Цветанов видя бурна есен, иска избори веднага

ГЕРБ иска да работи заедно с реформаторите
Обновена: 30 авг 2013 14:26 | 30 авг 2013 11:54,
206
Цветанов видя бурна есен, иска избори веднага
Цветан Цветанов. Снимка: Булфото

Ще има бурна политическа есен и колкото по-бързо се стигне до предсрочни парламентарни избори, толкова по-добре ще е това за страната, заяви на пресконференция в Кърджали заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той каза, че ГЕРБ се солидаризира с всички мирни протести в страната срещу кабинета на Пламен Орешарски.

Още по темата

"ГЕРБ е лидер на опозицията в център дясно и желае през новия политически сезон успех на Реформаторския блок", каза дясната ръка на Бойко Борисов.

"Съвсем нормално е при едни добри изборни резултати в следващия парламент да работим заедно с представителите на Реформаторския блок. Както с тях, така и с всички демократични сили, ние желаем да сме в диалог, за да постигнем конкретни резултати", добави той, цитиран от БТА.

В коментар на ситуацията в Сирия Цветанов каза, че ако правителството реагира конструктивно по този най-актуален световен проблем, то ще има подкрепата на ГЕРБ.

Със започване на работата на Народното събрание от парламентарната група на партията ще поискат по темата да бъде изслушан премиерът Пламен Орешарски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
2
 
3
 
! Отговори
Тони преди 10 години
Цецо бърза Цацаров да не го вкара есента в затвора. За това бърза...
177
2
 
2
 
! Отговори
123 преди 10 години
Като,чета коментарите имам усещането че Мишо Шамара и Слави Бинев се редуват да си обиждат на воля.Ако,Борисов и Цветанов са затвора,другите преди тях трябва да са с доживотни присъди при усилено строг режим.Да не би те да не са подслушвали, но затова пък ограбиха и разсипаха държавата и народа! Защо не ги "пращате" тях в затвора или според плюещите тук -те не са направили нищо, само Б.Б и Ц.Ц, са виновни!Освен това като обвинявате някой за нещо,дайте доказателства в противен случай издишате!
176
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А случайно така да виждаш на есен небето през координатна решетка !?!?!? Ти и твоя господар Боко мутрата сте политически трупове , мафиотската ви организация се разцепва . Никога повече на власт мутри ,откровени *** като теб и Бойко !!
175
2
 
6
 
! Отговори
иван преди 10 години
тоя падизчия що не млъкне
174
0
 
8
 
! Отговори
БАБА ГИЦКА преди 10 години
ТОЯ ПА ИСКАЛ ИЗБОРИ. ЦЯЛОТО ГЕРБЕРСКО ПРАВИТЕЛСТВО У ЗАТВОРО, ТА И ВСИЧКИ ОТ 90Г ТА ДО СЕГАШНОТО.КОРУПЦИИ НЕНАЯЛИ СЕ.
173
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
CVETANOV TI O6TE LI ISKA6 VLAST A ZATVOR JELAE6 LI TO YAM TI E MESTOTO TI SI OT GADEN PO GADEN I OMARSEN POLITIK
172
11
 
5
 
! Отговори
най-тъжните вицове преди 10 години
Избори. Избори. Избори. Избори. Избори. Избори.Избори. Избори. Избори. Избори. ........................................................................................................................................................................................................................................................................................................
171
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Двеста пъти да се правят избори всяка година, файдата ще е константна нула. Набутват ни да гласуваме за НУЛИ, наречени политици. Да гласуваме за железни закони, пред които всички да са равни като пред Бога! А който сгази лука, да не тича при шурея оня да го вади от казана. Просто шуреи и баджанаци трябва да изчезнат от употреба. Не може обаче нищо добро да цъфне и върже в бездната между свръхбогати и броещи стотинки завалии. Сиренетоеощеспари. та затва бе, Уили, бездната си расте. С избори.
170
3
 
14
 
! Отговори
И тия медии преди 10 години
Нещо пак започнахте да ни ги натрапвате - ту Борисов, тук цвъки или пък двамата наведнъж. Те са ваш продукт и сигурно ви е мъчно, че изгубиха от народната любов.Не го правете, хора. Тези са вредни за държавата, за нас, и са ммноооооого мързеливи ,а простотията им е белег за разпознаване.
169
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
187, айде тогава единия да го обесят, а другия в челото.
168
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЦЕЦО И БОЙКО СА СЪВРЕМЕННИТЕ ГЕРОИ НА БЪЛГАРИЯ...РАВНИ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ.ДА СА ЖИВИ
167
6
 
19
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Ша иска изборни няма как щото затвор определено неще!!Той и Борисов е същата работа като Цветанов само, че многократно по-зле ако му повдигнат обвинения!
166
4
 
23
 
! Отговори
eve1 преди 10 години
Защо този човек не е в затвора?!
165
3
 
21
 
! Отговори
Е га ти държавата преди 10 години
ужасен ужас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
164
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ВВС: Според теб Цветанов какво е направил за България? За тъста какво е направил, знаем..Ти познаваш ли някого с 6 апартамента, че искаш "доказателства"?
163
13
 
10
 
! Отговори
ВВС преди 10 години
До Танев:Танев,ще се пръснеш от злоба и омраза бе човек!! Обиждаш,като "каруцар"!Дай ни доказателства,че бившия ни вътрешен министър е крадец и разбойник,но не такива,че си "чул"от еди-кой си,или си "прочел" от някой вестник!!И още-много съм любопитен,всички тия,които"плюят"по Цветанов,да ми кажат,те какво са направили за България!
162
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде, бе Цацаров, кво го бавите тоя!
161
6
 
7
 
! Отговори
Rokada преди 10 години
Kakvo ste promenyat tiya izbori.Tova da kaje Mr.6 Apartamenta.
160
4
 
18
 
! Отговори
лазо преди 10 години
Тоя пак се наака..............!
159
12
 
7
 
! Отговори
ВВС преди 10 години
В този форум,очевадно има доста невъзпитани хора,които освен да обиждат и да пишат глупости,не могат да напишат нищо съществено и да водят нормална дискусия!Елате във Фейсбук,поне да ви видя профила!Не разбирате ли,че всички атаки срещу Цветанов,са на ПОЛИТИЧЕСКА основа и целят да го дискредитират и унижат.Има независим съд,който ще се произнесе за неговата виновност или невинност за подслушвания!Той е единственият политик,на който е направена ПЪЛНА ДАНЪЧНА проверка без констатации за нарушения.