Ако бяхме в парламента, щяхме да се сбием с "Атака"!

ГЕРБ е най-конструктивната опозицията, твърди Московски
29 юни 2013 10:57,
244
Ако бяхме в парламента, щяхме да се сбием с "Атака"!
Московски и Сидеров на крачка от съприкосновение в края на май. Снимка: Impact Press Group

Настоящият депутат и бивш транспортен министър Ивайло Московски заяви, че ГЕРБ са били изгонени от парламентарната зала.

Повод за това е станало поведението на депутатите от партия "Атака" и лидера й Волен Сидеров.

Московски посочи, че ако партията присъства в пленарна зала, "щяхме да се сбием с "Атака".

"Провокациите вътре щяха до доведат до омаскаряване на всички", каза той пред bTV и посочи, че по време на заседанията, "Атака" и лидерът им влизат между редовете на депутатските банки, обиждат хората от ГЕРБ и правят преки опити за сблъсък.

Още по темата

"Не само към мен има такива, но и към Десислава Атанасова, Бойко Борисов, Цветан Цветанов", отсече той.

Депутатът каза още, че ДПС и БСП стоят, подсмихват се ехидно и са безучастни в това време, а мерки срещу Волен Сидеров може да се вземат най-добре на 4-ти километър.

Московски заяви, че това поведение е сценарии за унижаване на ГЕРБ и призова медиите да вкарат камери и да "снимат Сидеров и клакьорчетата му".

По думите на ексминистъра бившите управляващи са в момента най-конструктивната опозицията с отказа си да влизат на заседания, в които не се обсъжда Изборния кодекс.

Той коментира, че няма нищо лошо в нови избори и това е логичното продължение на едно делегитимирано управление.

"Правителството е много дискредитирано. Исканията ни за промени в Изборния кодекс са съобразени с желанията на хората – падане на прага за влизане в парламента до 3 на сто, дори по-малко; силен мажоритарен елемент; символични такси за сдружения и партии, които искат да участват на избори", посочи Московски и добави, че казусът със субсидиите на извънпарламентарните партии може дори и на референдум да иде.

"Само дясното може да изведе България от кризата", категоричен беше той, визирайки обявения от десните партии нов реформаторски блок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
12
 
14
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Или както се казва - като му видим на Станишко приятелите, ще разберем и кой всъщност е той , какво е истинското му лице .Как ли ще реагират в ПЕС на тези факти ? Как ли ще реагират от ЕК и ЕП ?Повече от ясно е, че Болен играе театър , като целта му е БГ да бъде изхвърлена от ЕС, за да може след това да стане част от евразийския съюз на Путин !?Станишко и Болен защо не си вземат съветските униформи и чуковете и да си ходят в Сибир ? Там ще се чувстват по - добре и по - пълноценни ..
23
15
 
15
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
Платените гаменчета на Болния ,с изгърбените и тесни раменца,вие да не сте СЕКТА ,бе? Пописвате тук, хем неграмотно,хем едни и същи мантри.Пасторчето ви подхвърли по парче пица и някоя стотинка, и вие го следвате като зомбирани.За мисъл в *** ви кратуни и дума не става.А,дозичките с които ви захранва стигат ли?По зле сте и от СЕКТАНТИ!
22
11
 
13
 
! Отговори
arhar преди 10 години
В противен случай той само ще докаже, че проявява двоен стандарт .От цялата ситуация в държавата най - губещият е Станишко. Защо ли ?1. Станишко се оказа, че си е марионетка на лицата от ДС Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов ;2. Станишко беше близък с Цвятко Цветков, който си призна , че Маргините от СИК са си 'наши' момчета ;3. Станишко се оказа близък и с бившия сикаджия Иван Иванов - бил е на сватбата на брат му ;4. Станишко е коалиционен партньор и с Болен .
21
19
 
14
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Цацаров да поиска имунитета на Болен и да го подвежда под наказателна отговорност !Ако Цацаров не поиска имунитета на Болен и той не бъде подведен под наказателна отговорност, то това ще рече, че всеки човек в държавата може да си носи пистолет и полицейска палка, което не би трябвало да е незаконно . Нали пред закона всички бяхме равни ? След като Болен може да носи ' законно ' пистолет и полицейска палка, значи би трябвало всички да имат същото право !? И тогава наистина ще настане анархия в държавата ... Така че, Цацаров да действа и да си свърши работата , за да докаже, че е достоен ! В
20
6
 
16
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
Соросоидната групировка граждани за европейско разграбване на България още се правят на деца от детската градина дето били ощипани.
19
17
 
10
 
! Отговори
хе хе преди 10 години
Волен е жрец на любовта!:))))))))))))))))
18
21
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кремълската *** Бюлент Сидероглу е получил задание да се сношава с ДПС.Допълнително, мотивите му са, че това ще е и без това последният му парламент.
17
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кога най-после скъпоплатената к...а Сидер-Ага ще бъде вкаран в лудницата ?? Ако полицията не го стори накрая народа ще го направи!! Тоя *** тръгнал гражданска война да прави и между кого ще бъде войната между народа и 20-те горили които го охраняват! Тоя *** не разбира ли ,че след изборите ще ходи по улиците и ще си говори сам няма да има и кой да го слуша, защото вече и неговите избиратели се отвратиха от него! Добре , че има пари още та да плаща някой да му слуша глупостите още!
16
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
" мерки срещу Волен Сидеров може да се вземат най-добре на 4-ти километър."Само заради тая линия го подкрепям този човек. Крайно време е някой да се обади на ония с белите престилки да си приберат Волен от където са го пуснали...
15
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ниското комплексирано човече Долен сидеров ага (известно още като педя човек-лакет злоба) се прави на мъж и се опитва да привлече вниманието :))
14
12
 
14
 
! Отговори
на волен майка му преди 10 години
воленее.........*
13
8
 
4
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
До ИванКъде написах, че искам субисидии за всички партии? Ако можеш да ми цитираш?
12
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахаха, откъде я измъкнахте тази снимка? Тези двамата ми е интересно дали се намират в парламента или в театъра или може би са в парламента, но се вживяват като артисти(както впрочем и останалите им колеги). Предлагам да си изберем един истински парламент, а този да го запазим със всичките му представители(ГЕРБ, БСП, ДПС и Атака), но да бъде без реални права, а само за цирка, както се казва, също да се пускат кадри от него всяка вечер, вместо "Листопад" например, за да се смеем от сърце...
11
10
 
20
 
! Отговори
Мен преди 10 години
Нови избори трябва да има. Не коментирам дали правителството е добро или лошо. Нови избори трябва да има, само защото работата на Народното събрание и въпросното правителство зависи от настроенията и желанията на психичноболен човек и платените му "потдръжници".Сидеров е човекът, който създава нестабилност в държавата. В Брюксел искат да ни блокират правото на глас в европарламента.
10
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тъй като масово се трият коментари с думата която се използва за малцинства, (ром-а е за пиене), нека ги наречем хора със засилена пигментация.Та единия на снимката със засилена пигментация на кожата, да се научи какво значи думата конструктивен и друг път да не ползва думи, на които не разбира значението и не го използва правилно. Болене, лекувай се, имаш нужда!
9
12
 
17
 
! Отговори
Иван преди 10 години
До ДениславА ти уважаеми искаш субсидии за всички партии ли ? Субсидии от нашите данъци ? Прав е Волен че иска премахване на субсидиите за партиите извън парламента. Откъде - накъде ще ги храним и тях с народни пари ? Всички герберасти ли сте такива родоотстъпници а ?
8
10
 
21
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
До Ивайло АтанасовКакъв патриот? Та той за пари и майка си и баща си ще плюе (той май го е правил това).Какви избори? Той няма да мине и 0.1% бариера, а като отреже и субсидиите за тези под 4% - ще трябва да бяга към Турция, дано да вземе и платените си марионетки с него.
7
7
 
32
 
! Отговори
аз преди 10 години
Номер 1 и 2Абе вие не спите ли. За 30 лева чудеса правите. Да ви се не надява човек на продуктивността
6
24
 
31
 
! Отговори
Ивайло Атанасов преди 10 години
Само да питам, този българин-патриот (Волен), като е толкова патриот, защо стои още в Народното Събрание, а не лиши престъпната клика БСП-ДПС от кворум, за да се стигне до нови избори? Може би пък защото има интерес и не му се пуска кокала, така или иначе с неговите 23 депутата политики не се прокарват. Помислете над това.
5
23
 
30
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Боже, колко болни хора от бАтака има? Абе, драскачи, защо не кажете нещо за купените от лидера ви хора за масовка. Вижте първо себе си, после обвинявайте другите.Болен предаде всичките си избиратели, а такива като вас да си ядете пиците със здраве и да си харчите парите.Дано да сте щастливи.