Борисов: Заседанието на БСП в Боровец "възроди БКП"

Експремиерът словесно нападна правителството в интернет
30 ное 2013 18:48, Петя Славова
160
Борисов: Заседанието на БСП в Боровец "възроди БКП"
Бойко Борисов. Снимка: Булфото

Заседанието на Коалиция за България в Боровец не остана неподминато и от бившия премиер Бойко Борисов. В профила си във фейсбук лидерът на ГЕРБ коментира, че днешното заседание "възроди БКП".

Борисов е написал още: "Това правителство е “силно” в безпрецедентната си изолация - и вътрешна, и международна.

Като знаем, че през годините БСП и ДПС бяха многократно хващани за купуване на гласове, а последният пример е от Варна и Врачанско, където дори имаше ефективно осъдени за грандиозна схема за купуване на гласове в полза на ДПС, може да ни е ясно по какъв модел ще бъдат правени изборите от тях.

На фона на цялата дестабилизация в държавата наизустените им “опорни точки” звучат като комунистически манифест".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
15
 
9
 
! Отговори
до народен съдия преди 10 години
При това загиналите от 1923 до 1944 г по политически причини са 5400 , в доклада на Драгойчева избитите около 50 хиляди "надорни врагове" -учители ,земеделци ,търговци , военни ,журналисти ,интелигенти и пр. са убити в периода 1944 1947 година! А избитото цяло 25то Народно събрание !Продажни ириминални типове слуги на Москва срещу собствения си народ!
116
14
 
9
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До Борил 72"..магистрали!На кой му пука бе... ?"На мене ми пука, защото за пръв път, от години някой започна да гради в България, а не само да краде както правителствата на Сергей и Доган.И не ми говорете , за емиграцията на младите, защото точно сега управляващите пъдят младото поколение от Родината, били платени, не знаели какво искат и т.н.Искат държава в която да може да се живее, да отглеждат децата си, без да чакат подаяния от местните, или, държавни гаулайтери.
115
9
 
8
 
! Отговори
до народен съдия преди 10 години
Стига лъжи! .Виж книгата "Възмездието" издание на Партиздат .Там загиналите по политически причини безпартийни ,земеделци ,социалдемократи и комунисти са 5400 души. А на петия конгрес на БКП в Доклада на Цола драгойчева "За справяне с реакцията са посочени като ликвидирани народни врагове около 50 000 хиляди души! Да не говорим за концлагерите с които осяхте цяла България.
114
2
 
14
 
! Отговори
Каква ОСТАВКА преди 10 години
Каква ОСТАВКА , Украйна показа как се отнасят с тези които искат ОСТАВКА , бои до безсъзнание
113
2
 
8
 
! Отговори
Народен съдия преди 10 години
До Добре е да знаете Да това е вярно - малко са осъдили колегите тогава, защото тези 2500 души главорези убиха,разстреляха и ,,, повече от 30,000 хиляди народни синове,Хубаво е ти да помислиш и да ни кажеш колко смъртни присъди ще произнесе днешния НАРОДЕН СЪД,
112
3
 
14
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Цветанов нали е българин патриот , тогава защо си праща децата да учат в Чужбина , Цветанов е българин само по документи , от там нататък всичко е СПОРЕД ЗАВИСИ ОТ СИТУАЦИЯТА
111
4
 
13
 
! Отговори
сугарени евгениев преди 10 години
Ами, радвай се бе, мутро искаджийска, *** и проста като банкянска тиква! Радвай се, в крайна сметка, възражда се твоята партия, нали? Престъпната ти партия, заради която си отказал да се деполтизираш, и чийто верен член си бил, а и още си! И чието уродливо и опасно отроче е мутренската ти и престъпна групировка, наречена ГЕРБ! Радвай се, мутро сикаджийска!
110
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак ли плаче герберското ,, юначе ,, !?!?!?Бойкооооо, ти си политически труп ,а може би и ходещ труп ..........В момента в който станеш обикновен гражданин ,а това ще стане скоро ,няма да можеш да се опазиш защото такъв буламач си забъркал , така си се оплел в схеми и игрички ,че дори най блестящия ум на планетата не е в състояние да те извади от гюбрето в което се намираш !!!Обратното броене за мутранската ти партия и твоите верни *** започна . Бог да ви прости .....
109
1
 
12
 
! Отговори
Ауууу преди 10 години
От снимката стряскащо ни гледа злобното лице на мафията.И това лице ни беше министър-председател!?!?
108
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко ли човека обслужват тази страница във фейсбук? Работят хората, не си играят. На всяко гърне - похлупак са.
107
1
 
7
 
! Отговори
Лекар преди 10 години
След избухването на Димокрацията до днес 80 процента от българите боледуват от хроничен ЗАПЕК следствие на консумацията на вносни меса и местни продукти,внасяни от фермите на прехвалената Европа чрес Европейския съюз и неговите монополли,Повечето от болните от Запек завършват с рак на дебелото черво,Яжте ,защото родно месо няма и никой не пита защо и от кого,
106
4
 
6
 
! Отговори
Anonimen преди 10 години
Горкия,не може да преживее факта,че медиите вече не лягат и не стават с неговия образ.Дай ни малко почивка от себе си,бе Бойко.Не разбираш ли,че сам се преекспонираш.
105
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Давай Бойко,народа е с теб.
104
2
 
8
 
! Отговори
герботъпкател преди 10 години
Защо медиите ни занимават със статуси от феисбук? Който иска да чете какво е написал вожда да си го добави като дружка. Защо постоянно ни навирате в лицата какво бил написал Боко. Дреме ми на оная работа какво е казал Тиквуна във Феисбук.
103
6
 
14
 
! Отговори
Хапливото куче преди 10 години
По голям комунист от Бойко Борисов не виждам! Една личност, която е била номенклатура на БКП преди 1989 и след нея да ми говори, че е демократ направо е лъжа. Няма бивш! Или е бил или винаги е използвал статуквото за свои цели и облаги!
102
8
 
10
 
! Отговори
Добре е да знаете преди 10 години
Народният съд след 9.9.1944г. в малка невоювала България произнася 2730 СМЪРТНИ ПРИСЪДИ, докато в Нюрнберг това най-тежко наказание получават 11 висши нацисти, в Япония са осъдени и екзекутирани след войната 7 души, а в съседна Румъния, воювала срещу Съветския съюз - само 4. Ето за това, за съсипания живот на хиляди семейства, трябва за се извини БСП, наследницата на БКП, пред целия народ!
101
9
 
14
 
! Отговори
Kostas преди 10 години
През 1989 год комунистическата партия в България е наброявала 1 милион членове. Агентите ,доброволните сътрудници и откровенните доностници са били още толкова. Е как за 24 години искаме да имаме кардинална промяна и да възвърнем загубените преди 75 години ценности под натиска на червения ботуш и унищожени със терор от 1944 до 1956 год.Сред това много от нас сами са се предлагали да доностници.
100
13
 
11
 
! Отговори
ГОГО преди 10 години
САМО БОЙКО ПОЗДРАВИ ОТ БИСТРИЦА
99
11
 
14
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
Плюят ли, плюят червените драскачи.......Смещковци........Даже вече ме мързи да ви гърча:)
98
5
 
16
 
! Отговори
do 103 преди 10 години
Глупости на таркалета.. има решение на КС според което ДПС е конституционно партия.. а колкото БСП са комунисти, толкова са комунисти и всички останали партии в България.. не ми повтаряй неща наизустени като папагал