Опорните точки – нагли манипулации на БСП

ГЕРБ отново призова за оставката на правителството
Обновена: 14 ное 2013 14:01 | 14 ное 2013 11:39,
181
Опорните точки – нагли манипулации на БСП
Снимка: Balkanleaks

ГЕРБ за пореден път поискаха оставката на правителство в декларация от парламентарната трибуна. Този път повод за недоволство станаха изтеклите в медиите опорни точки, подготвени за депутатите от левицата от парламентарния секретар на МВР Тодор Пройчев.

В тях се даваха съвети на народните представители как да коментират протестите. Сред получателите бяха и министри и премиерът.

Ирена Узунова от ГЕРБ се възмути от грубите и нагли манипулации на БСП. Депутатите са получили опорни точки, които произвеждат грандиозен скандал и показват нагледно технологията на бившите комунисти как се фабрикува целенасочена манипулация, заяви Узунова.

Тя цитира част от опорните точки като припомни, че в тях пише, че депутатите на БСП трябва да внушават, че протестите са малобройни, че са организирани от ГЕРБ, че половината са студенти. Освен това според скандалните указания депутати от БСП трябвало да рецитират, че момчето с пукнатата вежда не било добре с главата, коментира Узунова. Тя се възмути и от думите в опорните точки, че ГЕРБ организира протестиращи.

Още по темата
По безумни и отвратителни пасквили наистина българските граждани не бяха чували. Ето това е истинското лице на БСП, заяви още Узунова. С днешните скандални манипулации, разработени по технологията на ДС, българските социалистите доказаха, че остават нереформирани комунисти.

Другото доказателство е подготовката им за връщане на параграф 12, с които готвят реставрацията на агенти на ДС на ключови позиции в държавата, каза депутатът.

Според Узунова скандално е, че инструкциите са изпратени от Пройчев, а сред получателите на „това помагало за манипулация“ са и министри и премиерът Пламен Орешарски.

От кулоарите на най-важната институция председателят на НС Михаил Миков заяви, че не вижда нищо неприлично и странно, възмути се  още Узунова.

Как и защо е възможно от деполитизираното по закон МВР да се пишат и изпращат политически тези към депутатите. По този начин застанахте ли на пътя за връщане на член първи от комунистическата конституция, попита ГЕРБ.

От партията поискаха да знаят дали лидерът на БСП Сергей Станишев одобрява прийомите за манипулации и подмяна на дневния ред на обществеността. Какви мерки ще вземе вътрешният министър към своя служител, попита Узунова.

Още колко срам трябва да изтърпите, дами и господа управляващи, за да признаете, че не можете да управлявате държавата и да си подадете оставката, завърши депутатът от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още по темата: БСПгербопорни точки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
19
 
3
 
! Отговори
:] преди 10 години
Софиянец, позаинтересувай се кой стои зад протестите на студентите - Прокопиеви, позаинтересувай се кои са основните лица на протестите. Позаинтересувай се всъщност на кого е флагът на съпротивата и коя неправителствена американска организация го спонсорира. Завърти се около протеста и виж господата с пиърсингите и флешовете на по 20 години, които си мислят, че ще съборят държавата за да пият по цял ден бира в парка и не на последно място кои са котараците...
33
2
 
12
 
! Отговори
просто аз преди 10 години
До БългаринНе на всеки, а на вас платените ***. Нормалната част от народа не иска нито тези ***, нито бойковите ***. Такива като теб обаче, са твърде глупави за да вникнат в смисъла на протестите и затова повтарят една и съща лъжа вече милион пъти. Сменете плочата, вече стана ясно, че " платените протести " ви ги измислиха на *** 20, за да има какво да дращите по форумите, очаквайте новите " опорни точки ".
32
3
 
37
 
! Отговори
до 36 преди 10 години
абе червен ПЛАТЕН маймун стига с тия ГЕРБ БЕ............ПОДАВАЙТЕ ОСТАВКА ПРОТУРСКИ НАСТРОЕНИ МАСОНКИ ИЗВЕРГИ.......СТИГА С ТИЯ ПЛАТЕНИ МИШОЦИ ОТ ПОЗИТАНО СЪЩИТЕ МАЙМУНИ КАТО УКРАИНСКО ПИДЕРЧЕ ОТ ХЕРСОН
31
29
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Правителството полага усилия за да гарантира демокрацията, свободата, солидарността, справедливостта, свободната конкуренция в икономиката, социалната отговорност в управлението на държавата. Да не допускаме престъпните сценарии, скалъпени в лъскави мутренски офиси, нямаме право да отворим път на агресията и посредствеността. ГЕРБ дерибействаха така, че дълго раните от Борисовото управление ще ни спомнят за фаталната грешка Борисов. Да не я повтаряме, приятели.
30
33
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБерската фотоволтаична мафия прави всичко възможно да свали правителството на Пламен Орешарски и да върне своя любимец Бойко Борисов на власт.ГЕРБ искаше да вдига цената на тока с 40% ! Забравихте ли ?!БСП го свали с 5% !ГЕРБ държеше пенсии и заплати замразени 4 години.БСП вдигна веднага минималната работна заплата и обеща ежегодна индексация на пенсиите.ГЕРБ упорито отказваше да вдигне "майчинските".БСП ги вдигна веднага щом дойде на власт.ГЕРБ работеше в полза на Вашингтон и Тел Авив
29
18
 
7
 
! Отговори
Българин преди 10 години
На всеки е абсолютно ясно, че народът не желае ново правителство. Народът желае работа и спокойствие. Това че шепа платени от ГЕРБ *** желаят власт и разруха в България не трябва да служи като повод за държавен преврат. Бойко Борисов никога повече няма да бъде премиер на България. Една толкова неприятна физиономия има и неприятна духовност. Нека всеки който иска да изпадне България в хаос и разруха получи заслуженото, а то е омразата на целия български народ докато го има на тази земя.
28
7
 
5
 
! Отговори
ДО №24 преди 10 години
Отговора на всичките ти въпроси е - ГЕРБ,ГЕРБ,ГЕРБ,ГЕРБ,ГЕРБ,ГЕРБ,ГЕРБ.......................................................
27
16
 
4
 
! Отговори
Истината преди 10 години
Прочетете опорните точки, а не слушайте манипулациите. Всичко е точно казано - как отначало са студентите, после изват ултрасите и кой е организирал автобуси с ултраси. Така че манипулация няма. Това е информация, която обиктовено се подава от централите на която й да е партия. Манипулацията е манипулирането с откъси извън контекста.
26
18
 
2
 
! Отговори
:] преди 10 години
Та кое от написаното като опорни точки не е вярно, че грухтите тук?:)
25
2
 
23
 
! Отговори
просто аз преди 10 години
Това, че пос.ания *** на комунистите лъсна за пореден път, дава надежда, че подкрепящите ги ще намалеят до шепа ***. В сайта все още ги има, но те не са виновни, с това си вадят хляба все пак.
24
2
 
15
 
! Отговори
манупулират всички преди 10 години
Тя цитира част от опорните точки като припомни, че в тях пише, че депутатите на БСП трябва да внушават, че протестите са малобройни, че са организирани от ГЕРБ, че половината са студенти. Освен това според скандалните указания депутати от БСП трябвало да рецитират, че момчето с пукнатата вежда не било добре с главата, коментира Узунова. Тя се възмути и от думите в опорните точки, че ГЕРБ организира протестиращи.
23
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Не бил много наред с главата"?!?!?!?!?!?!?!?! ТОВА НЕ СА ПОЛИТИЦИ, А ***!!!!!!!!
22
15
 
4
 
! Отговори
преди 10 години
Фидосова го е написала, че за сега е свободна!
21
5
 
29
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
До АнонименКой нарежда да се бият българските деца,кой докара работещите до просешка тояга,кой подхвърля жалки стотинки на пенсионерите,кой подпомага единствено неграмотния електорат,а умния и образован да напуска родината си и да не може да отглежда със минимална заплата децата си,кой докара здравеопазването,образованието,бизнеса до дъното,КОЙ??? Много труден въпрос за някои ....
20
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези смешници от ГЕРБ тръгнали да говорят за цензурата на личното мнение. При тях ако някой каже накриво нещо, което не е съобразено с Главоча и Цецко, на момента е привикан и с пръчката по главата. Това са най-несамостоятелните и лишени от собствено мнение депутати, които е имало изобщо някога в парламента.
19
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За тези подмолни начини за манипулация ние знаем, че БСП са ненадминати ! Дано го разберат и онези от "контрапротеста", освен ако и те не получават тези "окръжни" срещу съответното възнаграждение !
18
3
 
30
 
! Отговори
Обективен преди 10 години
Това е като обяснителна записка на агент доносник.Адски гнусни хора ни управляват ей...Народе, осъзнай се и излизай на улицата.
17
35
 
11
 
! Отговори
stoian000 преди 10 години
АЗ ПЪК НЕДОУМЯВАМ - КАК ПРЕСТЪПНАТА ХАЙКА гробАРИ ИМА НАГЛОСТА ДА ГОВОРИ, ВМЕСТО ДА Е В ЗАТВОРА ВЕЧЕ?!!!!!!!
16
0
 
3
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
11 напълно нормално , те така или инае на европейските избори нямаше как да се явят заедно понее са в различни европейски политически фракции .
15
4
 
26
 
! Отговори
Няма да се учудя преди 10 години
Няма да е чудно, ако някой не избръмчи и стане първото политическо убийство в България.До там ще го докарат - виждам хора, които излизат извън контрол. ДА ВИДИМ КАКВИ ОПОРНИ ТОЧКИ ЩЕ СЕ ПИШАТ ТОГАВА.Трябва да си подават оставката докато не се случи такова нещо, защото последиците ще бъдат лоши за цялата страна.КАКВО ЩЕ Е ДОБРО -- най-добре е след като падне правитлеството да се затворят границите - никои да не може да избяга. След това поръчковия ЦАЦАРОВ ще помогне да ги осъдим