Взети са мерки ДАТО да не подслушва незаконно

Пеевски не бил интересен за МВР, категоричен е Йовчев
19 сеп 2013 15:16,
13
Взети са мерки ДАТО да не подслушва незаконно
Цветлин Йовчев. Снимка: Булфото

Вътрешният министър Цветлин Йовчев заяви, че с взетите мерки в Държавната агенция "Технически операции" (ДАТО), няма да има закононарушения.

"Много голяма част от тези мерки вече са изпълнени. Това ви гарантирам. В момента има много по-различна организация, която предполага много по-високо ниво на сигурност и по-големи гаранции, че няма да се извърши закононарушение", заяви Йовчев.

ДАТО беше създадена след изваждането на СДОТО от МВР и превръщането й в отделна агенция. Причина за това стана скандалът с незаконното подслушване по времето, когато Цветан Цветанов беше вътрешен министър.

Цветлин Йовчев беше категоричен, че се работи за това закононарушения със специални разузнавателни средства да няма.

Делян Пеевски не е интересен за МВР, стана ясно още от думите на министъра на вътрешните работи днес в парламента.

Попитан защо МВР отказва информация на медии по закона за достъп до обществената информация колко пъти Делян Пеевски е бил в МВР и може ли все пак такава да бъде предоставена заради големия обществен интерес, Йовчев коментира: "Не съм убеден, че общественият интерес е голям по тази тема. Спазваме закона и ще спазваме закона".

.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Взети са мерки ДАТО да стане НЕТО. Ето на това се вика висока експертност. Благодарим ти от цялата си душа и сърце другарю Станишев за експертното правителство.
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спокойно, бандити и "бизснесмени" няма Цветанов, няма незаконни подслушвания. Въртете далаверките. В държавата ще се подслушва само "законно" и то след финансова обосновка. Пеевски и компания са много честни, те никога няма да нарушат закона. Ако трябва и властта ще загубят, но няма да посегнат върху неприкосновеността на личниге контакти на бизнес и политическите си опоненти. Алоо, Йовчев тези ги подай като реплики на Дудуков за бабите в Забърдо. Е че сме прости, прости сме ама чак толкова.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
мвр ГОЛЕМЕЦА ПАК В НЕКОНТРОЛИРУЕМ ИЗБЛИК НА ОЛИГОФРЕНИЯ
6
0
 
4
 
! Отговори
ЦвеЙо преди 10 години
Взех мерки и те са 2х1.5.
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кви мерки бе, още по некойдруг тефтер са им раздали. Хората шпионират от космоса вече 100 години, тия *** тука пишат на некакви прошнуровани тефтери и тетрадки. *** си бехте и така ще си умрете у 19-ти век...
4
0
 
9
 
! Отговори
гешев преди 10 години
взели са мерки, ама с дърводелския метър!
3
3
 
12
 
! Отговори
moli преди 10 години
КАТО ВЧЕРА ТОЗИ НА СНИМКАТА КАЗА,ЧЕ МИНИСТЪРА НЕ КОНТРОЛИРА ПОДСЛУШВАНИЯТА И НЯМА ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТЯХ ,НЕ ПОДПИСВА НИЩО,ПИТАМ ТОГАВА ПРОКУРАТУРАТА,ЗАЩО ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА МИНИСТЪР ЦВЕТАНОВ ЗА НЕУПРАЖНЕН КОНТРОЛ???????НЯКОЙ НЕЩО МАЙ ОБЪРКА,А.......ЧИИ СМЕТКИ СЕ ОБЪРКАХА,НЕЩО ЗАПОЧНАХА ДА ГОВОРЯТ ВЗАИМНО ИЗКЛЮЧВАЩИ СЕ НЕЩА....АЛО......СВЕРЕТЕ СИ ЧАСОВНИЦИТЕ,ЗАЩОТО ИДВА ВИДОВ ДЕН!!!!!
2
1
 
12
 
! Отговори
акуд преди 10 години
само като кажеш "Пеевски не бил интересен за МВР" ти става ясно от кой има политически и полицейски чадър лицето д. пеевски , обществена тайна е кой е той й как източва последните Български пари. а малките българчета си седят в къщи и се подмиват дупетата
1
4
 
17
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Йоче, ти си бил много по-зле от цветанов бе..