ГЕРБ иска да сваля Сидеров като шеф на комисия "Антикорупция"

Със снимките от Куба рушал авторитета на парламента
Обновена: 13 дек 2013 14:04 | 13 дек 2013 11:00,
136
ГЕРБ иска да сваля Сидеров като шеф на комисия "Антикорупция"
Волен Сидеров Снимка: архив, БТА

ГЕРБ иска освобождаването на лидера на "Атака" Волен Сидеров като председател на комисията за борба с корупция и конфликт на интереси в парламента. Причината са снимките на националиста от Куба.

За нас е недопустимо да се руши авторитетът на НС от подобни изявления на бивши народни представители от "Атака" и публикации за това как се харчат парите на българските данъкоплатци, заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Ще инициираме искане за освобождаване на Волен Сидеров като председател на комисията, заяви Снежина Маджарова от ГЕРБ, която е част от комисията.

Още по темата
Атанасова не е член на подопечната на Сидеров комисия, но за сметка на това срещу нея има сигнал във въпросното звено. Той е за обществени поръчки, спечелени от мъжа на Атанасова.

Маджарова обясни, че Сидеров може да бъде освободен, ако повече от половината членове на комисията подпишат искането. Тя обясни, че ГЕРБ се надява на подкрепа.

Атанасова отхвърли възможността Сидеров да е пътувал с лични средства. Тя не отговори на въпрос на Dnes.bg има ли данни, че средствата на Сидеров не могат да бъдат доказани.

Средства се доказват с данъчна декларация, заяви тя. По нейни думи партията няма да инциира изслушване на Сидеров, защото той едва ли ще намери време от екзотични пътувания.

Аз се съмнявам, че господин Сидеров ще намери време да се яви, каза тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
9
 
13
 
! Отговори
зизу преди 10 години
Омерзената и изхвърлена в кофата Капка, пърделниците от Скат, задръстеняците от РБ, армията на Великата тиква настъпва срещу Сидеровата вятърна мелница. Сеир, цирк и сухи пасти за дрипавия ***.
25
13
 
13
 
! Отговори
ВАСИЛ преди 10 години
ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ
24
12
 
23
 
! Отговори
aardwolf преди 10 години
Фактите за Караибрахим Сидероглу Ага са си факти:Даде ли държавата в ръцете на ДОГАН - ДА!Това прави ли го ***? - ДА!Харчи ли повече, отколкото печели? - ДА!Откъде са тези пари? - ДОГАН, търговия с влияние, корупционни практики, прокарване на закони, облагодеталстващи ОЛИГАРХИЯТА -ДА!Изневерява ли? - ДА!Лъже ли? - ДА!Вулгарен ли е? - ДА!Напълно здрав ли е психически? - НЕ!Става ли за депутат? - НЕ!Хайде някой да ме оспори?!
23
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Болен си живее предколедно , но когато някаква грозновата дуловска *** тръгва да му търси сметка , става смешно.Деса Дуловска е обидно *** и мястото и не е в НС , както и на Болен.А къдее е куцата червена Тиква в този карнавал на наглостта?Ами Цвъки?Егати управниците , егати скапаняците...И тия *** искат нови избори...Марш към сметището , алчна ***!
22
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
той от малък си е такъв,на времето казарма ската с фалшиви медицински,тарикатче е,ама и балъци има много
21
8
 
13
 
! Отговори
Дела и документи преди 10 години
Вчера Бойко подхвърли, че Доган стои зад атакта срещу Волен, което си беше чисто признание от негова страна, че със Цветанов му кроят шапка и че фотосите от Куба са поръчка на ГЕРБ. И понеже само една черна нинджа може да убие друга черна нинжда е пуснал в действие Атанасова, която ако беше сестра на Волен нямаше толкова да си приличат по ВСИЧКИ показатели. Задават се мрачни времена за лидера на АТАКА, който пък е в основата на отцепническите действия в ГЕРБ. Кръговрат, какво да се прави. :-)
20
8
 
15
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Това ***, трабва да се запали във центъра на София, за респект. Егати ***.
19
5
 
8
 
! Отговори
Gude преди 10 години
Северна Корея екзекутира чичото предател на Ким Чен Ун!!! Този заедно с Серго Орешарски да почват същата процедура!! Комунистическата *** води само до там!
18
12
 
10
 
! Отговори
галя преди 10 години
Империята отвръща на удара. Истината не трябва да излиза наяве, затова Сидеров ще бъде атакуван до дупка по всички възможни начини. Прозрачно и елементарно.
17
11
 
19
 
! Отговори
aardwolf преди 10 години
Сега всички избиратели на Караибрахим Сидероглу Ага могат да отидат до най-близката стена и да си ударят главата, дано има поне една жива клетка, която да почне да работи. Видяхте вече, че най-големият "ПАТРИОТ" душа дава за България, но не неговата, а ДУШАТА НА НАРОДА! Продаде народа на турците за 30 сребърника, с които пътува ли, пътува....пък народа кучета го яли!
16
8
 
10
 
! Отговори
Атакис преди 10 години
Ама "Атакис" има рима с "Азис":)
15
4
 
27
 
! Отговори
Даскал Кольо преди 10 години
До АтакисНе се пише "Атакис", а "Атакист"! Ей калпав материал, неграмотен.....
14
6
 
10
 
! Отговори
Cuba Libre преди 10 години
кой нормален не префърцунен българин няма да се възползва.ако отиде до куба, да има време и да не си топне т....ите в топлото море само да се моли някой да не го изпеея има втора възможност през живота си я не.някои сигурно могат да си го позволяват всяка година
13
7
 
11
 
! Отговори
Имам си една мечта преди 10 години
Десито ми е много противна както всички герберасти. Противен е и Сидера и всички в парламента.Сидера е в Китай с цяла делегация. Гледах в тубата как се разби самолета в Татарстан. Разби се вертикално. Та дано нашия самолет...с волен на борда...
12
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво ли ти беше в Куба бе Сидераст. Този е въздух под налягане. Срам за България и за изберателите му. Толкова жалки и самозабравили се хорица,мъртви души. Това са нашите хрантутници,които сами си избираме и това си засложаваме. Жалко за хубавата ни страна. За такова дупе, такъв фуй.
11
8
 
21
 
! Отговори
Атакис преди 10 години
Неблагодарна рая.Г-н Сидеров от патриотични чувства ходи да види пясъка на Вардеро дали става за опесечаване на българските пътища.
10
7
 
14
 
! Отговори
kgb преди 10 години
Сидеров е креатурана руските тайни служби, спонсориран от тях и техните фирми тук и това обяснява антиевропийските му изхвърляния. Само че не ходи в Москва да си пие шампанското а в Париж.
9
7
 
18
 
! Отговори
БУДА-ла преди 10 години
Явно вече трябва да се забранят Сдруженията от Мързеливи и Властолюбиви хора, наречени Партии, формирани с цел законно източване на Държавния бюджет, чрез т.нар. Субсидии, евтините кебапчета, бензин за 4 обиколки на Земята и други Благинки. И вече в Парламента да се кандидатства нормално, както навсякъде - Индивидуално и с Конкурс, а не Групово и Анонимно под Сянката на Вожда!!!...
8
10
 
28
 
! Отговори
Володя преди 10 години
Гаджето му се казва Единица Гаджева, т. е. тя му е гадже No 1 :D Морен сокол пие вода на Вардаро от вчера вече звучи като Волен *** пие водка на Варадеро
7
4
 
15
 
! Отговори
lewskar преди 10 години
Деси ,че Сидеров не е за там не е за там,ясно.Ама и ти не си за парламента ,както и много други като теб ако не и всички.Затова вашите СЕЛСКИ ПРЕПИРНИ НЕ СА ПРИЯТНИ НА ЕЛЕКТОРАТА.Обясни на всчки как мъжлето ти СПЕЧЕЛИ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ , докато беше ти министър.КАК ТИ ТЪРГОВКАТА НА ЛЕКАРСТВА СТАНА МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ?Ами нали всички професори и шефове на БОЛНИЦИ още те споменават ,като недоразумение.ВОЛЕН СИДЕРОВ Е СЪЩИЯТ като ТЕБ,споко ГАРВАН ,ГАРВАНА ОКО НЕ ВАДИ