Борисов се кълне: Допуснах грешки, но си взех поуки

Да не разединяваме народа, призова той политиците
Обновена: 16 ное 2013 15:18 | 16 ное 2013 13:46,
424

Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова от Пловдив политическите лидери „да не разединяваме народа“ и все пак да пазим някакви граници“.

Бившият премиер беше бурно аплодиран от хилядите симпатизанти на ГЕРБ , събрали се в негова подкрепа в центъра на града под тепетата.  Домът е свещен, не посягайте на дома, призова Борисов, чийто дом в Банкя по-рано днес беше „окупиран“ от хора на Николай Бареков. 

Защо ги няма тук социолозите и политолозите, които казват ГЕРБ си заминава, ГЕРБ умря, БСП са повече. Къде е платената социология да погледне тук, този площад. Искам да ви призова вас и политическите опоненти за малко разум. Както са я подкарали с тази полицейщина, с това да притесняват хората, да ги бият, да ги уволняват. Ще докарат до там да се изправят два митинга един срещу друг и това ще е пагубно за България”, допълни още лидерът на ГЕРБ. 

Още по темата
„Аз допуснах много грешки, допуснахме грешки. Никой не се е родил научен, но аз ви се кълна, че съм си извадил много дълбоки изводи и поуки от това, което ми се случи на мен и на партията. Знаех какво ще се случи, предупреждавах, че ще дойде такава тройна коалиция. Събрах колегите и им казах – аз асфалт съм правил, за да има бизнес и движение, не съм го правил, за да се бият по него хората. Като има напрежение, се правят избори и народът се произнася”, посочи още Борисов.

Той беше категоричен, че Орешарски е държавен служител и трябва да си подаде оставката. Борисов намекна за вчерашното изказване на премиера, чеще чисти държавната администрация от политически пристрастни фигури.
"Премиерът Пламен Орешарски обясни, че който отиде на митинг, ще бъде уволнен. Поне веднъж да си удържи на думата и да си подаде оставка. Няма да го наричам премиер, България е имала добри премиери, той е обида за тази дума. Ще сезираме Европа за тази закана на премиера – да уволнява държавни служители, защото ходят на митинг", заяви още лидерът на ГЕРБ.

„Виждате, че БСП я докараха до там, че не може сама да направи митинг. Ако не е батко Доган, да им композира влак за София, да им ги докара… БСП сама и митинг не може да направи”, заяви още лидерът на ГЕРБ. Той бе приветстван с възгласи „Бойко”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
20
 
! Отговори
БУДА-ла преди 10 години
Истина ви казвам: Премахнете "законното" източване на Държавния бюджет, чрез Мафиотските сдружения, наречени партии - като получаване на Субсидии, високи заплати, безплатен бензин за 4 обиколки на Земята и други Благинки... и напрежението около Народното Събрание ще спадне драстично! Просто няма да има толкова Нагли кандидати за Депутати. Назначете конкурс за длъжности в НС, както за всяка нормална работа и само тогава Там ще влязат Интелигентни хора, а не Мързеливи Нагляци...
21
12
 
34
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Борисов това го кажи на деветимата самозапалили се по време на твоито управление.Кажи го на 500 000 хиляди българи загубили работата си пак по твоя вина.Нямаш ли малко срам поне.
20
5
 
19
 
! Отговори
Turkish Man From BG преди 10 години
И брада е пуснал горкия.
19
21
 
9
 
! Отговори
Мими преди 10 години
Едно чиче размахваше патерица и викаше "Победа"! Кого ще побеждава? Явно мене! Защото аз съм против любимото му правителство! Ама аз съм работодател на 14 човека! Гърча се всеки месец да подсигурявам запрати и да плащам данъци, за да има пари за двама като чичето! И ТЪПАНАРА КАТО МЕ ПОБЕДИ КАКВО ЩЕ РУЧА? Да се огледа и да види, че около него са само хора на държавна хранилка, пенсионери и ***! ВСЕ ХОРА, КОИТо НЕ ДОКАРВАТ В ДЪРЖАВАТА НИТО ЛЕВ! Дали да се махаме и да ги оставиме да *** от глад
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ne все още си под слънцето на дерибей.
17
15
 
18
 
! Отговори
Sggrefh преди 10 години
Докьде е докарахме да ни управляват турци!!!на всички високо поставени дльжности-турци!сега когато турчетата започнат да мачкат бьлгарчетата Не ТРЯБВА ДА ИМА Сьрдити!Турското робсрво настана отново!!!!!!
16
18
 
19
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 10 години
70 хиляди лева дали ДПС само за два влака да докарат хора за протеста на ДПС и БСП ...от БСП казаха , че докарали 200 автобуса , което са още поне 100 хиляди лева.С две думи Местан и Сергей за 2 часа изхарчиха 200 хиляди за да ги дават по телевизията и за да могат да излязат на чист въздух без кордони от жандармерия.БравоИзводите са , че БСП вече и един митинг не могат да направят сами , а трябва ДПС да помага с влакове от цялата страна.
15
1
 
8
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Щом получил парите Хитър Петър ги изброил, написал второ писмо до дядо господ и пак в олтаря го пуснал. В писмото пишел: "Господи, прати ми още сто гроша. Недей ги праща по дядо попа, ами направо до мене! Защото от стоте гроша, които си ми изпратил, попът е откраднал петдесетте!"
14
4
 
30
 
! Отговори
BG преди 10 години
SAMO V ZATVORA TI E MQSTOTO
13
1
 
5
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Писмо до богаХитър Петър имал девет деца, все дребни. Не достигали ни дрехи, ни хляб. Замаяла му се главата, горкия, как да ги изхрани. Намислил да си поиска пари от дядо господа, та седнал й му написал писмо: "Дядо господи, дал си ми девет деца. Не мога да ги изхраня. Ще изпукат от глад. Моля ти се прати ми сто гроша да ми помогнеш що годе."Пуснал писмото в черквата, в самия олтар. Попът намерил писмото, прочел го, та изпратил клисаря да занесе на Петра петдесет гроша и да му каже: "Господ ти изпратил тия пари по дядо попа."Щом получил парите Хитър Петър ги изброил, написал второ писм
12
1
 
13
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Един богаташин държал слово в църквата и разправял, че господ е дал богатството на богатите, та затова те помагали на сиромасите и не ги оставяли в нужда.Там бил и Хитър Петър и като свършил богатият словото си, поискал да благодари на богатите за тяхната помощ. Братя сиромаси казал той, видите ли този богаташ, дето ви лъжеше? Да знаете само на колко бедни хорица е изгорил душицата! И колко такива като вас е оставил да ходят боси и гладни, за да натрупа такова богатство. Той ви лъже безсрамно, а вие като овци го слушате!Като чули това, селяните изгонили от църквата богаташа.
11
1
 
12
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
На какво да се обзаложим? попитал симидчията. Хитър Петър казал: Ако не ги изям, ще ми обръснеш брадата и мустаците!Симидчията се съгласил и викнал един берберин, да не избяга Петър.Започнал Петър да яде. Ял що ял, наял се, надумкал се здравата и повече не можел да яде.Тогава берберинът хванал Петра и му обръснал брадата и мустаците.Засмял се Хитър Петър и рекъл: Да си жив и здрав, чичо симидчи, че със симидец ме нахрани и за войниклъка ме обръсна!* Симидчия - Човек, който прави или продава симиди. Симид е питка от бяло брашно, заквасена със специална мая.
10
2
 
14
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Като бил млад. Хитър Петър бил много беден. Нямал пари да се обръсне, та си пуснал мустаци и брада.По едно време го повикали да иде войник. А как ще се яви с тази брада? Тръгнал той из пазара да се обръсне, но без пари никой не искал да го бръсне. Тук ходил, там ходил, запрял се най-сетне при един симидчия*, гледа, зяпа, пули се. Симидчията го видял и му рекъл: Какво само току зяпаш бре? Хитър Петър казал: Гледам ти симидите, че мога на един път да ги изям! Не можеш! рекъл сймидчията. Хайде да се хванем на бас, да се обзаложим! На какво да се обзаложим? попитал симидч
9
39
 
16
 
! Отговори
Точно така! преди 10 години
Борисов, ще ти дадеме втори шанс! Безкрайно ни разочарова като остави червените крадци неразследвани и неосъдени за грабежа на България за всичките тези 24 години! Ще бъдеш на поправителен! Искаме да ги скъсаш! Всичките тези червени фамилии да се разкарат от държавицата ни! Тогава народа ще е добре! Хайде да те видиме!
8
6
 
29
 
! Отговори
huk преди 10 години
BOYKO, NE BESHE LI TI, KOYTO ISTAVI POSRED ZIMA BULGARSKIYA NAROD V BLATOTO! NARODA..NIE SM BEDNI DONTMYAKUDE..NO NZ I BEZPAMETNI! MAHAY SE, PREDATEL MAZEN!
7
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преоблякъл се Илия, като се погледнал - пак в тия!
6
16
 
16
 
! Отговори
rori преди 10 години
Сега им е времето на хайрсъзите/крадците/.Половината ни полиция е на границата да я пази от бежанци,а другата половина-в София,да пази страхливите *** на управляващите ни наглеци.
5
20
 
26
 
! Отговори
avenir преди 10 години
Черен влак(2бр.), се компзира Ленче ле, от Доган до София!
4
30
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТИКВАААААААА.ТИ СИ ***.
3
25
 
65
 
! Отговори
гост преди 10 години
Тикво дори и твоят приятел с милиардите Берлускони е в затвора.Ти също скоро ще навестиш килията.Преброи почитателите си около 2500 човека зазимявай протестите вече и напролет пак.