Пътуването на "Атака" в Куба: Бяхме там и направихме нещо!

Чуколов отказа да отговаря на "глупави въпроси от глупави хора"
11 дек 2013 14:11,
255
Пътуването на "Атака" в Куба: Бяхме там и направихме нещо!
Плажът "Варадеро" където са щракнати националистите. Снимка: Reuters

В Куба "Атака" е правила проучване за това как България да излезе от колониалния модел. Това стана ясно от думите на зам.-председателя на партията Десислав Чуколов в парламента.

"Искате да овъргаляте тази тема в глупави въпроси", отвърна той на въпрос дали депутатите са били на плаж, което е видно от фотосите, плъзнали в мрежата.

"Бяхме на много места там. Няма да отговарям на глупави въпроси от глупави хора", ядоса се той.

Още по темата
Депутатът беше категоричен, че пътуването е било предприето с лични средства. В Куба били 7-8 депутати, като Чуколов не посочи точната бройка, нито периода, в който са били там, както и имената на всички присъствали.

"Нашата програма, по която ние от "Атака" работим, се казва "Планът Сидеров". В "Планът Сидеров" е записано, че ние ще се обърнем към държавите, които не са подчинени на Америка, защото ние трябва да избягаме от колониалния модел", обясни Чуколов.

"Сега подготвяме посещение във Венецуела. Ако вземем журналисти и направим официална делегация, аз съм сигурен, че всички от вас ще отидат на плаж", каза той и категорично отхвърли твърденията, че националистите са пренебрегнали гласуването на държавния бюджет заради посещението си на Острова на свободата.

"Ние бяхме там и направихме нещо, което ще е полезно за българския народ. Това ходене е уговаряно много, много дълго време, месеци наред. Тези срещи са на особено високо ниво", допълни той.

Чуколов нападна и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който по думите му няма право да критикува "Атака" при положение, че самият той не е идвал от месеци в пленарната зала, а 20 от депутатите му са липсвали при гласуването на бюджета.

"С какви пари ходи Бойко Борисов в Израел", попита зам.-председателят на националистите.

Думите му идват като коментар на написаното от бившия премиер във Facebook, а именно: "Докато неговите коалиционни партньори приемат бюджета, той се пече на плажа на мафията в Куба - “Варадеро”. А този човек е шеф на комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика. Това е падението на този парламент".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
7
 
14
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
До ПатриотОсобено трудно ще е обшеството да се откъсне медийното пипало, което ни задушава и замъглява мисълта ни.Медиите са в ръцете на задкулисните господари, което им дава превъзходство срещу нас.Виждате, че с някаква нелепа случайна снимка от плаж и две думи под нев кара хората елементарно да се подадат не плитки лъжи и внушения.Това и определя линията на дискредитция срещу АТАКА с плоски интриги и кухи скандали.Гоите са зомбирани и много воля ще е нужана да се отксънем от оковите.
118
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно ти или си сляп или си силно притеснен за физическото и психическото състояние на Вожда си. Пък може и да имаш и други мераци само няма да губиш самообладание остават по малко от три години.
117
3
 
11
 
! Отговори
МУА преди 10 години
Скандално изказване на Ердоган! Иска територии от България, Гърция, Македония и Босна
116
5
 
6
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
До Глория и are_kulata ,За парче пица гълтате ли?
115
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно пък от Куба тръгнали да вземат съвети страна в която до скоро е нямало право да се продава кока-кола. И вноса на нови коли беше забранен, затова караха таратайки от преди 40-50 години. Интересно ми е колко кубински пури са си купи ли и колко прости*тутки за по 5 долара са оправили някой от който непълнолетни.
114
10
 
12
 
! Отговори
Пич преди 10 години
Какво направихте, тройка с Гаджева?
113
13
 
13
 
! Отговори
Д-р Уотсън преди 10 години
Що не ревахте миналата година,когато Бойко-Винету ходеше през седмица да прави метани на Ердоган ефенди.
112
9
 
8
 
! Отговори
k преди 10 години
как ли се чувстват редивите избиратели на атака четеики тази статия и гледаики снимките,депутат които не иска или не може да даде смислен отговор за воаяжите си а уж трябвало някъкав отчет да дават щото народна пара са харчели ,и депутатки които с поведението си приличан на актриси от ония филми,а избирателите им се чудят как да си платят топлото или за коледа кво да успеят да сложат на масата,тия директно се гаврят с хората,и ми е чудно кои още гласува за тях или си купуват и те гласовете
111
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не не са с турците в коалиция Просто ГЕРБ остана на-вън и без всякаква коалиция Колко Жалко
110
5
 
17
 
! Отговори
европеец преди 10 години
и така ще е, докато хората ги търпят тия червеи в Парламента!!!
109
7
 
13
 
! Отговори
европеец преди 10 години
Хахахаха, направили са били "нещо", да, и това нещо е едно ГОЛЯМО НИЩО за България, боже, дай власт на Воленовците и само гледай какво става - селяния и тъпотия!!! Тези си мислят, че някой им е обърнал внимание на плажа, хахахахаха, единствено нашите журналисти, за да се види "великата" дейност на Воленчо и сие млади кариеристчета!!! То същото като в Брюксел, когато вратата беше затворена под носа им и те само си разходиха парвенюшките дрешки из града... Да, това е "дейността" на Воленчо...
108
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Куците Магарета Ходят в Израел хехехееее
107
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и аз искам да отида на този плаж в Куба с тези убавици.нищо че не съм депутат.
106
10
 
9
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Като чета коментариите на немалкия брой българофоби, простаци и неграмотници стигам до извода, че няма да просперира България скоро и тружениците в нея! Атака е нужната на БГ партия за властта, но ХА-ДЕ! Българинът стои и позволява на хайдуци, криминали и рушветчии да го управляват, вместо да се отърси от скромността си и толерантността си и...овчедушието си и да ги завре ..където им е мястото!
105
3
 
7
 
! Отговори
Neven преди 10 години
Dano ne zabravqt Severna Korea, ako imame kysmet ste gi obqvqt za kapitalisti i ste gi razstrelqt.
104
7
 
14
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
И кво сторихте, плацикахте осраните си *** в морето и се снимахте за спомен!!!!!
103
0
 
6
 
! Отговори
Ambellov преди 10 години
nai-posle topla, topla bg novina - "BG bikini", "BG slip" na vsichki kontinenti?!
102
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен е велик български патриот и може да отиде където си поиска. Това е. Приемете го или духайте супата.
101
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е за някои коментиращи тук по хубави държави от Израел, Америка и Турция Няма.
100
6
 
14
 
! Отговори
Отвратен преди 10 години
ХА,ха,ха! Вярно е - направили са хубав слънчев загар !!! И това е нещо - да пропътуваш толкова километри с народни пари - заради един загар !!!