Волен пак недоволен, бесен на Цацаров

Националистът особено язвителен на журналистите в НС
Обновена: 12 юли 2013 11:36 | 12 юли 2013 11:36,
70
Волен пак недоволен, бесен на Цацаров
Сидеров обърна гръб на журналистите в НС. Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се върна в парламента след няколко дни, изкарани по плажовете на родното Черноморие.

Макар и отпочинал, той отново отказа да отговаря на журналистически въпроси и видимо раздразнен не спря пред нито един микрофон и не пожела да даде нито един отговор.

Още по темата

Няколкото думи, които каза обаче, бяха силно язвителни.

"За толкова време нещо по-умно не можахте ли да измислите", отвърна националистът на въпрос как се чувства, след като депутатите му взеха парламентарната етика и го оставиха само шеф на "Антимафия".

"Не хулиганствайте, ще ви арестува Цацаров", пък продължи Сидеров на останалите въпроси.

Той обяви, че ще даде отговор на изреченото от Обвинител №1 от парламентарната трибуна, защото е парламентарист.

Вчера главният прокурор настоя, че независимо от депутатския имунитет, Волен Сидеров може да бъде задържан, ако извърши груба хулиганска проява.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
7
 
! Отговори
Извини се, бее!!! преди 10 години
Извинявям се, ама аре да си ...........
57
0
 
12
 
! Отговори
X преди 10 години
ИГНОРИРАЙ БЯЛАТА МИШКА!!!!!!!
56
0
 
4
 
! Отговори
Смях преди 10 години
Уважаеми,платени съфорумци!Взимайте си надника и не се хабете излишно...Рано или късноистината винаги побеждава,а лъжата,с късите крака отива в забвение...Как мислите,Вас далинякой ще Ви запомни един ден и то с добро????????Не,че Ви пука,разбира се,за такива въпроситрябва да има морал в наличност...Справка за думата морал-в речника!
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ИванДа,на същия,заедно с коалиционния си партньор.
54
2
 
11
 
! Отговори
Adela преди 10 години
До ИванУважаеми съфорумнико, благодарение на Болен Лидеров ти вече си богат човек, не като нази бедняк. Към боба вече може да си купиш и парче наденица, вече си богат чиляк ............. )))))))))).......... айде спри да се излагаш
53
6
 
5
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До 58 и 57Има една стара поговорка:"Който се събира на сборища на нечестивци, сам ще стане като тях."А Волен наистина имаше ореол на политик и държавник, докато не реши, че трябва да помага на нечестивци като БСП и ДПС.Той трябваше да не се съюзява с измамни, крадливи и най- вече антибългарски партии като тези двете и след известно време сам щеше да спечели изборите.Ама не му достигна търпение.
52
3
 
20
 
! Отговори
Социаглист преди 10 години
Тоя ако е парламентарист аз съм марсианец-*** !
51
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
na ludite mqstoto im e v ludnicata dago zaklu4at i xvarlqt klu4a
50
22
 
11
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Уважаеми форумци ! Драги бедняци,бачкатори и роби за минимално заплащане ! Я да ви питам ? Сидеров ли завари 9 милиарда фискален резерв и остави 2.7 милиарда ! Сидеров ли източи сребърния и пенсионния фонд,парите на здравната каса,нашите пари от здравни осигуровки ? Сидеров ли ви вдигна пенсионната възраст и направи така да блъскате докато умрете ? Сидеров ли ви сложи данък на влоговете преди 7 месеца,данък на спестяванията на хорицата,на белите им пари за черни дни ! Заради Сидеров ли сте бедни
49
12
 
6
 
! Отговори
това е истината преди 10 години
Волен: Готов съм като Нелсън Мандела да вляза в затвораМоже да ми намерите 1000 кусура в характера, но нямам грехове пред народа, казва лидерът на "Атака".Нямам от какво да се притеснявам - нито съм приватизирал, нито съм крал, нито съм превозвал певачки с правителствения самолет. Вършил съм грешки, но не съм мамил българския народ, отсече Сидеров.
48
4
 
14
 
! Отговори
Adela преди 10 години
Ненормалния *** ИзЧуколов от Атака сега е в комисията по подслушвания и специални разузнавателни средства и може да ме проследи ))))))))))))) ИзЧуколов майната ти
47
3
 
15
 
! Отговори
.. преди 10 години
***, ***.времето ти свърши. А можеше да имаш спокоен живот някъде в провинцията, можеше да пускаш музиката във вагоноремонтния завод в Септември, и да лепиш плакати за повишаване на трудовата дисциплина. А сега - името ти е събирателен образ на неуравновесен лу*пен, уж кълнящ се в Левски, но броящ рублите си със светнали очи. Можеше да си скромен човек, и да те вземат насериозно, а не да те ползват журналистите за да изтърсиш поредната глупост, за да продават вестниците си.
46
24
 
12
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
всичко ,което казва Сидеров е истина ,но дебелите ви шопски тикви са твърде дебелокори за да проумеете,че света не се върти само около вас
45
8
 
25
 
! Отговори
Партиот преди 10 години
Дано тази *** Волен Сидеров бъде изхвърлен по-скоро на бунището, защото националистическата идея в Баългария ще загине !
44
6
 
17
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
А случайно Волен сидеров да се досеща, че и него почти никой не го иска даже и собствените му членове, и повечето от които му искат оставката, както и повечето от организациите на Атака.А, нали уж беше политик с морал и високи цели.Дано да се оттегли наистина защото не бива партия с идеини ценности като Атака да се изгуби от политическия небосклон, туморът в момента е лидера й.
43
3
 
20
 
! Отговори
es преди 10 години
значи ,отдавна вече трябваше да бъде арестуван
42
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този според мен сериозно забогатя покрай тази ситуация в парламента, щом е склонен на собственото си политическо самоубийство
41
2
 
27
 
! Отговори
мимето преди 10 години
Не разбрахте ли , че Волен не е нито луд , нито глупав ? Просто такава роля са му дали в тетъра дето ни го разиграват с една цел - да се отклонява вниманието от същинските проблеми .И изобщо , нито един от "народните любимци" не е толкова наивен , колкото ни го представят - нито Бойко , нито Костов , нито Станишев и т.н. - всички си играят ролите а крайната цел е запазване на статукството на власта и богатството на бившите фамилии от "партията" .
40
3
 
33
 
! Отговори
anon преди 10 години
Този волен беше против дпс против бсп против и герб и накрая се съюзява с тях голям гросмайстор накрая ще остане без атака
39
3
 
24
 
! Отговори
maimunpetko преди 10 години
Воолеен е тоолкоова долеен............