Борисов към симпатизанти: Мобилизация, да ги свалим!

Той показа, че няма грехове, след като премина през постницата на Св. Атанасий
Обновена: 29 авг 2013 16:59 | 29 авг 2013 14:36,
315
Борисов към симпатизанти: Мобилизация, да ги свалим!
Бойко Борисов и Дядо Галактион. Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова да бъде свалена от власт "неестествената коалиция", която управлява в момента държавата.

Заради хакването на Facebook страницата си, той заяви, че призовава за това през медиите.

"Днес през Facebook страницата си щях да призова всички наши съмишленици – да свалим от власт тази неестествена коалиция. Сега призовавам всички към мобилизация. Няма българин или мюсюлманин в страната, който да гласува за "Атака" и ДПС, ако те са заедно", настоя Борисов при посещението си в Стара Загора.

Още по темата
По повод изказването на Сергей Станишев, че ще се намаляват цените на тока и парното, а ще се вдигат пенсиите, Борисов нападна лидера на столетницата, че от популизма минава вече в сферата на наглия популизъм.

Бившият премиер се съгласи с тезата на президента Георги Първанов (2002 – 2012 .г.), че в момента управляват кръгове.

"Това е безспорна истина за цялата страна. Орешарски е една кукла на конци. Съвсем други хора определят политиката на правителството. Една клика, без да е избрана, взима решенията. Това е много тесен кръг около Моника Йосифова и Станишев и част от ръководството на ДПС. Това са кръговете", каза Борисов и призова за незабавната оставка на правителството.

"Напълно съм съгласен с Първанов в тази посока. В момента БСП изобщо няма моралното право, тя не е легитимна да прави нито смени, нито каквото и да било. Тя не е първа политическа сила", отсече той.

Бойко Борисов обяви, че уважава бившия президент Първанов, но го посъветва да не прехвърля върху него личната му кадрова грешка с издигането на Сергей Станишев за лидер на БСП.

"Може би тогава си е мислил, че подобен мек човек ще бъде послушен, но така или иначе - сега всички ние сме принудени да берем плодовете от тази негова кадрова грешка. Има толкова кадровици в БСП, че са повече от членовете", допълни лидерът на ГЕРБ.

Той каза още, че е съгласен и с още една теза на Първанов, че БСП вече не е голяма, а още по-малкото - социална партия.

"Ние винаги сме казвали, че там има една организирана група, клика, която разпределя постовете в държавата, която управлява нелегитимно, непрозрачно, в сговор с националистите от "Атака", което ще е много тежък проблем за Станишев и в европейски и във вътрешен план", заяви Бойко Борисов.

По думите му тази безпомощна кадрова политика потвърждава думите на Първанов, че БСП няма никаква банка кадри, никакъв управленски потенциал, нито възможност да управлява.

"И управлява само на базата на интригата, непочтеността, лъжата. Три абсолютно несъвместими партии - етническата партия ДПС, националистите и комунистите - заедно. Никой българин няма да гласува за такава комбинация, ако бъде обявена предварително", категоричен бе той.

В коментар на връщането на ГЕРБ в парламента от есента и желанието им да оглавят 1/3 от комисиите, лидерът й заяви, че нито той, нито Цветан Цветанов, нито пък Вежди Рашидов ще участват в парламентарните комисии.

В града на липите Бойко Борисов дари 25 000 лева за ремонт на храм "Свети Атанасий" край Чирпан и премина през постницата на светеца.

Постницата представлява тясна дупка в скалата и успешното преминаване през нея означава, че човекът няма грехове.

Пред журналисти Борисов каза, че през тази дупка заради греховете си няма да могат да преминат някои представители на ДПС и на Министерския съвет. 

Пред храма бившият премиер пък бе посрещнат от Старозагорския митрополит Галактион, който отслужи молитва за здраве и успехи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
0
 
2
 
! Отговори
justDance преди 10 години
Борисов може да е всякакъв,но поне имаше смелостта да и подаде оставката.Докато тея НАГЛИТЕ са захапали кокала и не пускат!Безочие като тяхното,няма в нито една демократична държава.
238
1
 
2
 
! Отговори
katrin преди 10 години
В Борисов ме дразни неговото самохвалство и мания за власт. герб вече агонизират.
237
0
 
2
 
! Отговори
миро преди 10 години
Абе, то е видимо едно: от стари партии-добро не очаквай! Достатъчно попара ядохме от Герб и Сие.
236
1
 
3
 
! Отговори
вики преди 10 години
Борисов си отвори профил и в Туитър. Дали, това не е свързано с интернет мобилизацията? Мутренския му стил заигра и в интернет пространството.
235
1
 
3
 
! Отговори
dkf преди 10 години
Според мен останаха само антисимпатизанти на Борисов.
234
2
 
3
 
! Отговори
haha преди 10 години
Борисов, върви си!Никой те не ще.
233
2
 
4
 
! Отговори
потребител преди 10 години
Борисов е голям манипулатор.Манипулира хората със своите мобилизации за сваляне на кабинета на Орешарски.
232
0
 
4
 
! Отговори
dora преди 10 години
Мобилизация? Пак ли бе, Бареков?По колко плащаш?
231
2
 
5
 
! Отговори
Олег преди 10 години
Е то ясно кой тогава мобилизира и другите протестиращи. Ама много е важно стимула какъв е. За каузата на Бойко което много ме съмнява или самия Бойко ги подхранва с някой лев!
230
1
 
4
 
! Отговори
Венци преди 10 години
Ако се сещате , че когато дойде на власт Боко няколко месеца ни заплашваше , че ако го разсърдим ще си тръгне и подаде оставката. Сега е друго колкото и да го сърдят той иска властта.
229
2
 
4
 
! Отговори
Венци преди 10 години
Боко, Боко..няма да мирнеш ти, то шило в торба не стои.
228
1
 
5
 
! Отговори
потребител преди 10 години
Кой ще сваля Борисов и с какво ще сваля? Вярва ли си.Кабинетът на Ореха и да падне, пак няма да изберем Герб.
227
4
 
9
 
! Отговори
boza преди 10 години
Tozi suvsem iztreste
226
5
 
6
 
! Отговори
бени преди 10 години
Късно е !Пропуснa моментa ?!
225
2
 
7
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Крайно обезпокоително е политици да се "заиграват"с религиозни институции. Това ме кара да мисля че се опитват да спечелят дивиденти от ментално лабилни хора. Религиите се доказаха като едни от най вредните институции и са основен фактор за повечето конфликти по света. Крайно време е политиците да се осъзнаят и да престанат да използват тези хора с проблеми. Аз мисля че ако има бог то нека решава както си знае и няма нужда от "наместници"на земята.
224
9
 
15
 
! Отговори
Hrizantem преди 10 години
О, ето го пак тоя дето си мисли че мозъка е мускул...
223
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ТозиКОЙ Е УМЕН БЕ.ТЪПИТЕ И ХИТРИ *** ЛИ.ЧЕРВЕНИ ***.ОСТАВКА ОСТАВКА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛА ЗА ГЕРБ НО САМО ТОЙ ЩЕ ИЗРИНЕ ПАК ТИЯ ОТ ВЛАСТТА.
222
9
 
18
 
! Отговори
bashkolio преди 10 години
Нагъл,по-нагъл,най-нагъл,Бойко Борисов!
221
11
 
19
 
! Отговори
Омерзен преди 10 години
"В града на липите Бойко Борисов дари 25 000 лева за ремонт на храм "Свети Атанасий" При три МИЛИАРДА собствен /и на Цветелина/ капитал - бълха го ухапала!. Н А Г Л Е Ц!!!
220
13
 
17
 
! Отговори
Боко педермето преди 10 години
Тоя *** докато не го обесите на площада ще си останем жалки овце !