Комисията "Сидеров" привиква президента, Борисов, тв бос

21 сигнала постъпили в нея. Почваме работа, похвали се той
Обновена: 18 юли 2013 17:25 | 18 юли 2013 17:22,
246
Комисията "Сидеров" привиква президента, Борисов, тв бос
Нямаме сигнали, по които комисията да се е самосезирала, отсече Сидеров. Снимка: Булфото

В Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси са постъпили 21 сигнала, отчете на първото заседание председателят й Волен Сидеров.

По думите му по-интересни са тези, подадени срещу президента Росен Плевнелиев, главния архитект на София – Петър Диков, лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, ръководството на ОДМВР Добрич, изпълнителния директор на БНТ Вяра Анкова, кмета на Община Рила и лидера на партия НФСБ Валери Симеонов.

Още по темата

На въпрос дали при държавния глава сигналът е за корупция или за конфликт на интереси, Сидеров отговори: "И двете!"

"Нямаме сигнали, по които комисията да се е самосезирала. Всички седем сигнала, които споменах, не са анонимно подадени", обясни той.

Националистът допълни, че сега тяхната работа е да обобщят сигналите, да поискат писмени отговори и да поканят в комисията лицата, за които се отнасят сигналите, включително и държавния глава и след това, ако има достатъчно данни, ще се сезират компетентните органи.

Лидерът на "Атака" поясни, че по обсъждането на подробности около тези сигнали има информация, която не може да бъде представена публично, затова помоли представителите на медиите да напуснат залата.

На пореден въпрос за сигналите Волен Сидеров отбеляза, че всички те са свързани с корупция или с конфликт на интереси.

"По тези сигнали може да се започне работа", завърши той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боже опази БЪЛГАРИЯ, идва комисията Сидеров. Какво толкова сме ти направили ГОСПОДИ, та ни изпрати тази напаст Божия. На *** човек му дай власт и му гледай сеира. ДОКОГА ГОСПОДИ?
131
8
 
7
 
! Отговори
уточнение преди 10 години
Брата на Станишев е проектирал строежа на хотела, а хотела изобщо не е негов. Ако за неграмотните гербери това е едно и също, явно са на ниво Тиквата. Но според мен се пишат глупости ей така, за едната надница. Иначе Станишев има доста трески за дялане, но да се гледа и истината все пак. Не сме 1948г!
130
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Злото жуже- народен клоун сидер пак пръска слюнка... Сидере, наслаждавай се на малкото ти останали дни в парламента, защото скоро свършват....
129
9
 
15
 
! Отговори
abfg преди 10 години
Тоя *** сидероф ефенди омразата му към борисов дотам е замъглила разсъдъка му, че сложи край на политическата си кариера по най-тъпия начин - загуби доверието на 3/4 от избирателите се, навреди на България като допусна ДПС да се домогнат до властови лостове и позиции, помогна БСП да направят вредно правителство. Когато падне това правителство волен ще падне в забвение и тотално ще се депресира и озлоби - това ще му е присъдата за дето допусна емоциите да вземат превес над логиката и разума.
128
7
 
8
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
Аз викам за заместник да сложат бат,Сали -практик човек,умен ,достоен роден лидер пък и от Франция и Германия ще се ухапят по д-- .
127
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хулигана(джудже) Сайдеров и борбата с корупцията МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА!Парламентът е обречен на един психопат , ДС- муцуните от БКП-БСП и на крадливите турчета на Доган ...и тиквите)))
126
32
 
17
 
! Отговори
хахах преди 10 години
Горките герберастчета как пропищяха ,че това било реваншизъм :D Какво му е реваншисткото да отговаряш за престъпления ,които си извършил? Боко и ЦЦ си мислеха ,че веднъж като са взели властта ще я притежават завинаги.Давай ,Волене, ти си!!!
125
12
 
34
 
! Отговори
Мародер преди 10 години
Ега ти и комисията, та която председател е тоя. Това не е комисия, а банда неадекватни.Ето пример защо тоя парламент е уродлив.
124
28
 
15
 
! Отговори
abv... преди 10 години
DAVAI VOLENE,MA4KAI DOLNITE GERBERSKI PEDALI.GADNI,DOLNI BOKLUCI !!!
123
10
 
15
 
! Отговори
marsian преди 10 години
До зъл Това ,че и те са приказвали по този начин не го оправдава и не прави Сидероглу по -малко глупав .
122
5
 
25
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Г-н 134,Една от големите далавери на г-н Станишев е пред очите на всеки, който почива на море в Созопол: ако застанете на централния плаж, отдясно, точно където са стълбите за крайбрежната улица, има един хотел. Той е на брат му, Георгий Станишев. Смятайте как се е сдобил с разрешение за строеж на такова място (защото, доколкото знам, е било забранено да се строи там). Че никой няма да разследва това, е повече от ясно :)))
121
7
 
32
 
! Отговори
Пян Гъ преди 10 години
До зълКомунделче злобно, разбери - със или без ББ и ГЕРБ, България има неистов проблем с комунизма, която я съсипваше и далеч преди появата на ББ. Вие сте болни мозъци и нямате оправяне.
120
21
 
10
 
! Отговори
MA4KAI VOLGA преди 10 години
MA4AKAI GERBERITE VOLGA....S TEB SME130
119
2
 
6
 
! Отговори
хх преди 10 години
"Според официалните статистики на ЦРУ, България е на осмо място по смъртност в света. Афганистан, разкъсван от войни от десетилетия, е на седмо място, Сомалия е девета. Страните в топ 7 са преминали през продължителни въоръжени конфликти, глад, геноцид, апартейд и ядрени катастрофи. Българите са преминали през 23 години на преход към демокрация. Фактът по-горе подсказва една основна причина за масовите демонстрации през 2013, които все още водят десетки хиляди души на антиправителствени протести ежедневно: от демократичните промени през 1989 г., животът в България не е спирал да бъде неестеств
118
8
 
29
 
! Отговори
Пян Гъ преди 10 години
Стига с тези комунистически простотии. 1. Как може този шизофренен фашизоиден клоун да оглавява подобна комисия? Това е сигнал за разпад на държавността. 2. "Подадени" са доста имена, не само на Плевнелиев и Борисов, но се афишират само те, т.е. те са проблемът, а не Доган/Местан/Гея/Л. Гоцев и разните му там ДС-арски кръгове. 3. Накрая всичко (като печатницата в Костинброд и т.н.) ще се окаже кьорфишек и прокуратурата нищо няма да установи - целта е навреждане на репутацията (ченгесарски прийом
117
1
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА original преди 10 години
Абсурд... - Борисов да се яви при Пегъзи Музовски...
116
5
 
5
 
! Отговори
gost преди 10 години
До Daniela.1леле товa русото с пилешкия мозък, което е все до болния се е появило и в този форум..
115
8
 
15
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Джудженцето Румпелщилцхен е израсло с мисълта, че полюциите в панталоните го правят мъж.Каква била изненадата му, като пораснал и научил, че всъщност е точно обратното...И сега естествено всички по-нормални от него трябва да минат под ножа.
114
6
 
17
 
! Отговори
marsian преди 10 години
Всеки е невинен до доказване на противното в СЪДА !Иначе така и аз мога да си лая като бат'Волен,ама ще ме съдят за клевета ,защото нямам имунитет .Ех да имах един имунитет ,да видите какви циркове мога ...
113
2
 
10
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Г-н are_kulata,Тва беше доста голяма грешка на Тиквич - просто обсеби източниците на пари, но не осъди никого. Сега със сигурност гризе килима от яд, ама късно вече :))) Да е мислил.