"Атака" с атака към президента, иска импийчмънт

Сидеров: Плевнелиев разделя нацията и зове към преврат
Обновена: 5 юли 2013 17:35 | 5 юли 2013 17:30,
450
"Атака" с атака към президента, иска импийчмънт
По думите на Сидеров президентът застава на страната на екстремизма. Снимка: архив, Булфото

"Атака" започва сондажи с останалите парламентарни сили за стартиране на процедура по импийчмънт на президента Росен Плевнелиев, обяви лидерът на националистите Волен Сидеров.

"Изявлението на Росен Плевнелиев премина всякакви граници, допустими за държавник", каза той.

Според него държавният глава проявява партийни пристрастия и заема страна в един конфликт, в който участват екстремисти, а освен това разделя и нацията.

"Той взема страната на екстремистите, разделя нацията и в крайна сметка издава огромния си страх от това, че може да бъде извадено на светло неговото пране на пари, офшорни далавери, които аз съм започнал да ги вадя - това явно много го притеснява.

И цялото изявление в насочените срещу мен клевети издават страха му от това, че може да бъде разследван един ден и за пране на пари", посочва Сидеров.

"Росен Плевнелиев оказва и недопустим натиск върху прокуратурата да извърши репресии с искането да ми свалят имунитета. Шокиран съм от антиконституционното поведение на лицето, което изпълнява функция президент", каза лидерът на "Атака", в коментар на изреченото от държавния глава мнение, че обвинението трябва да обърне внимание на поведението на Сидеров, който си позволява да заплашва протестиращи и да носи полицейска палка и пистолет в парламента.

Според него президентът призовава българите да се разделят на две, а държавният глава по принцип олицетворява единството на нацията.

"Това само по себе си трябва да предизвика действия по импийчмънт", смята Сидеров.

Още по темата
По думите му президентът застава на страната на екстремизма, на протестиращите, които хвърлят камъни и предмети.

"Всичко това президентът го оправдава като нещо симпатично, той всъщност призовава към преврат", отсече лидерът на "Атака".

"Вместо да апелира за укротяване на тези, които вандалстват по улиците на София, Плевнелиев ги подклажда да свалят законно избрания парламент - това също са антидържавни действия и смятам, че може да му бъде снет имунитетът и да бъде подведен за нарушаване на Конституцията", категоричен бе Волен Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


450
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
281
10
 
12
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 10 години
Втрещен съм в този палеонтологичен"шедьовър" на психоанализата - Сидеров! Откъде си взе мощния взрив на отрицателна биологична енергия при едно двукрако същество? Дали Лукавия не твори най-перверзния си експеримент с този екземпляр! Или пък той е деструктивния антипод на принципа на Хайзенберг? Банална енигма, но се знае финалния акорд - клинична намеса!
280
13
 
21
 
! Отговори
Въпроси преди 10 години
Защо Президента не отгоори официално на поставените преди време въпроси:1. Участвал ли е в офшорни фирми /въобще/ и прехвърляни ли са пари в тези фирми?2. С него пътувала ли ли са с правителстения самолет служители на фирмата "Дънди-Прешъс"?Ако си чист и нищо няма, какво да криеш - излизаш и казваш както е истината. В противен случай при мълчание остава съмнение за лъжа!!Все пак е публична личност и обществото очаква неговите отговори.Няма *** въпроси - има *** отгоори!
279
14
 
22
 
! Отговори
светлин аф преди 10 години
Гнусно.Това човече не заслужава дори да заплюеш циничното му лицемерие. Това политическо джудже си позволи да взима страна като че ли е на сгурията и вика за бистришките тигри, а не е президент на нацията.И затова просто трябва моментално да се разкара от живота ни и да се свре под полата на жена си. Там, където винаги му е било мястото.Толкова.
278
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А защо я няма новината за разправията на бензиностанцията в Бургас???Някой не е в час или не му изнася?
277
12
 
21
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
Петата колона на Путин се строява за атака срещу Българския Президент.
276
13
 
24
 
! Отговори
Простотия преди 10 години
Протестиращите ли са екстремисти?! Тоя *** кога ще спре да ръси глупости?! И той отдааавна премина всякакви граници.
275
7
 
21
 
! Отговори
Покрусен преди 10 години
Извинете, колеги...обръщам се към екипа на днес.бг - защо продължавате да отразявате този луд?! На него за това му плащат - трябва медиите да забравят името му и то да започне да се споменава само в прокуратурата, съда и след това пред студентите по медицина, като патологичен случай на шизофрения или там каквато друга диагноза му сложат...Единственият екстремист в тая държава е именно той и много ще се радвам наистина да го изведат от парламента с полиция и усмирителна риза!!!
274
18
 
8
 
! Отговори
ОСТАВКА НА ПЛЕВНЯТА! преди 10 години
ОСТАВКА НА ПЛЕВНЯТА!В ПРАВ ТЕКСТ ТОВА ОЗНАЧАВА КЪШ, ВЪН, БЕЖ, ПАЙДОС, У ЛЕВО!Ако някой ти се е намъкнал в къщата и си тръгнал да го гониш, това казваш.И спираш да го слушаш, когато ти казва, че ако го изгониш, къщата ти ще падне, ще се разориш, ще ти спрат водата или колко е страшно, когато дойде друг вместо него. Или че още не е готов с правилата за изгонването му. Или да седнете да си поговорите, защо искате да бъде изгонен.Или понеже други са го харесали, той трябва да стои у вас и да го харесвате.ТОВА ПОВЕДЕНИЕ СЕ НАРИЧА ТАПИГЬОЗЛЪК!
273
4
 
4
 
! Отговори
Бай Иван преди 10 години
До angryhawksИ за коментари ли ви плащат вече,цялата ви партия е такава продажна.Смешни сте!
272
8
 
12
 
! Отговори
Бай Иван преди 10 години
А Болен не иска ли един ингъзмънт?
271
17
 
16
 
! Отговори
АТАКА преди 10 години
Този президент обслужва чужди интереси и без това си държи парите в офшоркида си ходи да ги харчи там!С този смешен карнавал или гей-парад в София ГЕРБ потвърждава колко сабезпомощни и деструктивни изобщо като партия.НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!
270
8
 
20
 
! Отговори
време е за сопите преди 10 години
Това е правителството на руснаците, турците и ***....За руснаците ще има Белене, за турците - службите, за *** законни гета и повече пари....За нас ,Българите се предвижда по един фес с петилъчка и евнтуално по един *** масур...а да и да платим сметката, разбира се....Давайте да ги подхващаме както през 1997 ,с разходки няма да стане!
269
6
 
18
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Dnes.bg спестиха новината, че Волен пак се сби с журналисти от СКАТ, но по другите медии го съобщиха!
268
5
 
15
 
! Отговори
hehee преди 10 години
това джудже сайдера,много притеснен от народната любоФ бре:)))не го виждам,след като това смешно правителство хване гората.паричките,които лапна ще свършат в един момент,покрай ордите с охрана и после?да не попадне на точното място в точното време в Бургас,че и мутрите му ще се вайкат покрай паветата.
267
18
 
13
 
! Отговори
Adiito0 преди 10 години
Плевнелиев: "Не искам компромати." Защо Плевнелиев не иска Атака? Ами отговорът както обикновено е в условието на задачата. След като Сидеров му зададе въпроса за офшорките, той явно вече много се страхува от Атака и за да няма повече компромати - Атака вън. Лесно и бързо решение. Отделно се замазват очите на протестиращите с изразена подкрепа, въпреки че искат и неговата оставка. И после хайде избори и пак ГЕРБ.
266
9
 
10
 
! Отговори
аС преди 10 години
Атаката продължава !
265
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Vikal e 6efa na scat tv da izleze pred televiziqta na ulicata...za koi se pomisli toq be!!!!!!sega ako ne se samosezira prokuraturata ne si otvarqite pove4e AMA Nikoga pove4e ustata jalki komunisti
264
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя съвсем се обърка и рипа напосоки като див петел. Заедно с колежката си мая манолова де, щото и тя не може да излезе от инерцията да тропа като кречетало без връзка с главния мозък. Толкова ги бива и сценаристите от премъдрото позитано, според което протестите могат да се приемат за сериозни, само ако поне седем милиона протестиращи българи се съберат пред Народното събрание. Иначе, място има и за повече милиони. Дори цели континенти могат да се изсипят там. Сега протестът е НИЩО. А хората?
263
8
 
10
 
! Отговори
american boy преди 10 години
Така, както в турските тоалетни с клекалата ибрика стои вързан на синджирка и като пикаят *** го пръскат с урина, Сидер Ефенди стои запикан с урина и мирише! Няма ли кой да го изчисти този *** най-накрая?!? СРАМ за Българите, че това се пише Българин - Националист, а защитава турските и ислямистки интереси! Сигурно взима пари от Саудитска Арабия по линия промотиране на исляма в България! ФЕС!
262
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Po saitovete ve4e e publikuvana novinata.tuk Nqma ni6to...