Не мога да се радвам, че ще дойдем на срината държава!

Борисов: Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите
Обновена: 20 окт 2013 18:30 | 20 окт 2013 17:58,
473
Не мога да се радвам, че ще дойдем на срината държава!
Снимка: БТА

„Ние сме единствената партия, която е независима и никой не може да ни обвини в обвързаност. Затова държахме ДПС вън от властта. Не мога да се радвам, че ще се срине държавата и ние ще дойдем на срината държава. Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите и да връщаме заемите, които взимат в момента”. Това заяви лидерът на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов пред членове и симпатизанти на партията в читалище „Добри Войников” в Шумен.

Ако ГЕРБ дойде на власт, Томислав Дончев знае как за два дни да договори европейските средства, отсече Борисов.

Това управление е като метастази при рака. Ако го премахнеш навреме, ще се излекуваш”, допълни той, цитиран от "Фокус".

По думите му по времето на ГЕРБ са строени магистрали на цена 3-4 млн. на км, а в момента се строят на 16 млн. на км и то от бюджетни средства. „От 1 януари 2014 година мандалото хлопва и ще загубим еврофинансирането за автомагистрала „Хемус”. Каквото е договорено до 1 януари, това е. След това дори и Барозу да стане премиер, няма да може да го предоговори. Затова тези месеци сега са фатални”, заяви Борисов.

Според него планът „Орешарски” означава да вземеш заем и да го раздадеш. „Както са тръгнали, ще взимат нов заем до края на година. Ако изтеглят още един заем, ще сринат валутния борд. Може и такъв да им е планът, както направиха по време на Виденов”, коментира Борисов.

"В ГЕРБ политическата отговорност я нося аз. Кой обаче носи отговорност от управляващите", запита лидерът на ГЕРБ.

„Орешарски очевидно не е. Станишев не помни три дни какво е казал и се отмята от думите си. Местан или Доган също не носят отговорност, нито пък Сидеров, че ги държи на власт”, отбеляза бившият премиер.

„Най-голямата гордост на Сидеров е, че свали ГЕРБ, а най-голямото му падение е, че държи ДПС на власт”, коментира още лидерът на ГЕРБ.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още по темата: ШуменБойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
9
 
27
 
! Отговори
анти преди 10 години
Той щото Дянков е голям икономист! Добре, че се махнахте, ***!!!
28
6
 
17
 
! Отговори
зад валутния борд преди 10 години
гърците това , гърците онова , гърците са с магистрали , гърците са 11 млн. , гърците имат да връщат милиарди ама няма да върнат и цент и пак си пият узото , гръцката мин. запката е ..... , гърците имат евро , гърция е в ЕС и шенген , и т.н бойко да не си правиш труда да ни търсиш по чужбината и да ми се хвалиш с някакви си скапани магистрали или псевдо патриотизъм, които е трябвало още през 80те да бъдат построени . ще го научиш по трудния начин.....
27
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За съжаление и аз виждам симптоми на лудост в Бойко ...Гласувал съм за него, но човека е откачил ...Същевременно новата тройна коалиция, също не е цвете за мирисане
26
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Ретингът на ГЕРБ се срива. Но на другите се вдига. Най-много на "Атака". Волен Сидеров става все по-могъщ", предсказа Николета Йорданова.
25
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахаха другарю Буда,пожалуста леко в лево
24
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко *** и нагъл, а Станишев не е, нали? Той не се е върнал? Не управлява за втори път с Доган? Глупав и калпав народ, не му се работи, ама знае да плямпа и да иска. За втори път гласувахте за онези, които ни докарахваха и докараха до дъното и сега всичко ви е наред, така ли???? Бойко, с теб сме! Ванга е говорила за теб, вярвам на думите й!
23
15
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нямал откъде да намери нов Дянков... Само нов Дянков ни липса. И какво стана с този Дянков? Изчезна, май си замина за САЩ нито се чу, нито видя откакто ГЕРБ паднаха от власт. Голям икономист... Голяма работа... Само дето от неговите знания за 4 години потънахме в мизерия. Не, че сега сме по-добре, но той не успя и не направи нищо, кръгла 0. Така, че за какво ни е нов Дянков. 0 + 0 = 0 ...
22
11
 
32
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Боже Господи, поредната порция глупости. От 4-ти км да дойдат да си го приберат, защото очевидно не е добре.
21
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЗИ ДРУГАР СИ МИСЛИ ЧЕ ОВЦЕТЕ ПАК ЩЕ ГО ИЗБЕРАТ ДА ГИ ДОИ СТРИЖЕ И ОПЛОЖДА. И ТОВА ЩЕ СТАНЕ АКО ОВЦЕТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА БЛЕЯТ И ДА КАЧВАТ НА ВЛАСТ СЕЛСКИ ТАРИКАТЧЕТА ОТ СЕДЕНКИТЕ. ВЕЧЕ 24 ГОДИНИ ТОВА ОВЧО ПЛЕМЕ НЕМОЖА ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ ЗА КОИТО И ДА ГЛАСУВАТ НА ВЛАСТ КАЧВАТ САМО КОМУНИСТИ. ПОКАЖЕТЕ МИ ПОНЕ ЕДИН ОТ ТЕЗИ КОИТО СА БИЛИ НА ВЛАСТ КОИТО ДА НЕ СА БИЛИ КОМСОМОЛЧЕТА И ПАРТИИНИ СЪКЛЕЦАРЧЕТА. КАТО ИЗКЛЮЧИТЕ САМО ПЪДАРИНА ОТ МАДРИД. ПРОСТО ПЛЕМЕ Е.АНА ТЕРИТОРИЯ.
20
13
 
48
 
! Отговори
Асен преди 10 години
Абе Бойко ти нормален ли си ? Това не мога да разбера. Щял да се върне. Къде ?Кога ? и Как? ще се върнеш.Хората вече им се повръща от ***, той щял да се връща.Явно си много зле ,обърни се към компетентните хора те ще ти помогнат.
19
11
 
39
 
! Отговори
:)) преди 10 години
Ще дойдете на куково лято.
18
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ РУХНА ПРЕД КРИЗАТА ПРЕДИЗВИКАНА ОТ СОБСТВЕНАТА МУ "ПОЛИТИКА"...ОЛИГАРСКОТО, МАФИОТСКО,ОРЕШАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО Е УЛТРА НЕКАДЪТНО И КРАДЛИВО...ОСТАВКА НА МАФИОЗИТЕ!ВРЕМЕ Е ЗА ОТГОВОР ОТ ДЯСНО,ЗА ВЛАСТ НА ПРАВИЛАТА, ИКОНОМИЧЕСКА,ФИНАНСОВА И ПОЛИТИЧЕСКА ПРОМЯНА ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ!!! Хайде ***(ДС) активирайте се в минусите!
17
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя е луд.
16
3
 
38
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
Ясно е казано:Бедния ще стяга колана докато умре!Богатия никой не го пипа да плаща високи данъци-да има за бедния минимума!Богатия вече 24 години става по-богат!
15
8
 
50
 
! Отговори
YYYYYYYYYYYYY преди 10 години
Дянков да затяга коланите на народа а ти и твойта хайка да обикаляте БГ с военните ни самолети и хеликоптери.Какво стана с тая зграда на митницата,измаза ли я или заради нес напълнихте БГ с ислямисти?затвори блока на аец,некадърнико,инженирите ни картофи да садят.Махай се буда
14
8
 
42
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Буд умора нема.
13
10
 
54
 
! Отговори
Панчо преди 10 години
Боко,съвсем си изтрещял бе?! Каква власт ти се привижда? На хората им се повръща,като те видят,а някои само като те слушат исе самозапалват,забрави ли?
12
38
 
12
 
! Отговори
do 11 преди 10 години
Гербаджиите че са зле, зле са. Ама не може на малкия пръст да стъпят на душевноболните червени гробари. Последен път ви е тва и ако пак ги преизберете тези *** и тях и вас ще ви изселим от тази държава. *** комунистически !
11
11
 
58
 
! Отговори
Джимбо преди 10 години
Щели да дойдат...това е доказателство ,че духом гербаджиите са много злеумрели охлювиживот няма в тия хоразле зле
10
10
 
69
 
! Отговори
Мильо ВИПОНДов преди 10 години
Боко явно го тресе шизофренията - преди обивняваше Дянков че го е лъгал 3 години, уж го беше уволнил - сега иска "нов Дянков". Боко, тебе никой нормален не те иска, не го ли разбра, тикво проста!