Борисов зове: Този парламент е безсмислен, време е за оставка

"НС така е обсадено, че и да иска човек, няма как да се върне"
Обновена: 28 юни 2013 15:11 | 28 юни 2013 13:10,
395
Борисов зове: Този парламент е безсмислен, време е за оставка
Бойко Борисов поиска предсрочни избори. Снимка: БТА

"Този парламент е безсмислен, защото министрите и депутатите са изгубили напълно доверието на хората", обяви в предизборния щаб на ГЕРБ във Варна лидерът на партията Бойко Борисов, който призова правителството да си подаде оставката, "за да се успокои народът".

"Парламентът така е обсаден, че и да иска човек, няма как да се върне", допълни бившият премиер. Той бе категоричен, че при оставка на правителството няма да настъпи криза в държавата, защото могат да бъдат проведени нови избори след месец и половина, а след тях гражданите ще имат възможност да бъдат представени по-добре в управлението на страната.

Борисов подкрепи думите си, припомняйки, че ГЕРБ настоява бариерата за влизане в НС да падне на 3%, за да има по-голяма представителност в Народното събрание и едновременно с това да не се режат субсидиите на партиите с такъв резултат.

"Ние сме още достатъчно силни и няма какво да ни правят, затова посегнаха на всички останали. Те просто искат да останат като едно време – ДПС, „Атака” и БСП", обясни Бойко Борисов.

По повод частичните местни избори във Варна той обяви, че ДПС готви фалшифициране на вота с 10–15 хиляди гласа, като това щяло да стане чрез подмяната на цели урни.

"Купуването на гласове се извършва основно в ромските махали на Варна. В замяна се обещава узаконяване на незаконните постройки там, както предвиждат промените в законодателството, предложени от БСП", аргументира се лидерът на ГЕРБ.

Той уточни, че ще се подменят урни в подкрепа на независимия кандидат за кмет на Варна доц. д-р Христо Бозов, който е подкрепен и от червените. “Причината днес да съм във Варна е именно информация за подмяна на вота”, завърши Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
280
6
 
22
 
! Отговори
барелов преди 10 години
няма по безсмислени , по нагли и по прости от герберите , ограбиха и докараха държавата на това дередже , мутри на държавна софра
279
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ Е БЕЗСМИСЛЕН
278
27
 
12
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Бързо да се връща Бойко, че БГ под вещото ръководство на Тройната коалиция уверено се е запътила право към пропастта! Тия приказки за обединение на дясното са кьор фишеци! Кунева комун. снаха и поредния проект на БСП, Н. Михайлова я бива повече в любовта отколкото в политиката! Радан е човек на прикрития комунист и менте демократ супер крадливия Костов, той пък беше човек на Луканов! Единствения свестен беше Кабагайдов! За какво дясно изобщо става въпрос? ББ е прав - никакви коалиции, защото се размиват отговорностите!
277
32
 
16
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Червените кукловоди успяха да излъжат българския избирател, че Бойко бил лошия! А благодарение на него само за 3,5 г. се направиха магистрали, Дунав мост 2, Метро, метростанции, надлези, подлези, нови булеварди в София, околовръсните пътища, Южната дъга и т.н.! За пример: до идването на ГЕРБ за 6 г. Дунав мост беше едни стоварени тръби на брега на Дунава и изградено селище за работниците! Но ББ ги хвана за гушата и се започна истинското строителство, сега мостът е факт!
276
27
 
14
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Това което постигна Борисов друг няма да го постигне, запомнете ми думата! Ако ББ не се върне на власт, тая държава е обречена, защото няма друг такъв политик, който вместо да *** милиончета да рискува живота си срещу мафията и да работи за просперитета на държавата ни, като така на практика работи срещу интересите на мафията: енергийната- спря Белене, Бург-Алекс-с, наркомафията-заловиха Брендо, тежката крими престъпност-заловиха Килърите:! Държавата ни просперираше, а сега БСП ни вкара в Гръцкия вариант на постоянни протести!
275
27
 
14
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Преди да дойде ББ, държавата беше разпределена между червените феодали, даже държава на практика нямаше! Но само за 3,5 г. ББ стегна бурмите на държавната и ни машина и по време на свет. криза, въпреки че завари хазната на минус 500 млн и това Орешарски, тогавашния фин. мин-р го призна по ТВ, та ББ успя не само да избегне фалита на държавата, а да я стабилизира и да усвои евро пари с които построи толкова много неща! Ползваше се с пълното доверие и одобрение на лидерите на ЕС!
274
25
 
10
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Спасението на България се казва Бойко Борисов. За 3,5 г. управление ясно се видя, че въпреки кризата, държавата ни стъпи здраво на краката си и благодарение на стабилната ни финансова политика, която ЕС постоянно даваше за пример, инвестициите се увеличиха! Новите магистрали ще доведат до още по-големи инвестиции! Ограничи се престъпния бизнес на крими контингента, на наркотрафикантите, заловени бяха Брендо, Сумистта! Само ББ може да превърне БГ в истинска европейска страна! Другите са алчни за власт ментета, които работят за олигарсите!
273
20
 
11
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Ами така е другари и другарки! БСП с компромати и лъжи могат да печелят избори, но после нямат никакъв шанс да управляват! Защото няма как с лъжи и компромати да увеличиш заплати, пенсии! Така че или да работят по европейски, както работеше и управляваше Бойко или да се скрият някъде за да не ги достигне хорското недоволство!
272
10
 
22
 
! Отговори
Revolucioner преди 10 години
Герб желаят да се върнат на власт-и на всеки това е пределно ясно.Желаят го отчаяно,нагло,безапелационно,желаят го предателски-с цената на всеки и всичко.Само шепата хора начело с националния герой Волен Сидеров са оставали верни на идеалите на България и продължават да защитават обиквонения човек-теб работнико с ниската заплата,мизерстващ и едва свързващ двата края на този безумен живот.Съжелявам за тежките думи но са истина-огледайте се до къде ни докараха само ГЕРБ,ОДРАХА КОЖАТА на народа и сега я носят едва ли не като палто,с милионите си по банките в Кипър,със скъпите си мезонети и плате
271
10
 
28
 
! Отговори
МЛЪК, МУТРО ПРОСТА преди 10 години
НАГЛАТА МУТРА,СИ Е НАГЛА МУТРА.ТЯ ИМА ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ-ВЛАСТТА, НА ВСЯКА ЦЕНА С ЦЕЛ ПАРИ,ПАРИ,ПАРИ.ДА ГРАБИ И БОГАТЕЕ ЗА СМЕТКА НА НАРОДА,ЗАЕДНО С КРЪГОВЕТЕ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ И КОТАРАЦИ ОКОЛО ВЪПРОСНАТА СИАКДЖИЙСКА МУТРА,КОЯТО ВМЕСТО ДА СЕ СКРИЕ НРАВОУЧИТЕЛСТВА.И ЛЪЖЕ,НАГЛО И БЕЗСРАМНО.УТРЕ И САШО ДИКОВ,ЧИЙТО АВТОМОБИЛ БЕШЕ ВЗРИВЕН ОТ СЪЩАТА ТАЗИ МУТРА,ЩЕ МУ ПРАВИ СВИ...ЩО ЗА ДЪРЖАВА,ЩО ЗА НАРОД,ЩО ЗА ЖУРНАЛИСТИ И МЕДИИ.БЕЗСРАМИЕ.
270
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МУТРО ТИ НЯМАШ ДУМАТА СКРИ СЕ ПО ДОБРЕ СТИГА ***
269
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гробарите влязоха в историята с най-некадърното си управление. Тотална мизерия в БГ, самозапалаващи се хора. Изяден фискален резерв. Никога вече хора в БГ няма да го изберат, обаче все пак влезе в историята с 5 км по малко построени магистрали от предишното правителство и с тотален глад за българина. Защото вропарите искат от 40 до 60 % държавна субсидия и тя от къде я взе ББ естествено че от нас данъкоплатците държавния резерв и от приватизирани и ограбени предприятия като БДЖ и ВМЗ Сопот.
268
8
 
25
 
! Отговори
ДА СЕ ПОМНИ! преди 10 години
Февруари хората се самозапалваха. 9 души пожертваха живота си, за да покажат отчаянието, до което ни докараха ГЕРБ . Цялата страна беше пламнала и протестираше. Варна имаше по 70 000 души на улицата всееееки ден. Сегашните протестиращи си правят саамо в София, само някакви флаш мобченца, сценки УА хаха .Протестът се отразява услужливо от НОВА и бТВ и е заприличал на България търси талант.Дори намазаните артистчета като Христо Мутафчиев почнаха да обиждат Февруарските бедни, крайно нуждаещи се хора, протестирали и разкарали от власта един краен *** .Е*ахти ГЕЙ ПАРАДА е ста
267
6
 
23
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
Тоя мутрю не разбра ли, че никой не го е еня за него!Гробарите погребаха България!
266
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази Мафия ГЕРБ съсипа България!
265
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много е добре, че Будьо вече не го гледаме по телевизорите толкова много и не му слушаме глупостите! Малко чист въздух!А на него му личи, че много му е мъчно :))))))) ! Пада му се!
264
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много е кофти като ти спрат кражбите и рекета,ама това е положението,тези платени безделници едва ли са решението.
263
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко , тикво проста !!! Прави като вятъра мутро , духайййййй!!!
262
27
 
15
 
! Отговори
prav e преди 10 години
И ТОЗИ ПЪТ ТОЙ Б.Б. КАКТО ВИНАГИ ПАК Е ПРАВ за голямо съжаление на тези които още не разбират какво си случва от 2 месеца ....е с едно нещастно увеличение на мин раб заплата и мижавото намаление на тока което няма да усетим защото ще ни го начислят в сметките и т н
261
15
 
25
 
! Отговори
Българин преди 10 години
"НС така е обсадено, че и да иска човек, няма как да се върне"За теб е ясно ,че не можеш да се върнеш в НС,защото те е страх. Това го показа през февруари.Ти си едно тяло на мечка със сърце на заек...