Пътуването на "Атака" в Куба: Бяхме там и направихме нещо!

Чуколов отказа да отговаря на "глупави въпроси от глупави хора"
11 дек 2013 14:11,
255
Пътуването на "Атака" в Куба: Бяхме там и направихме нещо!
Плажът "Варадеро" където са щракнати националистите. Снимка: Reuters

В Куба "Атака" е правила проучване за това как България да излезе от колониалния модел. Това стана ясно от думите на зам.-председателя на партията Десислав Чуколов в парламента.

"Искате да овъргаляте тази тема в глупави въпроси", отвърна той на въпрос дали депутатите са били на плаж, което е видно от фотосите, плъзнали в мрежата.

"Бяхме на много места там. Няма да отговарям на глупави въпроси от глупави хора", ядоса се той.

Още по темата
Депутатът беше категоричен, че пътуването е било предприето с лични средства. В Куба били 7-8 депутати, като Чуколов не посочи точната бройка, нито периода, в който са били там, както и имената на всички присъствали.

"Нашата програма, по която ние от "Атака" работим, се казва "Планът Сидеров". В "Планът Сидеров" е записано, че ние ще се обърнем към държавите, които не са подчинени на Америка, защото ние трябва да избягаме от колониалния модел", обясни Чуколов.

"Сега подготвяме посещение във Венецуела. Ако вземем журналисти и направим официална делегация, аз съм сигурен, че всички от вас ще отидат на плаж", каза той и категорично отхвърли твърденията, че националистите са пренебрегнали гласуването на държавния бюджет заради посещението си на Острова на свободата.

"Ние бяхме там и направихме нещо, което ще е полезно за българския народ. Това ходене е уговаряно много, много дълго време, месеци наред. Тези срещи са на особено високо ниво", допълни той.

Чуколов нападна и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който по думите му няма право да критикува "Атака" при положение, че самият той не е идвал от месеци в пленарната зала, а 20 от депутатите му са липсвали при гласуването на бюджета.

"С какви пари ходи Бойко Борисов в Израел", попита зам.-председателят на националистите.

Думите му идват като коментар на написаното от бившия премиер във Facebook, а именно: "Докато неговите коалиционни партньори приемат бюджета, той се пече на плажа на мафията в Куба - “Варадеро”. А този човек е шеф на комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика. Това е падението на този парламент".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
8
 
23
 
! Отговори
Хаха преди 10 години
С кой високопоставен кубинец са се срещнали господата, дали ще може да се посочи? Имена, това онова ... или си цепиме общите приказки както винаги
138
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се заяждайте по между си.Когато си на власт и особено,когато от теб зависят крехките гласове на турци и комунисти,що да не си прайш кефа.То това не им е първата екскурзия.Мен обаче ме интересува тая черната ли е Деница дето са и чествали рождения ден и защо с русата депутатка имат еднакви бански.Кво са яли,кво са пили е тва е важно за протокола.
137
6
 
10
 
! Отговори
просто аз преди 10 години
До азНяма какво да се чудиш, щом все още такива като теб, които да вярват на сидеров.
136
22
 
13
 
! Отговори
аз преди 10 години
Чета и се чудя наистина какъв народ сме.Държавата се тресе и разпада пред очите ни - тълпи черна *** нахлува от юг,мюфтийството със светкавична скорост предяви искания за хиляди имоти в цяла България, Ердоган направил поредното си провокативно изказване,с което открито си иска територии от Гърция и България,чужди медии пишат "България- люлка на "Ал Кайда","България умира тихо",Б.Б. отново в Израел с неясна мисия.А нашите медии, като кучета захапали Сидеров.Утре ще плачете кански за спасение.
135
10
 
29
 
! Отговори
:) преди 10 години
Следващото им посещение ще е в Северна Корея. Местните ще бъдат очаровани. Даже може да им дадат цял концлагер за лично ползване.
134
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на Тройната Коалиция България и Българите в нея никога не са били ЕДНОЛИЧНА ФИРМА ИЛИ НЕЧИЯ СОБСТВЕННОСТ ОЩЕ МЕРКИ И НОВИ ЗАКОНИ И ТРЯБВАТ КОЛКОТО ПО СКОРО СЕ ПРОМЕНИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ТОЛКОВА ПО БЪРЗО ЩЕ СЕ ИЗГРАДЯТ ИСТИНСКИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ОСНОВИ В НАШАТА СТРАНА
133
6
 
26
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Ето защо парламентарната етика е на нивото на ..........морското равнище !
132
7
 
9
 
! Отговори
ATAKA-MAXIMUS преди 10 години
VARADERO - e su6toto kato slun4ev briag v bulagria , tam ima samo tyristi -BOKO E TIKVA I ZA KVI PLAJOVE NA MAFIATA DRUNKA , POLITICITE SA XORA I KVO NEREDNO IMJA V TOVA 4E NIAKOI SI BIL V KUBA NA PLAJ ,SAMOLETEN BILET V DEBTE POSOKI DO KUBA I OBRATNO SE NAMRIA SEGA TO4NO ZA 600-700 ? V KUBA E EFTENIA , BOKO SELIANINA OT BANKIA SAMO DRUNKA GLUPOSTI .DRUGO SI E BOKO KATO KA4I FUTBOLISTIE S DURJAVNI KINTI DA GI VODI NA MA4LE
131
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Глория. Абе ти малумна ли си или се чудиш как да заработиш 10 лв. Абе какви патриоти сте вие от аката???Вообще знаете ли значението на думата "Патриот" Патриотите не харчат парите на народа за лични облаги..... За предателството на Болен няма да говоря то се видя от цяла България, само такива продажници типични за партия атака останаха да го подкрепят.Като сте толко големи родолюбци дарете супсидията за ремонт на българските църкви по малките населени места...
130
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво Волене, когато сме най зле като теб да сме
129
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей този Воленката кога си е мислил че на стари години ще обикаля най скъпите крайбрежия и ще има младо гадже............евалла Волене,.....ашколсун
128
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
коко
127
16
 
17
 
! Отговори
Россия преди 10 години
Оф дано да се намеси Русия с армията си и да сложи Атака на власт в България. Всичките прости и некачествени единици от обществото ще бъдат изметени и ще имаме макар и нищожна на брой но достойна да обитава българските земи нация.
126
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиквуна сол на Ердоган и на ушатитептеродактили от Ереван
125
3
 
6
 
! Отговори
jjj преди 10 години
До Д-р Уотсън Защто Бойко беше Премиер, ПРЕМИЕР усещаш ли разликата, няма как да не ходи, а и не си спомням да е мъкнал по 10-15 човека ;-) на екскурзия
124
3
 
16
 
! Отговори
МВ преди 10 години
Ейй!!! Тия да не са Пуси Райът? Голяма борба с колониализма е паднала. Атакаааааааа!!!
123
13
 
30
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Атака *** на Турция (БСП)!!!
122
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** народ. Волен отдавна да го няма, ако не бяхме овцеееее.
121
25
 
17
 
! Отговори
атака-вмро преди 10 години
Браво Волене! Радваме се, че кипиш от енегрия, ние сме с теб и те подрепяме! Е за някои коментиращи тук по хубави държави от Израел, Америка и Турция Няма, какво да се прави *** народ, те се кланят на хора кото всеки ден отиват да докладват в Израел и да получават нови инструкции. Язък за хората кото се бореха да я има България!! ПОЗОР!
120
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз се чудя защо се чувствам толкова добре, даже отлично, а то било защото компания Атака е била в Куба за мое /наше/ добро. Много Ви благодаря! И пак да идете! За мое добро!