Фидосова напуска парламента и ръководството на ГЕРБ

Тя ще чисти името си, остава член на партията
Обновена: 18 юли 2013 20:25 | 18 юли 2013 18:04,
329
Фидосова напуска парламента и ръководството на ГЕРБ

Искра Фидосова напуска Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ. Това се посочва в молба от Фидосова до председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и останалите членове на комисията, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Фидосова заявява и желанието си да бъде освободена и като народен представител от 42-рото Народно събрание. В мотивите си Искра Фидосова посочва, че предприема тези действия, за да изчисти всички внушения около името и работата си.

Още по темата
„Спекулациите и внушенията, които се тиражират в публичното пространство от определени кръгове, целят не само моето омаскаряване, но и дискредитирането на ПП ГЕРБ. Убедена съм, че зад моето очерняне стоят накърнените интереси на определени лица и кръгове в държавата. Категорично заявявам, че ще се противопоставя на всички нечисти внушения и спекулации, свързани с мен. В работата си до сега съм се ръководела единствено и само от законите и няма да допусна да се злоупотребява с името ми и с това на партията“, се казва още в молбата на Искра Фидосова.

Фидосова заявява, че остава член на ГЕРБ и ще продължи да работи за реализирането на приоритетите на партията.

"Срещнах се и разговарях с г-жа Фидосова. Приемам нейното решение - да освободи и двата поста", коментира лаконично пред "Фокус" бившият премиер Бойко Борисов. 

Последният скандал около Искра Фидосова гръмна вчера, след като прокуратурата повдигна обвинение  на шефа на Комисията за установяване на конфликт на интереси Филип Златанов за длъжностно престъпления. Държавното обвинение разкри тефтерче, в което са записани инициали на политици с цел да се „оправят“, „ударят“ или забавят преписки срещу тях.

Фигурират инициалите И. Ф., за които се предполага, че са на Искра Фидосова. Тя заяви вчера, че не се разпознава в инициалите "И.Ф.", а по-късно Златанов обясни, че не помни коя е жената зад тези инициали.

В началото на месеца бивши ГЕРБ-ери също "пропищяха от Фидосова" и настояваха Бойко Борисов да отнеме властта на нея и на Цветан Цветанов. Последно премиерът Бойко Борисов заяви по адрес на Фидосова, че в момента тя си гледа партийните дела и „не се докосва до нищо“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още по темата: Искра Фидосова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
4
 
26
 
! Отговори
ГЕРБ-ер преди 10 години
Сега е ред Б.Б. и Ц.Ц. да си разменат и приемат един на друг оставките от ГЕРБ и най-накрая партията да се изчисти и тръгне по пътя за който гласувахме.И за двамата няма място в ПП ГЕРБ - просто се дискредитираха и провалиха.
229
6
 
20
 
! Отговори
Искра преди 10 години
Не ми се напуска Боко, ама хич не ми се напуска. Кво хубаво лапане падна, кви далаверки, кви тарикатлъци, който не е бил в политиката той не знае. Кога просто животно като мене, от *** чиновничка в общината, издигнала се с шашми и измами до нотариус, ще стане пак депутат, когаааа... Колко си беше хубаво в парламента ядене и пиене на корем за без пари, а моя корем е голям и поема много. Менти менти в парламента, ама няма вече, подло ме изиграха, сега с овесена *** обратно в Монтана не е честно
228
4
 
26
 
! Отговори
Пламен преди 10 години
На всяка *** и идва коледата
227
0
 
6
 
! Отговори
Маги преди 10 години
Разбираемо е, доста я компрометират в последните месеци...
226
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко си реже опашката ! Цветанов е вероятен бъдещ каторжник. Тая стана отвратителна с наглостта,алчостта и лакомията си,че се наложи няколко от областните и партийни величия от ГРОБ да се обявят за напускане на партията! Боката се прави на непукист,ама не е съвсем така.Така,че какъв по-удобен случай от това-да жертва няколко от най-близките си,за да остене още във властта.Тия тефтерчета,бюлетини,записчета,не са случайно излези,а предварително подготвени доста преди да се случат!
225
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако смята да се чисти в Монтана Огоста ще стане мъртва река за столетия напред!
224
23
 
8
 
! Отговори
асен преди 10 години
Нормална е реакцията и много глупости и лъжи се изговориха по неин адрес
223
5
 
12
 
! Отговори
CECO преди 10 години
NAPUSNA ZA6TOTO NIAMA TOALETNA ZA NEIA HAHA ZPUKA TOALETNITE 4ENII
222
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един по един да си тръгват. Имахме надежда в тази партия, но след 4 годишно залъгване на народа, ГЕРБ ставиха на улицата над 400 000 НОВИ безработни и над 100 000 фалирали фирми. Задълбочиха пропастта и разделението между столица и провинция с изкуствено поддържане на монополи. Дано това зло си замине по-скоро!
221
5
 
19
 
! Отговори
Васко преди 10 години
Напускането й доказва, че има мнооого работа по това чистене, дето иска да го направи ...
220
3
 
15
 
! Отговори
ааа преди 10 години
Допълнение - Народа ще я забрави защото още от миналия век има много такива мушици преди известни а сега неизвестни но богати... Ако включим и "амнезията" на магистратите се получава....БОГАТА ДЪРЖАВА НО МНОГО БЕДЕН НАРОД.
219
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще чисти името си!?!? Един тир Вениш няма да ти стигне, лекедисано прасе такова:Х
218
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ну и бабаа..такая я хочу :))
217
4
 
28
 
! Отговори
aaa преди 10 години
Бяга за да не и разследват финансовото и състояние и придобивки... Народа обаче няма да забрави...
216
3
 
19
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Ха, ха. Голяяяямо чистене ще падне.
215
4
 
23
 
! Отговори
Ботуш Каишев преди 10 години
Както в славното татово време, всички напускат по собствена воля, никой от висшите членове не е гонен, че видиш ли, ний сме безгрешни и не може да назначим некадърник!Между другото, верно ли, че на герберските списвачи на коментари, пак им вдигнали сумата, предвид слабото им присъствие напоследък?
214
5
 
9
 
! Отговори
диетолога преди 10 години
Дано да обиколи всички дебелариуми и да се възползва от услугите им с личните си стотинки
213
6
 
29
 
! Отговори
ОБИКНОВЕН преди 10 години
АКО ПРИЕМЕМ ЗА ФАКТ,ЧЕ ГЕРБ СЕ Е ОТЪРВАЛ ОТ ЦВЕТАНОВ И ФИДОСОВА ,СЛЕДВАЩИЯТ ПОЛЕЗЕН ХОД ЗА ПАРТИЯТА Е ,ДА СЕ РАЗГРАНИЧИ ВЕДНАГА ОТ ЛЮБИМИЯ СИ ВОЖД -БОРИСОВ ! ТОЙ Е ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА РАЗПАДА НА ГЕРБ ! ОСВЕН РАЗПАДА НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ / КАТО НЕ БРОИМ ПРАВИТЕЛСТВАТА НА СДС ,КОИТО ДАДОХА НАЧАЛЕН ,МОЩЕН ТЛАСЪК НА ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ /!
212
25
 
15
 
! Отговори
antimafia преди 10 години
Кога ли ще доживеем това да го направи и някой комунист...Защо за тези хора думи като чест и достойнство за толкова далечни и непознати?! Евала на Фидосова, така правят истинските политици в нормалните държави!
211
10
 
9
 
! Отговори
Roki bie Losho преди 10 години
Sviniata triabva da Bade odrana jiva,kviceneto i ste Bade priatna muzika