Замразиха членството на Бисеров в ДПС

Ако обвиненията се докажат, той е аут от партията
Обновена: 16 ное 2013 17:40 | 16 ное 2013 17:34,
55
Замразиха членството на Бисеров в ДПС
Лютви Местан. Снимка: Bulgaria On Air

Централният съвет на ДПС прие оставката на Христо Бисеров и го освободи от всички ръководни постове в партията и като зам.-председател на ДПС. Бисеров е освободен и като член на ДПС до приключване на съдебните дела, заведени срещу него, заяви лидерът на ДПС Лютви Местан. Днес партията имаше заседание на Централния си съвет.

Местан обясни, че идната седмица ще бъдат предприети необходимите действия по заличаването на Бисеров от регистрите на Софийския градски съд като член на ръководните тела на ДПС.

Ако решенията на съда са осъдителни, г-н Христо Бисеров отпада като член на ДПС, заяви Местан. Лидерът на партията обясни, че темата за нов зам.-председател на партията не е разисквана, но предстои да бъде.
Той коментира и днешния митинг на БСП и ДПС в центъра на София.

Възхитен съм от участниците в митинга, от тяхната политическа култура и зрялост, каза Местан.
На митинга дойдоха много автобуси. Аз ви казвам, че тези автобуси се плащат от ДПС. Те струват 1.80 лв. на километър, каза Местан. Той посочи, че за извозването с влакове разходите са 51 хиляди лева и са платени предния ден, по всички правила.

„Ние, за разлика от бившите управляващи, няма да се крием от вас и няма да искаме тези автобуси да бъдат заплатени скришом, каза още лидерът на ДПС.

Местан не си спести и острите критики към ГЕРБ и лидера им Бойко Борисов.
Според председателят на ДПС Борисов е доведен до агония. Местан се запита дали ГЕРБ ще дадат справка колко струва извозването на техните симпатизанти, както са направили другите партии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
24
 
! Отговори
ля ля преди 10 години
Другарию Местан - *** много добри хора сте докарали в София така да я видят!!! дано тези свтели типове не стигнат повече до столицата че времето се развали направо!!! аз ако бях от БСП гласувал и подкрепял щях да се срамувам че до мен дясната ръка са тези хора....
21
1
 
14
 
! Отговори
stanick преди 10 години
Ei fes mrasen izgledai vnimateelno predavaneto na Dikov za ,,Dormysh,, onova LEKE stanishev sashto i da se vidite kolko stryvate, a toi se vodi vash chovek
20
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен дето много се репчеше на ДПС сега им целува *** ама така е важното е кинтите да се въртят... между тях си обаче. Вие гледайте да изкарате до следващите избори, че ще им трябвате.
19
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Те цялата партия трябва да я замразят, завинаги.
18
0
 
16
 
! Отговори
Аз преди 10 години
А... Защо... И да се докажат - дръжте си го. А тия автобуси са си екстра, какво реват бакшишите тогава, че едвам смогвали с тия тарифи... Аз само такова - да питам... За мен автобуса защо е по-скъп? А за зрелостта на хората - ай стига ве. Когато приканваш чучула да скандират БЪЛГАРИЯ не го прави, като "Горчиво" на сватба - те мълчат като пукали ти има казваш айде сега.... Абе оставка бе!
17
0
 
18
 
! Отговори
lsl преди 10 години
Ама кво се правиш на ударен с мокър ***? Нали то е прал част от откраднатите пари от Доган... и вие го знаете много добре...
16
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
a дано Бисеров повлече крак и за другите всички дУпетати !!!!
15
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Ако обвиненията се докажат, той е аут от партията"-То цялата ви партиика е като Бисеровтака че изхода е аут от парламента и направо в затвора!
14
1
 
20
 
! Отговори
tyno преди 10 години
на та зи келева бурма сега му слпжете един *** замръзнал *** в *** да *** твоита маика кисела дето те е родила
13
25
 
12
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
Браво на Бисеров, аз лично не съм изненадан че е Мафиот. Но да не би другите да са Цвете за мирисане? Защо Цветан Цветанов не си даде имунитета.. и да го съдят. От тази гледна точка Бисеров е МЪЖ !
12
6
 
6
 
! Отговори
Бач преди 10 години
Нито Герб ме интересуват, нито ДПС БКП и теб подобни , кой колко хора си довел на глупавите им митинги ....кво ме занимавате с глупостите си ще ви *** , и без това имам толкова много работа че не знам.....
11
0
 
29
 
! Отговори
Сократис преди 10 години
Сигурен съм,че Местан няма да прочете написаното тук и затова въпросът ми е риторичен-Нали казахте,че Бисеров напуска поста си,парламентарната група и Парламента по лични причини?Ако кажете и че оставка на зам. председател на Парламента обвинен от държава като Швейцария а след това и от българската прокуратура в пране на пари в особено големи размери е лично негов си проблем и няма нищо общо с ДПС и с българския парламентаризъм,то трябва да си зададете въпроса-вие какъв сте и защо сте там изобщо
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Zashto Volen kardesh se isparqva v takiva momenti !
9
6
 
3
 
! Отговори
Хакан ш. преди 10 години
Ас не сем сегласен да го самрасяват, да врътне парите
8
0
 
20
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Вече знаем и кой е заместника на Бисеров - другарят ефенди Волен Сидеров!
7
1
 
12
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 10 години
Я ! ВЛАДИМИР ЗИДАНОВ СЕ НАУЧИЛ ДА ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ ?????????????????? КОЙ Е ВЛАДИМИР ЗИДАНОВ ? ХЕ ............ ИМА ИНТЕРНЕТ - ПОТЪРСЕТЕ , НЕ Е КАТО ЕДНО ВРЕМЕ ДА ЧАКАШ ИНФОРМАЦИЯТА ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ИЛИ НЯКОЙ ОТ МВР
6
1
 
15
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 10 години
АЗ КАКВО ВИ КАЗАХ, ПОМНИТЕ ЛИ ?НЯМА БЕЗСТРАШНИ СНАЙПЕРИСТИ-ПАТРИОТИ (НАРОДНА ВЛАСТ) - НЯМА ДА ИМА НАПРЕДЪК !ДАНО ЧАС ПО-СКОРО СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ С ИЗЛИШНИ 5.000 ЛВ ЗА СНАЙПЕР, ОПИТ, ТОЧНОСТ И СПИСЪК ЗА ТРУПОВЕ НА ТОП 50 НАЙ-БОГАТИТЕ БЪЛГАРИ ОЛИГАРСИ , ПЛЮС ЛИДЕРИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯТОВА ЕДИНСТВЕНИЯ ВАРИЯНТ ЗА ПРОМЯНА, ВСИЧКО ДРУГО Е ЗА СТАТИСТИКАТА И МАЛКО ПОВЕЧЕ РАБОТА НА МЕДИИТЕ ( КОИТО И ТЕ СА НА ОЛИГАРСИТЕ )
5
2
 
24
 
! Отговори
БУНТ! преди 10 години
ХА-ХА-ХА! ТОВА КОРУМПИРАНО И ПРЕСТЪПНО *** БИСЕРОВ ТРЯБВА ДА ГО ОБЕСЯТ НА ПЛОЩАДА ЗА НАЗИДАНИЕ НА ДРУГИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, ТЕ МУ ЗАМРАЗИЛИ ЧЛЕНСТВОТО?! ЕГАТИ ***, ТИЯ НИ ИМАТ ЗА ПЪЛНИ ***! ДА ВЗЕМЕМ ВСИЧКИ ПО ЕДНА СОПА И ДА ГИ ИЗХВЪРЛИМ ОТ БЪЛГАРИЯ, ТИЯ МРЪСНИ АЛЧНИ ПАРТИЙНИ ГРАБИТЕЛИ И НАГЛИ КОРУМПИРАНИ *** ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ!
4
3
 
36
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 10 години
Местане, вие замразихте Бисеров, ама не е ли най добре да си замразите цялото ДПС , заедно с БСП. Най добрия фризер за вас е Сибир.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Местаняаааа...престани да се правиш на улав...много добре знаеш,че бисеров е невинен и чиссс като домашен ***....тия пари по сметките му и той горкичкия не знае от къде са....вина всички знаем,че няма да бъде доказана.....Все бях чувал за безсрамие..все бях си представял наглост...но това вашето няма аналог...къде ще ги носите тия пари бе..тия земи дет сте ги изпонакупили..аааа???...къде....колко ви трябва а?....щи кажа...като на всички...точно 2 на 2 на 1 метра...мда да