33 кутии с 660 хил. подписа в подкрепа. Орешарски сияе!

Премиерът сред контрапротестиращи: Подкрепата ви е важна за нас
13 дек 2013 16:10,
172

Подписката минава през скенерите в МС. Снимка: БТА

Представители на контрапротестиращите, подкрепящи правителството, се срещнаха с министър-председателя Пламен Орешарски и му предадоха още 660 000 подписа от цялата страна.

Общо 33 кути от различни градове - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Велико Търново, Кърджали, Перник и др., минаха през скенерите в правителствената сграда, за да бъдат складирани в деловодството на МС.

С настоящата бройка общо събраните подписи в подкрепа на кабинета са 1 400 000, похвалиха се организаторите от Гражданска инициатива "За нов обществен договор".

Веднага след като внесоха кутиите, част от представителите на инициативата влязоха на среща с премиера Пламен Орешарски.

Отвън пък останаха около 50 души, които скандираха: "За работещи институции, за работеща държава".

"Подкрепата им е важна за нас във връзка с работата ни по изпълнение на целите, които са насочени, както многократно подчертавам, към отговорно управление в интерес на всички български граждани, в това число и на тези, които не ни подкрепят", обяви министър-председателят след приключване на срещата.

"Българското общество е изправено пред много предизвикателства – икономически, социални и политически, и ключова задача на всички ни е да работим за интегритета и за насърчаване на икономическото развитие", допълни Орешарски.

Премиерът обяви, че е запознал гостите си и с намеренията на кабинета за следващата година и с някои от сегашните активности.

Стоян Тодоров, представител на "За нов обществен договор", отбеляза на свой ред постигнатите съвместни действия с правителството - създаване на работни групи към министерствата и Обществения съвет към МС.

"От първия момент на своя мандат правителството демонстрира желание за диалог с гражданите и за разрешаване на проблемите на държавата. Това искахме - да има реален диалог между гражданите и институциите, да има работа и контрол", заяви той.

По думите му единствената им цел е да се изправи държавата на крака.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
22
 
! Отговори
ANDONOV ROBERT преди 10 години
Колко население има България?Другите милиони жители са против вас и не ви искат...Ще дойде и краят ви,просто е ...въпрос на време и после срам...
46
5
 
25
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
Орешарски ! За кви ни взехте ? не знам дали има някой който да ви вярва?! това са изтъркани номера на 100 години ...това говори само едно , че сте толкова прости и *** , че даже и в тази сфера не се развивате ...Орешарски времената се променят ние младите може да сме по на 30 ама живота който живеем ние равнява на най - малко 70 ! Такива са времената , хората се развиват много по бързо с новите поколения! Ако лъжеш баба ми мен няма как ! йебем ти и некадърната *** !
45
3
 
11
 
! Отговори
georgi ishkitiev преди 10 години
скоро ми се струва че ще стане като в украйна. Само че ние няма да се борим да влзезем в ЕС, а да останем.
44
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
нали си спомняте ,,митинга'' на БСП/ДПС? Ами същите неграмотни хорица им се дава списъка и им се нарежда да се подпишат.В някои региони обясненията са,че са за помощи,за по-редовен автобус,за по-ниски цени на тока....и т.н. И тези хорица се подписват,без да гледат,голяма част от тях не могат и да четата....така ,че активното мероприятие е налице
43
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
1.4m podpisa ot 8.0m naselenie na Balgaria e edva 17%. Kakav e povodat za praznuvane? Tova e tragedia! Oresharski triabva da place, a ne da siiae.
42
2
 
18
 
! Отговори
georgi ishkitiev преди 10 години
кредтния ни рейтинг е намален от днес, хората все още са безработни. вече не знам за кой пореден ден има протестиращи пред събранието.Не мога да разбера защо сияе Орешарски ? Кое му е сияещото в цялата работа ?
41
2
 
8
 
! Отговори
georgi ishkitiev преди 10 години
copy-paste :)
40
3
 
29
 
! Отговори
Исти преди 10 години
Ако проверим щателно ЕГН-тата изведнъж ще се окаже,че много хора не знаят как техния подпис се е озовал в тази куча бърлога! А ако проверим кои са анонимниците,които непрекъснато "дават" рамо на крадливците от БСП ще се окаже,че "мненията" им ги пише специална машина и до нея дежурят само едно или две обслужващи лица!
39
2
 
12
 
! Отговори
niakoi преди 10 години
Пак ли от полици по гражданска отговорност извадиха данните на подписалите се?
38
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"С настоящата бройка общо събраните подписи в подкрепа на кабинета са 1 400 000, похвалиха се организаторите..." Тея и в лъжите нямат мярка. Като лъжеш и подправяш ,поне го прави в някакви разумни граници, та някой да ти се върже. А то с тези баснословни цифри лъжата лъсва веднага.
37
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само толкова ли бре? Жалки сте! Дори на изборите сте излъгали повече!
36
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре че са бабите на село да лепят подписи по клубовете на бсп.
35
5
 
4
 
! Отговори
МЕВЕРЕ преди 10 години
По нашие сметкие, туй са кажи-речи десетки проценти (и по-точно почти десет) от народонаселението. Ерго, правителството ни е безотказно и неотменимо легитимно до второ нареждане! Казах!
34
22
 
4
 
! Отговори
Рашид преди 10 години
БСП ще е на власт поне до 2020г
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
човек остава с впечатлението, че все повече хора го харесват тоя...
32
1
 
19
 
! Отговори
xxx преди 10 години
Преди 30-40 години всички "спонтанно" излизаха на манифестации в подкрепа на Партията и Тодор Живков ...........и какво от това ?Нито тези които манифестираха нито тези на трибуната се заблуждаваха че става въпрос за каквато и да истинска подкрепа ..........
31
3
 
5
 
! Отговори
Орешар преди 10 години
Орешарски не брой кутиите, ами се замисли, че САЩ изпуснаха Сирия, изпуснаха Украйна и сега да изпуснат България... Както знаем от историята, най-големите кланета (Баташкото клане, геноцида над 2 млн. арменци) османите провеждат когато Османската империя рухва.
30
24
 
3
 
! Отговори
тиранозавър рекс преди 10 години
Пламен Орешарски е бил зам.министър на финансите през 1997 - 2001 в правителството на СДС и министър на финансите през 2005 -2009 по време на тройната коалиция ,все периоди на икономически растеж на страната . За сведение ,хунтата ГЕРБ излапа резерв от 4 милиарда лева които точно Пламен Орешарски им завеща.
29
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Те МВР затова ли толко често започнаха да назначават мярка Подписка? 4 кашона с тоалетна хартия могат да ти купят само тоалетно спокойствие. Това е като "лайкването" във Фейсбук... директно се излива божията благодат над някое дете в Африка. Интересно ми е освен за барикада или твърдо гориво, за какво друго може да им послушат тея хартии. Чудесно е, че продължават да дразнят хората, а реакцията няма да закъснее. Всеки подпис е един камък повече по главата на сияещия и мижитурките в сянка.
28
10
 
4
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Бйее..Каа..Пйее....опс !...... Бйее..Сйее...Пйеее, ...Бйее...Сйее. Пйееее.... !