Ако бяхме в парламента, щяхме да се сбием с "Атака"!

ГЕРБ е най-конструктивната опозицията, твърди Московски
29 юни 2013 10:57,
244
Ако бяхме в парламента, щяхме да се сбием с "Атака"!
Московски и Сидеров на крачка от съприкосновение в края на май. Снимка: Impact Press Group

Настоящият депутат и бивш транспортен министър Ивайло Московски заяви, че ГЕРБ са били изгонени от парламентарната зала.

Повод за това е станало поведението на депутатите от партия "Атака" и лидера й Волен Сидеров.

Московски посочи, че ако партията присъства в пленарна зала, "щяхме да се сбием с "Атака".

"Провокациите вътре щяха до доведат до омаскаряване на всички", каза той пред bTV и посочи, че по време на заседанията, "Атака" и лидерът им влизат между редовете на депутатските банки, обиждат хората от ГЕРБ и правят преки опити за сблъсък.

Още по темата

"Не само към мен има такива, но и към Десислава Атанасова, Бойко Борисов, Цветан Цветанов", отсече той.

Депутатът каза още, че ДПС и БСП стоят, подсмихват се ехидно и са безучастни в това време, а мерки срещу Волен Сидеров може да се вземат най-добре на 4-ти километър.

Московски заяви, че това поведение е сценарии за унижаване на ГЕРБ и призова медиите да вкарат камери и да "снимат Сидеров и клакьорчетата му".

По думите на ексминистъра бившите управляващи са в момента най-конструктивната опозицията с отказа си да влизат на заседания, в които не се обсъжда Изборния кодекс.

Той коментира, че няма нищо лошо в нови избори и това е логичното продължение на едно делегитимирано управление.

"Правителството е много дискредитирано. Исканията ни за промени в Изборния кодекс са съобразени с желанията на хората – падане на прага за влизане в парламента до 3 на сто, дори по-малко; силен мажоритарен елемент; символични такси за сдружения и партии, които искат да участват на избори", посочи Московски и добави, че казусът със субсидиите на извънпарламентарните партии може дори и на референдум да иде.

"Само дясното може да изведе България от кризата", категоричен беше той, визирайки обявения от десните партии нов реформаторски блок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
19
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
г-н Московски бъдете мъж и вървете на работа, бъдете опозиция на думи и дела а не изпълнявайте волята на един ... и спрете с популистките изказвания на вчерашни политици.
3
14
 
24
 
! Отговори
nie.ot.b.s.p. преди 10 години
kato.umra.ako.do.men.slojat.volen.siderov...vzemam.si.kov4ega.i.se.mestia.v.drugo.grobi6te
2
39
 
41
 
! Отговори
7 преди 10 години
GERB E NAI-KORUMPIRANATA OPOZICIJA !
1
51
 
46
 
! Отговори
Къде сте сега преди 10 години
Къде сте сега гербави протестиращи? Защо не защитавате с гърдите си шестте апартамента на Цецо Сересето? Защо не леете кръв за офшорките на Роската? Защо не си оставите костите на Орлов мост? Защо не блокирате Централния софийски затвор, за да попречите агент Буда и Цецо да бъдат опандизени?