"Атака" иска референдум за продажбата на земя

Националистите започват събирането на подписи
Обновена: 8 ное 2013 14:43 | 8 ное 2013 14:38,
77
"Атака" иска референдум за продажбата на земя
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

„Атака" започва подписка за свикване на национален референдум с въпрос "Да се продава ли българска земя на чужди физически и юридически лица?". Това обяви пред журналисти лидерът на "Атака" Волен Сидеров, след като националистите внесоха в деловодството на парламента уведомление от инициативен комитет за организиране на подписката.

Стигнахме до идеята, че трябва да направим такава подписка и да предизвикаме такъв референдум, защото виждаме признаци на колебание за неизпълнение на решение на НС от страна на правителството, заяви Сидеров.

Ако българският народ каже, че не иска българска земя да се продава на чужденци, българското правителство и парламент ще трябва да се съобрази с него, заяви още Сидеров.

Още по темата
Той категорично отхвърли възможността, че можем да имаме проблеми с европейските партньори заради подобен мораториум.

Всеки договор може да се анексира. Няма договор, който не подлежи на анексиране, заяви Сидеров.

Нали това са партньори, нали те са обединени от европейската солидарност. Ако България изложи своите аргументи, коя е тази държава, която няма да се съгласи с добре обосновани аргументи на приятелска, партньорска страна, заяви още Сидеров.

Ще се постараем да съберем 500 000 подписа, времето не е много, каза още лидерът на „Атака“. По негови думи ще бъдат разкрити пунктове в различни населени места, а в кампанията няма да се включат само активисти на „Атака“, но и други хора, които одобряват решението да не се продава българска земя на чужденци.

Сидеров обясни, че партията готви законови промени за продажбата на земя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидероглу, който сам легитимира турско-доганската власт, отново се е превърнал в "националист". Истинският националист защитава земите на държавата си от разруха. А за последните 20 години какво е направил Сидероглу да защитава българските земи от престъпното застрояване от НАШИ мутри? Нищо. Няма значение какво пише в паспорта на един човек ако е доказан и достоен да притежава земя и да облагодари тази земя. Видяхме ги нашите земи в ръцете на българи. Бунище и мръсотия!!
26
8
 
14
 
! Отговори
Волен преди 10 години
Хора, за да пишеш положителни коментари за Атака трябва да си или ***, който не осъзнава, че Волен е личния ибрик на Доган или някой да ти плаща и то много. Убеден във Вашата интелигентност най-любезно Ви моля да ме свържете с човека, който плаща. Спешно ми трябват пари. Ще пиша все хубави неща за Волен. Ще го изкарам почти нормален.
25
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха... Сидероглу!?
24
7
 
7
 
! Отговори
metro57 преди 10 години
След това, в зависимост от резултата и отзвука, е наред референдум за излизане от ЕС, откъдето трябваше и да се почне. Дори комунистите след 9-и, макар и проформа направиха референдум за промяна на държавното управление... Защо ви е страх от гласа на народа, че да измествате въпроса ЗА, или П/В Сидеров?
23
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То се видя какво "българите" са направили от земята си. Всичко ос*ано, застроено, крадено, унищожено от мутри и ц*гани. Ако чужденци купуват земята ни най-много да заприличаме на бяла европейска държава.Разбира се това не устройва агента на Анкара - Сидер Ага. Според него е по-добре да се продава на помаци, мутри и ц*гани отколкото на бели европейци. Смях. Гледайте си ос*аните бетонни курорти и изнасилените "природни" паркове още 100 години.
22
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цялата работа е руснаци да могат да изкупят Българската земя на безценица, а не западни инвеститори на пазарни цени.Сидеров е вербуван руски сътрудник.С Л.Г си се виждат с руска регентура редовно.
21
7
 
13
 
! Отговори
тито преди 10 години
Никога НЕ съм симпатизирал на Атака и на Сидеров-- НО в случая тои е прав...Защо народът ни да няма право на глас???? ГЛАС НАРОДНЕН - ГЛАС БОЖИ....и докога политическите ***..тки ще манипулират народа си????? Направете референдум и хората да си кажат мнението...Даже ако трябва да се направи референдум за Европейският Саюз....или някои ги е страх от резултатите??? НАРОДА ТРЯБВА ДА ДИКТУВА ПРАВИЛАТА--А ПОЛИТИЦИТЕ ДА ГИ ОЗАКОНЯВАТ......
20
13
 
13
 
! Отговори
1_българин преди 10 години
С този кьорфишек Волен се опитва да замаже подкрепата си за правителството. Не вървиш Воленчо.От тебе има полза само ако събориш правителството. Иначе си безполезен като използван презерватив.
19
8
 
4
 
! Отговори
мЕНЕ преди 10 години
Ей непросветени хорица. Толкова сте жалки,защото елементарна обща култура нямате и елементарни неща незнаете. Първо референдум по този въпрос не може да има. Закона не позволява. Могло е да има,преди държавата да ратифицира договора за присъединяване на България към ЕС. Второ,САЩ нямат нищо общо с цялата работа. Забраната отпадна за държавите членки на ЕС,за всички държави извън ЕС,забраната е в сила. Учете,четете.. не вярвайте на платени *** от форумите. Зле сме,защото сте необразовани!
18
9
 
10
 
! Отговори
1 преди 10 години
Скъпия вам болен ибрикчиев е единствената причина турците да са на власт, ако изключим украинското еврейче, ама то е обратно та и политикта му обратна.
17
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Болен да бръкне в офшорните си сметки и да плати референдума !
16
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОЩЕ ЕДИН БЕЗСМИЛЕН РЕФЕРЕНДУМ, СЛЕД ТОЗИ ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ.
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди 7 години САЩ нареждат да се промени Конституцията на България за да може чужди граждани да изкупуват Българска Земя! С този референдум ще трябва да се организира основа, с кочто да се отменят приетите преди години поправки в Конституцията на България, поискани от Хамериканската търговка камара.
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров обясни, че партията готви законови промени за продажбата на земя.Цитат от Новата унгарска конституция, стр.7,Article P: "Всички природни ресурси, особено земеделската земя, горите и питейната вода, както и биологичното разнообразие - по-специално местни растителни и животински видове и културни активи са част от общото наследство на нацията и дълг на държавата и на всеки човек е да го защитава, поддържа и запазва за бъдещите поколения."
13
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Лично на мен идеята с референдумите много ми се нрави! Има важен въпрос или казус за разрешаване пред Българското общество - бам референдум! Не знам, кое ще ни излезе по-скъпо, референдумите, или задкулисните далавери....
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Лично на мен идеята с референдумите много ми се нрави! Има важен въпрос или казус за разрешаване пред Българското общество - бам референдум! Не знам, кое ще ни излезе по-скъпо, референдумите, или задкулисните далавери....
11
14
 
15
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 10 години
В този момент това ли измислихте да подхвърлите за кьорфишек, Волен ефенди? Подкрепяните от вас партии са проядени от корупция, задкулисие и арогантност (то пък вие все едно не сте), а за вас е най-важно да излезем он ЕС. ПРЕДАТЕЛ!!!!ОСТАВКА!!!
10
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе защо демократизаторите *** на крадливия *** Костов и еврейската снахиччка Пръмова и на мутрата(интелигентен) *** ББ бегат като дявол от тамян щом чуят за референдум , смятам ,че е дошло е времето за референдуми по всички важни въпроси касаещи българите референдум и за земята и за членството ни в нато и ЕС нали това е демокрацията каквото каже народа .Глас народен ,глас божи!
9
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никаква полза от референдум, само ще се похарчат пари, защото няма да излязат 4 милиона да гласуват и съответно ще е невалиден. Този явно е по разхищаването на пари и за това иска референдум. То и избори не ни трябват, след като ГЕРБ и БСП са несменяеми. Да има избори на 4 години е като да си по времето на комунистическия режим и БКП да печели на 100 %, без да има конкуренция с други партии.
8
10
 
17
 
! Отговори
Данчето преди 10 години
Колкото и да се напъва потурнака Сидеров да замаже предателското си поведение откакто е в НС няма да стане. Никакъв референдум няма да го спаси. Вън турско ***. ОС Т А В К А