Не съм давал нареждания на Златанов. Никога!

Борисов не се притеснява, че може да стане обвиняем заради тефтерчето
Обновена: 11 окт 2013 15:08 | 11 окт 2013 11:06,
173
Не съм давал нареждания на Златанов. Никога!
Снимка: Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов беше категоричен, че никога не е давал нареждания на бившия председател на Комисията за установяване и предотвратяване на конфликт на интереси Филип Златанов.

"Никога не съм му давал. Никога! Нито съм виждал това тефтерче. Това тефтерче е една манипулация", възмути се Борисов. В тефтерчето на Златанов присъстваха записки, в които се казваше "да се удари" дадена фигура, а тези действия трябваше да бъдат съгласувани с Б.Б, Ц.Ц, и И.Ф.

"Искра Фидосова си отиде, защото стилът й е такъв. Затова съм я помолил да си отиде. Тя не трябваше да бъде кандидат-депутат”, заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg защо си е отишла Искра Фидосова малко след избухването на скандала със Златанов.

Още по темата
Борисов отново обясни, че въпросното тефтерче трябва да се коментира, след като излезе цялото, а не само фрагменти от него.

"Защо не го пуснаха цялото? Това, което е безспорно ясно, е, че по случая "Хохегер" има тотален конфликт на интереси. И там няма инициали. Нека да приключим Хохегер, там е ясно и категорично и виновникът в Австрия е в затвора”, заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че изобщо не се притеснява, че може да стане обвиняем заради тефтерчето на Златанов.

В това тефтерче са само депутати от ГЕРБ, от президентството или мои приятели от Реформаторския блок, няма от БСП и ДПС. Така че някой, когато ги е правил тези работи, е работил и срещу мен, коментира експремиерът.

"Аз се казвам Бойко Борисов и вече 15 години хората знаят как се казвам", каза Борисов на въпрос дали се разпознава като Б.Б.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой пак му *** в гащите на този безмозъчен лъжец !?!?!?Бойко ,гол да го бараш , прави като вятъра - духай !!
134
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А НЯКОЙ ВИЖДАЛ ЛИ Е ВЪПРОСНОТО ТЕФТЕРЧЕ ? КОЛКО *** ИЛИ НАХАЛНИ МОГАТ ДА БЪДАТ ВСИЧКИ ***,ПОВТАРЯЩИ ЛЪЖИ С НАДЕЖДАТА ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ПОВЯРВА.КОЙ ВЯРВА НА М.МАНОЛОВА,НА СТАНИШЕВ,НА МЕСТАН И Т.Н.?КАКВОТО И ДА ПИШЕТЕ,КОЙТО ИСКА ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ И УСИЛИЯТА ВИ ДА ГИ ОМАСКАРИТЕ ЩЕ ОТИДАТ НА ВЯТЪРА.
133
6
 
9
 
! Отговори
АРМАНДО преди 10 години
НА БОКУ ТИКВУНЯ ДА ГО РЪГНА НА ЖЕНКА МУ В МАЗНАТА ***
132
4
 
5
 
! Отговори
Иван преди 10 години
а забелязвате ли , че като послъгва, на лицето му излиза същата усмивка, която характеризира съсела , когато мисли че е измислил нещо много умно - погледнете пак снимката , това е станишката с 35 кила отгоре
131
3
 
5
 
! Отговори
иван преди 10 години
горките му приятели от реформаторския блок, в какво ги вкарва :)
130
4
 
13
 
! Отговори
бочо тиквуня преди 10 години
Нагла комунистическа тиква. Ти по наглост надмина дори бай Тошо. ***.
129
4
 
11
 
! Отговори
dragko преди 10 години
"Повярвах".......Хаахахаха......Лъжльо,лъжльооо.........Тоя ще остане в историята само с лъжите и двуличието си.Пфу......
128
4
 
9
 
! Отговори
Poz преди 10 години
Patologi4en lajez!
127
2
 
7
 
! Отговори
Poz преди 10 години
aH muchmorok takav, pak lajech !
126
16
 
8
 
! Отговори
Ив преди 10 години
Злоба и страх ви тресат 24 часа от денонощието защото си знаете манипулативните игри през целия преход. За всичко Борисов ви е виновен. Недоумявате как при тази нестихваща атака по всички линии, продължава да е народен фаворит. Занимавате ни с разни тефтерчета и какви ли не глупости, а за истинските и неопровержими с документи измами, за които на запад има осъдени, тук прокуратурата си нехае. На лъжата краката са къси.
125
7
 
10
 
! Отговори
FBI преди 10 години
ГЕРБ са имали План - подготовка на убийство на Лютфи Местан , ГЕРБ поръчкови ТЕРОРИСТИ
124
12
 
28
 
! Отговори
Пояснение преди 10 години
Сред народа Б.Б. е със следните имена: Боко, Буда, Доносника, Мутрагена, ***, лъжеца от Банкя, Пожарникарчето, четящия "Винету", ученика на Тодор Живков.
123
11
 
23
 
! Отговори
веси преди 10 години
Тиквата хич не лъже, ама хич...
122
8
 
31
 
! Отговори
Лисана преди 10 години
Давал си давал си нареждания и още как.Без нареждане от теб никой нищо не смееше да предприеме в партия ГЕРБ.А ако все пак някой си позволеше да прояви самоинициатива тутакси биваше опровергаван лично от теб хитър Андрешко и предупреждаван да не говори на своя глава без да се е допитал до теб.Така че не ни баламосвай,знаем ти номерата.
121
12
 
28
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Когато се създаде партия ГЕРБ бях озадачен от факта откъде от бивши полицаи и *** пари.Нали мутренското време бе свършилоОказа се ,че не съм правПросто в България всеки може да използва всякаква *** от бивши мутри и бандити стига да налее пари.О.К.на кого са тези пари.Кой ги пуска в оборот и каква му е целта?От 1м. баба Бойка /Б.Б./ ясно заяви: ние ще пречим защото това ни е целта.( цитирам стенограма от НС)Затова аз като част от суверена искам да уволня тези негодници и ,,У Искъро
120
8
 
23
 
! Отговори
фукльо преди 10 години
Колкото по наперен толкова по изхабен и празнословен .Необходимо ти е смирение и покаяние за утеха на мизерстващите хора.
119
10
 
27
 
! Отговори
359 преди 10 години
"Аз се казвам Бойко Борисов и вече 15 години хората знаят как се казвам" - А преди това как се казваше? В нелегалната и незаконната дейност я карат с псевдоними...
118
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Помнете ли как се кълнеше че той никога ,ама никога нищо не е нареждал на Вальо Танов за Мишо Бирата ? Даже принудиха и БАН да заяви ,че записа не е оригинален . Пък по едно време взе че каза, че всичко е истина ама са изрязали псувните към Първанов .
117
28
 
11
 
! Отговори
АБЕ , БОЙКО.... преди 10 години
ЗАЩО ПАК СЪБУДИХТЕ СТАНИШЕВ ТОЛКОВА РАНО ТАЯ СУТРИН...??!!!ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА ДА СЕ НАСПИ !!!!СЪСИПА СЕ СЪРГЕЙЧЕТО ОТ СРЕДНОЩНИ ЗАСЕДАНИЯ ПРИ ДОГАН-ЕФЕНДИ И ВОЛЕН-ИБРИКЧИ.....ГОЛЕМ МУ Е "ТРАФИКА" НА ХАЛКАТА !!!/....голем зор вижда /НЕМАШ ЛИ СРАМ ,БЕ БОЙКО ТА ГО БУДИТЕ ТОЛКОВА РАНО ???!!!
116
3
 
33
 
! Отговори
Б. Б. преди 10 години
И да добавя - никога не съм си сменял мнението повече от 10 пъти на ден!