРОДНА ТОВА СА *** РОДЕНИ САМО ДА ЯДАТ И СЕР.. И
85
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗАЩО СЕ ДАВА ТРИБУНА НА ТОЯ ?ЩОМ ИЗПЪЛЗЯХА ПРОКУРОРИ,ОТЦЕПНИЦИ И МИРО ДА НИ ОБЯСНЯВАТ ОЧЕВИДНИ НЕЩА-ЗАДАВАТ СЕ ИЗБОРИ
84
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
predlagam cepeneto da zapo4ne ot zadnika na na toia GъZ ne-Mirnoto dupe Nailainianof
83
5
 
23
 
! Отговори
вай, вай ! преди 10 години
Тоя крадец Мирослав Найденов няма думата !!! ***, понеже по принцип са си такива, веднага си го приютиха...
82
9
 
26
 
! Отговори
Българин преди 10 години
..."ГЕРБ ще се разцепи, категоричен е Мирослав Найденов"... Защото така ти дикъуват да говориш от БСП ли, а *** такъв! БСП като те употребят обаче, ще изхвърлят на бунището , дори и нещо по лошо може да ти се случи! Защото знаеш много за интригата и манипулациите на Цацаров и прокуратурата срещу ГЕРБ! А, БСП и останалата мафия , която контролира и прокуратурата не се нуждаят от такива като теб които знаят много от кухнята на техните далавери и интриги!!
81
20
 
13
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
много Тикви са писали коментари пак, Ей ГЕРБЕРИ Бойко никога няма да се върне на власт, стига толкова финансова стабилност, по времето на ГЕРБ също имаше скандални назначавания, но никой нищо не казваше нито протестираше, това означава че Бойко е селянин и плаща уж на неговите интелеигентни протестиращи, Миро мачкай ги бате ! Споко на Пеевски много му пука кой какво мисли за него, защото всички против него на къп да им събереш парите, немат толкова колкото Делянчо, завист завист, Българино сереш
80
7
 
16
 
! Отговори
Голям Смях преди 10 години
Миро-Мършата и Емо-Фаса зоват махнете Цветанов и ние ще се върнем в ГЕРБ.Алчни прошляци събирани от дъното решили,че могат да си направят собствена партия...а бе тия няма ли да ги съдят?
79
2
 
13
 
! Отговори
тайгър луд преди 10 години
мълчи ве, прасе(към интервюирания)повръщам отгоре ти
78
4
 
15
 
! Отговори
стоян петров преди 10 години
Никой не ми отговаря на въпроса, ако всички бюлетини са перфектни какво от това? Някой ще купи цяла комисия заедно със застъпниците на поне десет партии, ще вади бюлетини на БСП и на тяхно място ще поставя такива на ГЕРБ. Това е толкова вероятно колкото утре аз да се събудя министър. Цялата суматоха бе да се съборят проценти от ГЕРБ. Успяха. Затова и сега се държат за главите и се чудят кой път да хванат. А всичките ги водят в пропастта.
77
13
 
13
 
! Отговори
82 преди 10 години
82, 1. ГЕРБ не са десни. 2. Мършата в ГЕРБ е 90%.
76
10
 
11
 
! Отговори
:) преди 10 години
Ако *** издържат няколко месеца на власт, ГЕРБ ще се разпадне поради липса на лапаница и комисионни.
75
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
emi 6te se razcepi, ot takiva pidali kato teb
74
0
 
7
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
До 75,Толкова си елементарен, та чак вдлъбнат. Ако нещата бяха очевидни колко дни мислиш, че им трябват на експерти полиграфи да обявят резултата от експертизата? А ти експерт полиграф ли си ?Проблемът е, че съответните доказателства след следствието ще отидат в съда и ще се срещнат с доказателствата на защитата и ако съдът не си свърши работата ще отидат в Страсбург. Отлагането е защото няма доказателства за нарушение и единственото, което прокуратурата може да докаже, че печатницата не е охранявала отпадъците.
73
1
 
9
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Кога прокуратурата ше разпита Цацаров за бюлетините?
72
14
 
18
 
! Отговори
eve1 преди 10 години
Надявам се никога повече ГЕРБ да не участва във властта!
71
7
 
10
 
! Отговори
въпрос преди 10 години
А защо ве десните да се цепят, а комунистите си седят като глутница вълци винаги, дори и в най-трудните моменти - например сега?ГЕРБ имат кусури, но по- добре да не се цепят. Иначе винаги има ***, във всяко стадо.
70
7
 
8
 
! Отговори
Бойко преди 10 години
подлец
69
13
 
9
 
! Отговори
будали преди 10 години
Добре че беше тоз да отвори очите на сляпото стадо що за сатанинска партия всъщност е ГЕРБ. Никога вече мутри начело на държавата!
68
2
 
2
 
! Отговори
anys shepti преди 10 години
aii siktir vie ste kato aisberg popadnal na ekvatora
67
8
 
10
 
! Отговори
агент на ДС преди 10 години
Миро е самовзривяващия се механизъм на ДС инсталиран в творението ГЕРБ и беше задействан успешно. Умните отдавна са напуснали кораба, само най-слабоумните Тиквата и Цецо Шестака все още са се вкопчили във властта, но май ще потънат с кораба и куфарите с откраднати мангизи на дъното на океана.