Опорните точки – нагли манипулации на БСП

ГЕРБ отново призова за оставката на правителството
Обновена: 14 ное 2013 14:01 | 14 ное 2013 11:39,
181
Опорните точки – нагли манипулации на БСП
Снимка: Balkanleaks

ГЕРБ за пореден път поискаха оставката на правителство в декларация от парламентарната трибуна. Този път повод за недоволство станаха изтеклите в медиите опорни точки, подготвени за депутатите от левицата от парламентарния секретар на МВР Тодор Пройчев.

В тях се даваха съвети на народните представители как да коментират протестите. Сред получателите бяха и министри и премиерът.

Ирена Узунова от ГЕРБ се възмути от грубите и нагли манипулации на БСП. Депутатите са получили опорни точки, които произвеждат грандиозен скандал и показват нагледно технологията на бившите комунисти как се фабрикува целенасочена манипулация, заяви Узунова.

Тя цитира част от опорните точки като припомни, че в тях пише, че депутатите на БСП трябва да внушават, че протестите са малобройни, че са организирани от ГЕРБ, че половината са студенти. Освен това според скандалните указания депутати от БСП трябвало да рецитират, че момчето с пукнатата вежда не било добре с главата, коментира Узунова. Тя се възмути и от думите в опорните точки, че ГЕРБ организира протестиращи.

Още по темата
По безумни и отвратителни пасквили наистина българските граждани не бяха чували. Ето това е истинското лице на БСП, заяви още Узунова. С днешните скандални манипулации, разработени по технологията на ДС, българските социалистите доказаха, че остават нереформирани комунисти.

Другото доказателство е подготовката им за връщане на параграф 12, с които готвят реставрацията на агенти на ДС на ключови позиции в държавата, каза депутатът.

Според Узунова скандално е, че инструкциите са изпратени от Пройчев, а сред получателите на „това помагало за манипулация“ са и министри и премиерът Пламен Орешарски.

От кулоарите на най-важната институция председателят на НС Михаил Миков заяви, че не вижда нищо неприлично и странно, възмути се  още Узунова.

Как и защо е възможно от деполитизираното по закон МВР да се пишат и изпращат политически тези към депутатите. По този начин застанахте ли на пътя за връщане на член първи от комунистическата конституция, попита ГЕРБ.

От партията поискаха да знаят дали лидерът на БСП Сергей Станишев одобрява прийомите за манипулации и подмяна на дневния ред на обществеността. Какви мерки ще вземе вътрешният министър към своя служител, попита Узунова.

Още колко срам трябва да изтърпите, дами и господа управляващи, за да признаете, че не можете да управлявате държавата и да си подадете оставката, завърши депутатът от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още по темата: БСПГЕРБопорни точки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Сблъсъкът е между БСП и ГЕРБ, нови избори, сблъсъка между тях ще продължи....не сме организирани, парите ни са в тях....и 100 минуса да ми сложите това е истината...
13
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С ТЕЗИ (РАНОБУДНИ) НАРКОМАНИ И ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ ПО САЙТОВЕТЕ ОТ ЦЕНТРАЛИТЕ НА ДСБ И ГЕРБ С ПАРИТЕ НА СОРОС ,КАКТО И С ПРОПАГАНДАТА НА ПРОДАЖНИТЕ НЕБЪЛГАРСКИ МЕДИИ СЕ ЦЕЛИ САМО ЕДНО ДА СЕ ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ ЕДИН МНОГО ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИЯ-БЕЖАНЦИТЕ,ЗНАЕТЕ ЛИ КЪДЕ БЕШЕ В НАЧАЛОТО НА МИНАЛАТА СЕДМИЦА СТАНИШЕВ-В ИЗРАЕЛ ,ЗАНЕТЕ ЛИ КЪДЕ Е В МОМЕНТА ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР ЙОВЧЕВ,ДА ПАК В ИЗРАЕЛ ,ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБ МУТРАТА И ЦЦ И ТЕ НЕ СПРЯХА ДА ХОДЯТ НА ИНСТРУКЦИИ В ИЗРАЕЛ ,СИТЕ СА ПРОДАЖНИЦИ
12
7
 
37
 
! Отговори
ужасссс преди 10 години
Този документ е доказателство за НЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО и инструкции за геноцид срещу народа си,с цел лично облагодетелстване!Тези са за разстрел!
11
32
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха, добре, че има телевизии, които в пристъп на безумното си желание да покажат "протеста" на младите и убави студенти, показаха точно кой кой е! Кой дърпа, кой хвърля, кой носи пейки, кой влачи кофи и кой......., кой, ......, кой....Ние сами виждаме, няма нужда Узунова да ни ръси мозъци!
10
8
 
50
 
! Отговори
Сър_Пичук преди 10 години
Тази партия трябва да се забрани със закон!! Оставка!
9
7
 
59
 
! Отговори
чукча преди 10 години
Украйна официално се извини на българския народ заради Сергей Дмитриевич...
8
9
 
54
 
! Отговори
Не човек, а желязо преди 10 години
За какъв срам говорите, *** са оперирани от срам, морал,искреност- Такива качества има в хората, но не и в тях.
7
4
 
44
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Отдавна няма държава и държавници! Каквото има за крадене и след тях-потоп!Жалко за хилядолетната държава и хората,пред които са се прекланяли много народи!
6
7
 
63
 
! Отговори
Ели преди 10 години
Тея толкова се осират, че скоро хората няма да искат оставка, а разстрел!
5
8
 
57
 
! Отговори
drundrun преди 10 години
БСП - това са шайка крадливи, манипулативни и неграмотни престъпници. 20 години вече ви го .., а после се чудете що БГ е на това дередже. Да не забравяме съющо фашисткото им крило Юруш и корпоративното им подразделение ДПС АД.
4
61
 
22
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
ГЕРБ стават все по-противни и противни в напъните си да се правят на "протестъри", и да използват всеки момент да наливат масло в огъня...Нека Бойко обясни на съпартийците си, защо върна мандата....
3
3
 
34
 
! Отговори
bitaka преди 10 години
Giobels da zavidi na toq aparat za propaganda!
2
12
 
58
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Крайно време е да омитаме тази пасмина от Парламента , БЪЛГАРИНО ИЗЛЕЗ НА ПЛОЩАДА И ИМ ПОИСКАЙ ОСТАВКАТА , БАСТА СТИГА ТОЛКОВА .Трябва действие а не кесено по офисите или в къщи пред компа.А после , полсле на избори и който ви убеди най-много нека да е той .
1
11
 
60
 
! Отговори
абе днес преди 10 години
ТОВА СТАНА ДОСТОЯНИЕ ОЩЕ ВЧЕРА НА ОБЕД...КАКТО ВИНАГИ ВИЕ СТЕ НАЗАД И ПОСТОЯННО НЕ ИНФОРМИРАТЕ ХОРАТА СЪЩО И ТРИЕТА КАТО БЕЗУМЦИ.........СТИГА СТЕ ЦЕНЗУРИЛАИ КАКВО МИСЛЯТ ХОРАТА ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КРАДЦИТЕ И МАНИПУЛАТОРИТЕ ОТ ТРОЙНТА КОАЛИЦИЯ