Борисов зове: Този парламент е безсмислен, време е за оставка

"НС така е обсадено, че и да иска човек, няма как да се върне"
Обновена: 28 юни 2013 15:11 | 28 юни 2013 13:10,
395
Борисов зове: Този парламент е безсмислен, време е за оставка
Бойко Борисов поиска предсрочни избори. Снимка: БТА

"Този парламент е безсмислен, защото министрите и депутатите са изгубили напълно доверието на хората", обяви в предизборния щаб на ГЕРБ във Варна лидерът на партията Бойко Борисов, който призова правителството да си подаде оставката, "за да се успокои народът".

"Парламентът така е обсаден, че и да иска човек, няма как да се върне", допълни бившият премиер. Той бе категоричен, че при оставка на правителството няма да настъпи криза в държавата, защото могат да бъдат проведени нови избори след месец и половина, а след тях гражданите ще имат възможност да бъдат представени по-добре в управлението на страната.

Борисов подкрепи думите си, припомняйки, че ГЕРБ настоява бариерата за влизане в НС да падне на 3%, за да има по-голяма представителност в Народното събрание и едновременно с това да не се режат субсидиите на партиите с такъв резултат.

"Ние сме още достатъчно силни и няма какво да ни правят, затова посегнаха на всички останали. Те просто искат да останат като едно време – ДПС, „Атака” и БСП", обясни Бойко Борисов.

По повод частичните местни избори във Варна той обяви, че ДПС готви фалшифициране на вота с 10–15 хиляди гласа, като това щяло да стане чрез подмяната на цели урни.

"Купуването на гласове се извършва основно в ромските махали на Варна. В замяна се обещава узаконяване на незаконните постройки там, както предвиждат промените в законодателството, предложени от БСП", аргументира се лидерът на ГЕРБ.

Той уточни, че ще се подменят урни в подкрепа на независимия кандидат за кмет на Варна доц. д-р Христо Бозов, който е подкрепен и от червените. “Причината днес да съм във Варна е именно информация за подмяна на вота”, завърши Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
11
 
27
 
! Отговори
Гражданин преди 10 години
Как е разбрал ББ че Парламента е безсмислен след като освен че се разсърди на първото заседание не се е вясвал там. Може би защото не командва там. Бойко, обличай дългото кожено черно полицейско палто, и излизай на протест срешу себе си. Както казва народната пословица-"Де ги ди дърво неокастрено"- да влизаш в парламента където си назначен на работа
259
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да живее БКП и нашите учители Бойко,Пеевски и Искра Фидосова !!
258
8
 
28
 
! Отговори
хаха преди 10 години
не буда ти сигурно си най голямата безсмислица и недуразумение в българската история
257
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"московската пасмина "Замисляш ли се, че в цялата ни история единствените които са ни помагали са руснаците?Ама от къде мисъл у ГЕРБ-ер. То ако мислехте ГЕРБ не би съществувал. Ама нали сте *** като Боко викате без да мислите.И защо?За да му дадете пак мръвката да ръфа, да храни пак ЕРП-тата за да му дават комисионни, да мачка всички с простащината си и да излага България навсякъде по света.
256
17
 
42
 
! Отговори
Споко Будьо ! преди 10 години
Будьо, време е да разбереш , че си никой, че от теб нищо не зависи. Тебе даже *** от митингите не те желаят вече. Ненужен си простоко долен !
255
6
 
28
 
! Отговори
Тезки преди 10 години
До удриА ве *** ти събуди ли се? Аз вчера не ти ли писах колко си глупав! А сега се доказа ,че не си само от "интелигантните,ами и ГЕЙБЕР -БУДАЛА!!!!!
254
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До удриКак може да искаш една Мутра да те управлява. Като го искаш защо през февруари хората протестираха? И какво направи тогава Големият Мъж Бойко Борисов - покри се, вдигна кръвно. Как да не го "съжалиш"! Трябват ни нови хора, мислещи, а не такива слаби политици, които се уядоха и забравиха кой ги избира.
253
9
 
28
 
! Отговори
бОЙКО Е НАЙ ЧЕРВЕН преди 10 години
ДА ПРАВИ СТЕ! ЧЕРВЕНИТЕ ВЪН А НАЙ ВИДНИЯ ЧЕРВЕН Е БОЙКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
252
31
 
16
 
! Отговори
ГЕРБ преди 10 години
На протестите и днес сме пак с теб Бойко, ти си в нашите сърца и винаги ще си останеш там. На протеста веднага за да си върнем ГЕРБ на власт.
251
8
 
33
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
До удри Ako материала в България го биваше - Тиквата щеше да навива маркучите в пожарната, а Цоко да е даскал по физкултура!
250
27
 
17
 
! Отговори
удри преди 10 години
Абе,Вас кво ви пука че Цветанов е подслушвал престъпници и убийци като Доган и Алексей Петров? Даже малко им е било според мен
249
34
 
15
 
! Отговори
удри преди 10 години
За едно беше прав Борисов като каза че в България има много некачествен материял.Само че незнам дали му разбрахте контекста.Ние си заслужаваме мизерията.*** народ слаба държава.за ПЕТИ път Червенорязаният материял ще управлява.Така ви се пада
248
37
 
20
 
! Отговори
удри преди 10 години
Искаме си Бойко
247
13
 
31
 
! Отговори
шОПА СИ Е ШОП преди 10 години
Бойко Бойко много си далече от истината и от политиката вече.*** СИ БЕШЕ АМА И НА ЙОТА НЕ МРЪДНА.
246
6
 
24
 
! Отговори
удри преди 10 години
Изборите трябва да станат ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за всички БГ граждани,Така ДПС няма да са в парламента а БСП във власта.Все пак около 2 000 000 Българи НЕгласуват а от това печели Доган
245
16
 
36
 
! Отговори
Aw преди 10 години
БОКО, кратуно такава! Ти защо не си в затвора бе, ***?!
244
32
 
13
 
! Отговори
Снегорине преди 10 години
Сегашната ситуация е наследство на червените свинщини от 23+45 години, Борисов беше на път да ги оправи и затова ги отврати толкова, че сега ви плащат да пишете простотии по форумите... *** няма да стане номера
243
32
 
15
 
! Отговори
Претория - ЮАР преди 10 години
В този форум е пълно с червени платени драскачи и лумпенчета на психо-атака.Единственият премиер, който се опита да изрита московската пасмина от България и който най-добре защити националния интерес на страната и който започна да въвежда ред в държавата беше Бойко Борисов. Ние пак ще го изберем и този път няма да има Атака в парламента, а руските *** ще бъдат около 10%. От цялата плеяда политически *** за 24 години, бат Бойко е единственият свестен. Какъвто ще да е - по-добър няма!
242
10
 
29
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Незнам някъде по света някой охранител на соц.лидер да е ставал министър.Това само по филмите го има,а в България се разиграва най-големият.
241
11
 
8
 
! Отговори
някой преди 10 години
До Дядо ГавраилБоже прибери си вересийте,аман от такива червени *** като теб,Дядо Гавраиле!