С патерици и болно коляно Борисов на среща с Нетаняху

Нямаше как да я отложа, написа лидерът на ГЕРБ във Facebook
Обновена: 9 дек 2013 15:05 | 9 дек 2013 14:35,
202

Снимка: barekov.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е срещнал днес с премиера на Израел. Визитата му е по лична покана на Бенямин Нетаняху, съобщиха от пресцентъра на партията.

По време на едночасовата среща израелският премиер е оценил изключително положително историческите отношенията между България и Израел.

На разговорите Борисов и Нетаняху са обсъдили ситуацията в България, Европа и Близкия Изток.

Двамата се обединили около доброто сътрудничество между двете правителства в сферата на сигурността и постигнали съгласие, че тези добри отношения трябва да бъдат запазени, като постигнатото досега се надгражда и доразвива и в бъдеще.

След като партийният пресцентър разпространи информацията от визитата, Борисов пусна галерия от снимки в страницата си във Facebook, придружена от следния коментар:

"Днес се срещнах с моя добър приятел Биби Нетаняху в Израел. Трябваше да пътувам с патериците, но нямаше как да отложа срещата, която беше уговорена преди месец. За радост и тук срещнах огромно разбиране от негова страна за придвижването ми, защото се оказа, че и той е бил в подобно физическо състояние и три месеца е изпълнявал така длъжността си, след като е скъсал ахилес при игра на футбол.

Много държа на тези контакти, защото още преди да станем премиери с Нетаняху бяхме добри приятели и за радост такива останахме и до ден-днешен. България винаги се е гордяла с направеното в исторически план за българските евреи, а Нетаняху не пропуска да отбележи това.

Нашите заседания на съвместните кабинети дадоха голям тласък на българо-израелските отношения, защото в тази сфера трябва да има пълна приемственост и да продължи да се работи в името на сигурността на хората, както и в сферата на инвестициите, селското стопанство и др.

С човек като Нетаняху винаги е приятно да направиш прочит на събитията в света, да се информираш, да дебатираш, защото той безспорно е един от лидерите, определящи световната политика.

Съжалявам, че заради некомпетентната си вътрешна политика и неадекватните действия на правителството на тройната коалиция България е поставена в такава световна изолация. Няма нищо по-важно от това премиерът на една държава да има и служебни, и лични контакти със своите колеги и лидери в света".

По-рано снимки от заминаването на Борисов бяха разпространени до медиите от формацията на Николай Бареков "България без цензура", който попита къде е Бойко Борисов, докато в парламента се обсъжда бюджетът за догодина. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
38
 
25
 
! Отговори
ЛОРА преди 10 години
БАРЕКОВ,БАРЕКОООООООООООФ,МНОГО ИМА ДА СТОИШ ОТСТРАНИ И ДА СНИМАШ ВЕЛИЧИЯ КАТО БОЙКО БОРИСОВ.ДА,ТОЙ Е ПРИ НЕТАНЯХУ,АМИ ТИ КЪДЕ СИ ВИТАЕШ ИЗ ОБЛАЦИТЕ И СЕ МИСЛИШ ЗА ВЕЛИК ДЕМОКРАТ.НЕ СТАВА БАРЕКОВ,САМО С ЕДНАТА ПРОСТОТИЯ НЕ СТАВА,ТРЯБВА И МАЛКО АКЪЛ.ЩЕ СИ ОСТАНЕШ МАЙ САМО СЪС СНИМКИТЕ НА БОРИСОВ.
13
15
 
56
 
! Отговори
varnenetz преди 10 години
Остана ли още някой да не е разбрал ,че човека на САЩ и Израел е Боко Тиквуня ? Затова всички ЦИОНИСКИ медии реват във хор за Боко , искат си човека обратно на власт евреите , да доубие българите , че нашата плодородна земя я гласят за заселване с евреи ....
12
13
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко Тиквата не ходи на работа в парламента, но когато го привикат еврейските му господари ще си счупи краката,
11
9
 
45
 
! Отговори
EDIN преди 10 години
Кръвното му как е ?
10
64
 
22
 
! Отговори
_anonimen_ преди 10 години
Няма лошо, че е отишъл ...Днешен Израел е съвременна, богата и ЦИВИЛИЗОВАНА държава !Това го казвам специално за червените талибани.
9
10
 
37
 
! Отговори
Д-р МАХМУРЛИЕВ преди 10 години
Да вика МОСАД да действат срещу фанатичните мюсулмета - те знаят как!Плевнелиев на последния еврейски празник правилно сложи шапчица - на приятел на еврейския народ, а Боко сложи шапчица на евреин!
8
12
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво обикаля като малката кибритопродавачка?
7
49
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А комунистите - у Китай и Северна Корея - само там ги искат
6
13
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще си покаже менискуса на Нетаняху после ще отиде при Ердоган да му излекува менискуса и след това ще се връща.
5
16
 
76
 
! Отговори
zeus преди 10 години
Отишъл е да му дърпат ушенцата, понеже не е свалил правителството, въпреки солидната финансова подкрепа за това. В Турция не ми се мисли как ще го наказват;)
4
16
 
70
 
! Отговори
:) преди 10 години
С тоя болен крак как ли е въртял ибрика ?
3
21
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо занимавате хората с тези престъпници? А да попитам, защо и двамата не са в затвора за генецид срещу собствените си нации!!!
2
9
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След Израел щял да посети Турция според източници в интернет.
1
15
 
89
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За инструктаж ли е заминал?