Властта затвори хотел в Боровец за външни лица за семинар

Управляващите ще обсъждат "само хубави неща"
Обновена: 28 ное 2013 20:38 | 28 ное 2013 19:25, Веселина Йорданова
91
Властта затвори хотел в Боровец за външни лица за семинар
Снимка: БулФото-архив

Управляващите решиха да стиковат стъпките си в социалната политика, сигурността, че и партийната дисциплина, но този път в неформална обстановка, съобщи bTV.

Семинарът с участието на министри от кабинета ще гледа към най-голямата писта в Боровец. А за допълнение на неформалната среда ще са на разположение спа център, фитнес, сауна, парна баня, басейни.

Избраният хотел е затворен за външни лица. Ден преди началото на сбирката, в четвъртък, резервациите в хотела са спрени, а потвърдени вече настанявания анулирани.

Експеримент на телевизията показал, че това се случва не само с журналистите, които отразяват работата на правителството и на Народното събрание. Били анулирани и резервации, направени с кредитна карта през система за онлайн хотелски резервации.

Официалното обяснение, което давала рецепцията на хотела, е, че няма свободни места, въпреки че онлайн те са обявени.

Така министрите и депутатите ще разполагат със сградата с 257 двойни стаи, 266 студия, луксозни апартаменти и мезонети. На въпроса какво ще обсъждат в 4-звезден лукс, най-честият отговор бил "само хубави неща".

Сред темите, които се очаква да са част от дневния ред през уикенда, са Законът за банките, кои ще са хората, на които да бъде връщан 10% данък върху доходите, и дали партиите все пак няма да се лишат поне от част от държавната си субсидия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: боровец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
3
 
! Отговори
хмм преди 10 години
Да не са забравили да си домъкнат от *** хелекторат за жив щит?
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега е момента да се отървеме от тях, да атакуваме тоя хотел, колко му е !
57
2
 
5
 
! Отговори
Ъ... преди 10 години
...некакви *али и лесбийки си спретнали поредното развратничене!Ама и хотелчето си го бива-отлична мишена за скиори-гранатометчици!Ама.....все хубави неща.На слука!
56
1
 
3
 
! Отговори
m.markov преди 10 години
Хубавите неща са ,за тях не за нас.Може би са им дали неустоима оферта,за благодарност хотела няма да плаща данък тази година.
55
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно връщаме комунизъма и то в по-лош вариант,клонящ към корейския..За Власта се затварят пътища,площади,осигорява се медиен комфорт(уволняват се журналисти)уволняваме и служители дръзнали да протестират а останалите граждани са в секция ''разработени'',командеровали сме полицаите от полувината страна(нищо че престъпноста в страната расте-важното е политиците да са добре)ще правим никому ненужни грандомански проекти за милиарди,нищо че хората тънат в мизерия,ще вдигаме данаците,нищо че сме социа
54
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така е, Зимата бачкат тези трудолюбиви депутатчета на ски, а лятото на моренце. Е така - затварат си хотелче и бачкай, бачкай, бачкай! Първо бачкат по едно тъмно за разгрявка и после се стари болежки разискват - черни болежки 12 годишни. Абе тегаво е ***. Даже се чу, че затварат за външни лица и пистите, че да могат да си чуят изказванията надолу по нея. Така летото ше затворат пак хотел с басейн и сауна за важните мийтинги и конференции. В обедните почивки тия малките 4-5 часовите се врътва
53
3
 
4
 
! Отговори
РАД преди 10 години
Искрено се извинявам за неволно допуснатата грешка в изписването на думата "искрен" в певдишния си коментар
52
3
 
9
 
! Отговори
РАД преди 10 години
До 57Изкрено ме разсмя :)Гледай сега. Правителството се крепи на гласчетата на Атака и трепери за думата на Доганя. Ясно? При това положение нямакак да се прави каквато и да е политика за гражданите, а всичко е натаманяване на интереси на различните кръгове около въпросните партии. Просто е !А благодарение на такива подвий-опашки като теб, ни "управляват" друагри и бивши ДС-та.Между другото, работя на 1 място,но ако трябваше на 2,щях да стегна куфара,а не да "давам шанс на Орешарски"
51
3
 
5
 
! Отговори
Petrov преди 10 години
Мултигруп финансира и ДПС и Атака, но и зад трите формации стои тъмната ръка на ДСКрасимира ШоповаПублично разстреляният преди години в центъра на София бос на Мултигруп Илия Павлов е тайният сватовник на Доган и Волен Сидеров. Сега следите са заметени някъде далече назад в зората на българската демокрация, когато гущерът късаше опашката си, а хората недоумяват как двете отричащи се и непримирими като идеологии партии днес управляват заедно и са в пълна хармония.В онова време шефовете на уж отблъскващите се полюси ДПС и Атака работят под контрола на Мултигруп и личната режи
50
3
 
6
 
! Отговори
Куроландесков преди 10 години
Майчето манилова да му мисли, ще трябва да оправя другарите на зор, както Тошо казвАше, да им олабва жиличките, лишото е че ще има и от партията на ***...фите
49
4
 
15
 
! Отговори
бравоооо преди 10 години
Всички комунисти на САТУРН.Дали са отишли със новите С класи които си поръчаха.Дано че да не ги мисля горките в този сняг.
48
17
 
5
 
! Отговори
До РАД (55) преди 10 години
Тревожен си, а не бива. Нещата са прости. Започвай бавно да свикваш с това правителство. Има - няма още 7-8 години и ще си отиде. Впрочем, ако това не ти отърва защо не отидеш пред НС и да свириш на ***, да речем ? Пожелавам и на три места да работиш, държавата има полза от такива като тебе.
47
7
 
23
 
! Отговори
РАД преди 10 години
Такааам.Властта се поуспокои малко,че протестите загубиха инерция и че никой няма да ги сваля с бой и им се възвърна самочувствието :)Ами свиквайте с тези "изяви" и да не е посмял някой да хленчи! Това е "законно избраното" правителство, което "има много работа за вършене" и е "отговорно пред хората"!Та колкото повече си траем, токова по-голяма сметка ще плащаме, но явно това си заслужават хората!Ходете и бачкайте на 2 места за 700-800 лв.на месец и плащайте сметката!
46
3
 
26
 
! Отговори
Някаф там преди 10 години
Чета новината, възмущавам се и продължавам да се чудя как ще изкарам зимата...
45
4
 
18
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Сакън, не пипайте субсидиите на партиите! И си плащайте данъците!
44
7
 
17
 
! Отговори
идилия преди 10 години
А за допълнение на неформалната среда ще са на разположение спа център, фитнес, сауна, парна баня, басейни и *** - елитни моделки. Докато родителите им протестират, младите момичета- моделките ще правят депутатски ***. Nice a?
43
15
 
7
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Това е хубаво,обаче аз знам за един истински случай когато Бойко Борисов забранява да снима катастрофа на влак пълен със скрап и превозващ около 28 вагона през миналата година.
42
5
 
31
 
! Отговори
off преди 10 години
И аз искам да съм депутат и да крада. А народа да плаща, като му е толкоз акъла и не ходи да гласува на изборите.
41
10
 
8
 
! Отговори
До пост № 46 преди 10 години
До АнонименКакто вчера, така и днес пред НС имаше само един протестиращ. Ако този протестиращ и утре стои пред парламента Орешарски ще си даде оставката. Няма накъде да ходи. На този протестиращ не му е било осигурено спонтанно кафе, не е имало бяло пияно и черен роял, даже картонени пушки не е имало. Да не говорим за *** и тъпани. Този протестиращ не е бил Виктор Николаев. Виктор продължава търси човека който счупи задното стъкло на белия автобус. Врече е бил на вярна следа.
40
3
 
7
 
! Отговори
Todor преди 10 години
Horata ne goi interesuvva, naroda mizerstva, a te kakwo shteli da prawqt, ami orgii shte si pravqt.