Не мога да се радвам, че ще дойдем на срината държава!

Борисов: Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите
Обновена: 20 окт 2013 18:30 | 20 окт 2013 17:58,
473
Не мога да се радвам, че ще дойдем на срината държава!
Снимка: БТА

„Ние сме единствената партия, която е независима и никой не може да ни обвини в обвързаност. Затова държахме ДПС вън от властта. Не мога да се радвам, че ще се срине държавата и ние ще дойдем на срината държава. Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите и да връщаме заемите, които взимат в момента”. Това заяви лидерът на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов пред членове и симпатизанти на партията в читалище „Добри Войников” в Шумен.

Ако ГЕРБ дойде на власт, Томислав Дончев знае как за два дни да договори европейските средства, отсече Борисов.

Това управление е като метастази при рака. Ако го премахнеш навреме, ще се излекуваш”, допълни той, цитиран от "Фокус".

По думите му по времето на ГЕРБ са строени магистрали на цена 3-4 млн. на км, а в момента се строят на 16 млн. на км и то от бюджетни средства. „От 1 януари 2014 година мандалото хлопва и ще загубим еврофинансирането за автомагистрала „Хемус”. Каквото е договорено до 1 януари, това е. След това дори и Барозу да стане премиер, няма да може да го предоговори. Затова тези месеци сега са фатални”, заяви Борисов.

Според него планът „Орешарски” означава да вземеш заем и да го раздадеш. „Както са тръгнали, ще взимат нов заем до края на година. Ако изтеглят още един заем, ще сринат валутния борд. Може и такъв да им е планът, както направиха по време на Виденов”, коментира Борисов.

"В ГЕРБ политическата отговорност я нося аз. Кой обаче носи отговорност от управляващите", запита лидерът на ГЕРБ.

„Орешарски очевидно не е. Станишев не помни три дни какво е казал и се отмята от думите си. Местан или Доган също не носят отговорност, нито пък Сидеров, че ги държи на власт”, отбеляза бившият премиер.

„Най-голямата гордост на Сидеров е, че свали ГЕРБ, а най-голямото му падение е, че държи ДПС на власт”, коментира още лидерът на ГЕРБ.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още по темата: шуменБойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
13
 
60
 
! Отговори
я преди 10 години
Що му четете глупостите на тоя ... не заслужава каментар
8
11
 
33
 
! Отговори
Нике1класик преди 10 години
Закрита е държавата бе Бойко още преди ти да станеш премиер!Не лъжи хората!Твоето ченгенце Григор Лилов написа по твоя поръчка цяла книга че сами сме си организирали атентата в Сарафово за да може терористчетата като решат да ни го *** да слагат вазелин!С същата цел ДАНС и МНО проглушиха в мътни води всичко в БГ че САЩ сами са си организирали 11 септември!Ти на тая надупена *** държава ли му викаш?То ясно беше вчера че Левски ще падне,ама май си взе чукалата и си отиде завинаги от БГ
7
8
 
28
 
! Отговори
boza преди 10 години
Ma to biva biva , ama veche e prekaleno , na vseki 15 minuti B. B. tova , B.B. onova . Kakvo ni go natrisate ?!
6
11
 
52
 
! Отговори
bullpart преди 10 години
абе *** семе такова до кога аз ще затягам колана а ти ще го разпасваш бе. откъде възникна това мангалското посмешище бе. няма ли да си затвори вонящата уста най после. който гласува за този *** е като него. ***.
5
12
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С още един Дянков и без Атака и с нея нямаш никакъв шанс господин Борисов,Господи не мога да повярвам как ББ си вкарва автоголове нима наистина не разбира,че българите с основание вече изпитват отвращение от "стягане на колани и железни финансови дисциплини"защото както СЕ ЗНАЕ ПРЕКАЛЕНАТА ИКОНОМИЯ Е МАЙКА ТА И БАЩА НА МИЗЕРИЯТА!
4
16
 
90
 
! Отговори
nobi преди 10 години
боже, прибери си вересиите. Тоя *** си мисли, че ще дойде на власт
3
16
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нахален тип.......искал пак да се връща.............другаде ти е мястото момче !!!!!!
2
18
 
93
 
! Отговори
димчева преди 10 години
Много *** и много нагъл!
1
12
 
74
 
! Отговори
Ужас преди 10 години
Ужас!