Борисов се кълне: Допуснах грешки, но си взех поуки

Да не разединяваме народа, призова той политиците
Обновена: 16 ное 2013 15:18 | 16 ное 2013 13:46,
424

Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова от Пловдив политическите лидери „да не разединяваме народа“ и все пак да пазим някакви граници“.

Бившият премиер беше бурно аплодиран от хилядите симпатизанти на ГЕРБ , събрали се в негова подкрепа в центъра на града под тепетата.  Домът е свещен, не посягайте на дома, призова Борисов, чийто дом в Банкя по-рано днес беше „окупиран“ от хора на Николай Бареков. 

Защо ги няма тук социолозите и политолозите, които казват ГЕРБ си заминава, ГЕРБ умря, БСП са повече. Къде е платената социология да погледне тук, този площад. Искам да ви призова вас и политическите опоненти за малко разум. Както са я подкарали с тази полицейщина, с това да притесняват хората, да ги бият, да ги уволняват. Ще докарат до там да се изправят два митинга един срещу друг и това ще е пагубно за България”, допълни още лидерът на ГЕРБ. 

Още по темата
„Аз допуснах много грешки, допуснахме грешки. Никой не се е родил научен, но аз ви се кълна, че съм си извадил много дълбоки изводи и поуки от това, което ми се случи на мен и на партията. Знаех какво ще се случи, предупреждавах, че ще дойде такава тройна коалиция. Събрах колегите и им казах – аз асфалт съм правил, за да има бизнес и движение, не съм го правил, за да се бият по него хората. Като има напрежение, се правят избори и народът се произнася”, посочи още Борисов.

Той беше категоричен, че Орешарски е държавен служител и трябва да си подаде оставката. Борисов намекна за вчерашното изказване на премиера, чеще чисти държавната администрация от политически пристрастни фигури.
"Премиерът Пламен Орешарски обясни, че който отиде на митинг, ще бъде уволнен. Поне веднъж да си удържи на думата и да си подаде оставка. Няма да го наричам премиер, България е имала добри премиери, той е обида за тази дума. Ще сезираме Европа за тази закана на премиера – да уволнява държавни служители, защото ходят на митинг", заяви още лидерът на ГЕРБ.

„Виждате, че БСП я докараха до там, че не може сама да направи митинг. Ако не е батко Доган, да им композира влак за София, да им ги докара… БСП сама и митинг не може да направи”, заяви още лидерът на ГЕРБ. Той бе приветстван с възгласи „Бойко”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
36
 
28
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 10 години
големи са смешници ДПС и БСП ...Местан каза -70 хиляди , до него стоеше Сергей и каза 60 хиляди ...Кой от двамата излъга ...КОЙ КОЙ КОЙотговор и двамата ..... Лятото имаше големи спорове колко хора протестират и МВР излизаше с бройка всеки ден след митинг, това до към 50 пореден ден , после се умориха , та тогава , когато хората стигаха от Орлов мост до Плиска и има снимки в нета , тогава полицията ги преброи за 10 хиляди , значи днес трябва да са били по малко.Факти
1
62
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сегашната тройна коалиция е добра само за ***, пенсионерите и бежанците - всички останали сме на произвола (според мен). Толерират се само необразованите или такива, които лесно се водят в заника на живота им. Не само българите, но и турците страдат, понеже и те са мачкани от техните водачи. Навсякъде за всичко има изключения, но като цяло това е моето мнение...