Борисов не хули, радва се: Партията се очиства!

Лидерът на ГЕРБ търси вината за отцепниците в начина на издигане на депутати
Обновена: 10 дек 2013 14:11 | 10 дек 2013 13:58,
128
Борисов не хули, радва се: Партията се очиства!
Снимка: архив, Булфото

Напук на очакванията за бурна реакция срещу поредното напускане на депутат от ГЕРБ, лидерът на най-голямата парламентарна група Бойко Борисов пожела успех в новото политическо поприще на отцепниците.

"Напускането на депутати от парламентарни групи не е новост, случвало се е на всички партии и във всички парламенти", отбелязва той в статуса си във Facebook часове след като Светлин Танчев изостави депутатската банка на ГЕРБ и седна при независимите, там, където от дни се подвизава и първият напуснал ГЕРБ Георги Марков.

Още по темата
В социалната мрежа бившият премиер допълва, че няма да търси вината за отлюспването на негови избраници в управляващите.

"Ние ще направим изключение и ще търсим вината в себе си по начина на издигане и утвърждаване на кандидат-депутат. Нека сега Станишев, Местан и Сидеров да продължат да говорят така, както обвиняваха управляващите за предишните напуснали", призовава Борисов.

Лидерът на ГЕРБ допълва, че намира и положителни неща в напускането на депутати от групата му.

"За радост, това са процеси, които очистват партията и дават шанс на младите, амбициозните и интелигентните хора да станат част от нас. Аз обикалям страната и за мое щастие срещам точно такива сред стотиците новопостъпили членове на ГЕРБ", казва той.

Бойко Борисов е категоричен, че случващото се затвърждава извода му, че и Изпълнителната комисия, и ръководните структури в ГЕРБ трябва да бъдат обновени с нови лица и доказани експерти и професионалисти с модерна визия за управлението на страната.

Накрая той обявява, че ще предложи това обновяване на лица на конференцията на ГЕРБ, която ще се проведе през февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
9
 
9
 
! Отговори
мишо преди 10 години
оставете само БСП и ДПС да управляват още 70-80 години да могат да исчистят държавата.
73
12
 
13
 
! Отговори
г преди 10 години
бея и гея им спреха спреха кранчето,няма вече парични потоци и корабчето герб взе да потъва,и ето ги първите мишоци взеха да го напускат те са свикнали да има много папкане а и още огладнели ще избягат да търсят на друго място хранилчица. време е народа да се намеси твърдо а не с тия мълчаливи протести,за да се промени начина на избиране и престои в парламента,а не като тия да скачат от група в група, ако не им изнася в партията от която е избран да напуска парламента
72
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поради фактът,че Боко не знае да пише,явно е помолил неговите авери - Ердоганя и ционисткия премиер да му постнат коментаритеБоко праща мн поздрави на всички гербери от Турция !!
71
4
 
23
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Партиите на Fast money както се появяват бързо, така и се разпадат бързо - особенно ако няма за крадене - Герб си заминава както НДСВ СДС Куневи Пръмови остана само БСП да изчезне и тогава ще се появят нови лапачи Националисти реформатори - НФСБ -те са патриоти с уйски и пура в ръцете - каращи черни американски джипове и скъпи гривни и синджири по патриотичните им вратове ) Пази боже България е в пълен политически и икономически колапс- Пътят свърши в задънена улица -народът е озверен и беден -
70
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
to biva komunqgi ama to tva na nishto ne prilicha, sega razbiram zashto bg e na towa diridje. Zaslujavate da si stoite v tazi mizeriq ama to vie ste sviknali :) chestito robstvo
69
13
 
30
 
! Отговори
mitova преди 10 години
Смей се, смей се, господин Борисов! Ама това май е смях през сълзи.....
68
9
 
18
 
! Отговори
mitova преди 10 години
Смей се, смей се, господин Борисов! Ама това май е смях през сълзи.....
67
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
о,Боже,Ела и си прибери верисиите !
66
7
 
15
 
! Отговори
KOGA? преди 10 години
VYPROSA E KOGA 6TE VLEZE TIKVATA V ZATVORA
65
11
 
26
 
! Отговори
NIKOLA преди 10 години
ГЕРБ сеочиства остават само мръсниците начело с ББ и ЦЦ.
64
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Г-н Борисов, защо скрихте своето пътуване в Израел?Защо не ходите на работа в Народното събрание, след като кракът Ви позволява да летите и провеждате международни срещи?Г-н Борисов, имате ли планирана визита в Турция и с каква цел?Каква е Вашата връзка с Касим Дал и правителството на г-н Ердоган?Какво прави един редови депутат от парламента на среща с премиер на друга държава без знанието на Народното събрание и без да уведоми за това българската общественост?
63
4
 
2
 
! Отговори
ATAKA преди 10 години
ATAKA VAVEDE 20 PR.DANYN NA VEI OLIGARHIQTA I PROKOPIEV I BORISLAVOVA DEISTVAT ZADKOLISNO ZA ELEMINIRANE NA ATAKA.STRATEGIQ NA TIKVATA
62
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
216 *** остават да бъдат разкарани.
61
4
 
19
 
! Отговори
Хасмукар преди 10 години
...,0, Цецо, Боко и в космоса!
60
3
 
14
 
! Отговори
Масови залагания преди 10 години
Организирани са масови залагания с коефициенти за броя на депутатите с които е останат ББ и ЦвъЦвъ до Нова година:90 - 1,980 - 1,870 - 1,760 - 1,650 - 1,5...10 - 1,0Залагайте и печелете!
59
5
 
20
 
! Отговори
бесен преди 10 години
Като пазаруваха Герб депутати ,и разбиваха парламентарни групи,си беше нормално,а сега им е болно,а????От тук нататък,са на 2 крачки от съдбата на НДСВ-наполитическото бунище,или както превеждат заглавието по руски на филма сбогом гринго-прошчай грегорий
58
7
 
9
 
! Отговори
Д-р МАХМУРЛИЕВ преди 10 години
Историята на комунистите, особено след 10-ти ноември е пълна с ЛЪЖИ!ПЕТЪР ДЕРТЛИЕВ:Господа Комунисти - не се крийте зад социалдемократически лозунги!
57
9
 
31
 
! Отговори
Хасмукар преди 10 години
Гербери прости, почна обратното броене!
56
4
 
24
 
! Отговори
ТОМА НЕВЕРНИ до52 преди 10 години
Хаха,щом той е интелигент,казваш,какви ли са необразованите?????
55
19
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
Червени мазмантии...