Пътуването на "Атака" в Куба: Бяхме там и направихме нещо!

Чуколов отказа да отговаря на "глупави въпроси от глупави хора"
11 дек 2013 14:11,
255
Пътуването на "Атака" в Куба: Бяхме там и направихме нещо!
Плажът "Варадеро" където са щракнати националистите. Снимка: Reuters

В Куба "Атака" е правила проучване за това как България да излезе от колониалния модел. Това стана ясно от думите на зам.-председателя на партията Десислав Чуколов в парламента.

"Искате да овъргаляте тази тема в глупави въпроси", отвърна той на въпрос дали депутатите са били на плаж, което е видно от фотосите, плъзнали в мрежата.

"Бяхме на много места там. Няма да отговарям на глупави въпроси от глупави хора", ядоса се той.

Още по темата
Депутатът беше категоричен, че пътуването е било предприето с лични средства. В Куба били 7-8 депутати, като Чуколов не посочи точната бройка, нито периода, в който са били там, както и имената на всички присъствали.

"Нашата програма, по която ние от "Атака" работим, се казва "Планът Сидеров". В "Планът Сидеров" е записано, че ние ще се обърнем към държавите, които не са подчинени на Америка, защото ние трябва да избягаме от колониалния модел", обясни Чуколов.

"Сега подготвяме посещение във Венецуела. Ако вземем журналисти и направим официална делегация, аз съм сигурен, че всички от вас ще отидат на плаж", каза той и категорично отхвърли твърденията, че националистите са пренебрегнали гласуването на държавния бюджет заради посещението си на Острова на свободата.

"Ние бяхме там и направихме нещо, което ще е полезно за българския народ. Това ходене е уговаряно много, много дълго време, месеци наред. Тези срещи са на особено високо ниво", допълни той.

Чуколов нападна и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който по думите му няма право да критикува "Атака" при положение, че самият той не е идвал от месеци в пленарната зала, а 20 от депутатите му са липсвали при гласуването на бюджета.

"С какви пари ходи Бойко Борисов в Израел", попита зам.-председателят на националистите.

Думите му идват като коментар на написаното от бившия премиер във Facebook, а именно: "Докато неговите коалиционни партньори приемат бюджета, той се пече на плажа на мафията в Куба - “Варадеро”. А този човек е шеф на комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика. Това е падението на този парламент".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не мога да разбера как депутати се отнасят и говорят по този просташко-борчески начин???И как има хора,който ги защитават-преиначават думите им изпълнени с омраза и ги хвалят?Трябва да си напълно ***-за да не виждаш,че Волен е пълен *** и крадец-обграден от мафиотчета-простаци-като самият него!
198
0
 
3
 
! Отговори
Kiko преди 10 години
До Иван-Драган Аман от фашистка пропаганда!
197
5
 
3
 
! Отговори
Иван-Драган преди 10 години
Започва кампания срещу НАЦИОНАЛИЗМА и ако ние не мислим с главите си и се подаваме на черните пиар кампании провейдани от продажни, предателски медии може да обречем себе си и бъдещето на децата си НЕ ДАВАЙ БОЖЕ!
196
6
 
4
 
! Отговори
Иван-Драган преди 10 години
Националистическите партии в цяла Европа се засилват за да спрат глобализма и унищожението на европейските народи и националното самосъзнание. Такава партия в България е Атака и тя не е удобна на ционистките интереси. Накоро имаше глобалистки доклад който казваше че националистическите партии трябва да бъдат спрени защото засилването им ще доведе до промяна в глобалистката политика - политика на *** и протекционизъм за извращенци - ***, лесбийки, феминистки, травестити.
195
6
 
4
 
! Отговори
Иван-Драган преди 10 години
Хора мислете с главите си, не се подвеждайте така лесно от ционистки пропаганди. Медийната кампания срещу Атака (защото били ходили на плаж?!) обслужва външни интереси - американски и юдейски и е осъществявано от техните продажни медии в България. Помислете - наскоро Бойко имаше среща с американския посланик а сега отиде в Изрел, за какво си мислите че си говорят? за времето ли? - там се предават националните интереси а Изрел иска българската земя на безценица, Атака ги спря.
194
4
 
4
 
! Отговори
Ченге преди 10 години
До USА и за какво се излага атака за дето се бори против колониализма . Куба в лицето на Фидел Кастро и България в лицето на Тодор Живков поставят началото на българо кубинската борба срещу колониализма и капитализма . Многократни са посещенията на Български партийни и държавни ръководители в Куба преди 1989г . Тогава ние бяхме развита държава и имахме развито селско стопанство и куба сътрудничеше с нас. А сега америка ни ограбва
193
4
 
3
 
! Отговори
usa преди 10 години
Golem smeh,shto se dunite taka v Ataka,posle ne se chudete zashto nikoi normalen niama da glasuva za vas:-)
192
7
 
4
 
! Отговори
kostavko преди 10 години
Няма съмнение, че обектът на критика за Куба е президентът Обама. Кой обръща внимание на Сидеров. Големият въпрос е кой е организирал кампанията-
191
5
 
13
 
! Отговори
kostur преди 10 години
АТАКА Е ПАРТИЯ--МЕНТЕ..КАКЪВТО Е И СИДЕРОВ--ХИТРЕЦ , ЛЪЖЕЦ , МАНИПУЛАТОР..ОСВЕН ДА ПЛЮЕ И ЛЪЖЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРИЦА , ЗА ДРУГО НЕ , НЕ СТАВА...ПАРОДИЯ ..КАКТО И ПАЛАЧИНКАТА БАРЕКОВ..ИСКА ЧИСТИ РЪЦЕ ..НО ..НО ..ПЪРВО ТРЯБВА ЧИСТА УСТА , ЧИСТО СЪРЦЕ--ТОЙ--ГИ НЯМА ТИЯ...А Е ПЛАТЕН -И ТОЙ , И ВОЛЕН--ПЛАТЕНИ ЛАЛАДЖИИ..ДА ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО , ДА ПЛЮЯТ...
190
2
 
9
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
....цените по курортите си бяха за чужденци...Полет до Варна струваше 17 лв. Хотел 4 звезди 7 лв., специалитет на заведението на изискан - ама истински изискан ресторант,без мутри и *** - 5 лв. Слънчев бряг бе слънчев бряг, а не *** с пияни изродени англичани...
189
7
 
23
 
! Отговори
коя беше тази преди 10 години
коя беше тазигаджева не беше ли гадже на доведеният син на сидеров?Нали тази същата гаджева не въртеше ли любов едновременно с баща и син? Точно като братовчетката на десислав чуколов, софито маринованали и тя имаше подобна връзка!
188
5
 
31
 
! Отговори
inatut преди 10 години
Браво, само така.Но защо куба. Първа точка за посещенията трябваше да е Северна Корея.Страна, никога неподчинена на САЩ, колониализЪма, капитализЪма, империализЪма..Заминавайте за Северна Корея, за да търсите устойчиви връзки за следващото си политическо развитие.
187
8
 
42
 
! Отговори
Stealth68 преди 10 години
Признавам си-аз го издигнах на власт тоя Воленчо - срам ме е от неговите глупости.Повече в деня на размисъл обещавам да не пия ракия !!!
186
34
 
9
 
! Отговори
ТАНЧО преди 10 години
г-н Сидеров продължава да трупа подкрепа по цялата страна и това е закономерно на фона на националистическите настроения по цяла Европа. А тука и да продължавате да пишете със запенена от жълто уста няма да ви помогне. Подкрепата за АТАКА и ВМРО е нарастнала с близо 2 % последните 3 месеца! Когато станеме много вие драги ми соросоидчета отивате на екскурзия до Сибир all incusive досживот с кирка в ръка и напикани *** за да не ви замъзнат чучурчетата.
185
10
 
53
 
! Отговори
Изводи преди 10 години
Изводите които си направих от прочетеното:1. Сидеров ще ни спасява от колониализма като направи пак комунизъм тук и целия свят ни изолира като Куба2. Щом си депутат, особено от Атака, можеш да наричаш другите глупаци3. Планът "Сидеров" е за 4 години да се обиколят всички континенти и курорти с народни пари4. Когато те обвиняват в нещо, не отговаряш, а започваш да питаш защо и еди-кой си правел така5. Що за народ сме да търпим такива нагли тарикати да ни управляват?!ОСТАВКА!!!
184
6
 
42
 
! Отговори
gogo преди 10 години
Интересното е друго: защо "личните средства" на Сидеров изведнъж набъбнаха, след като започна да гласува редом с ДПС и БСП?Във Варна (а вероятно и в другите градове) се появиха огромни билбордове с реклама гласяща "Алфа - телевизията на истината" и ликът на Сидеров. Откъде се появиха изведнъж пари да се рекламира ТВ канала на Атака? Защо истината, ако тя е такава, трябва да се рекламира???
183
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предателя на българите сидер-ага реши да похарчи някой лев от десете милиона, който взе за да се хване за палците в сарайте на шефа му.До като българите се чудят, как да си плащат парното продажника си пече *** в куба..Вън от политиката бе ***!!
182
7
 
23
 
! Отговори
ано преди 10 години
Боже, Боже очисти България от ***............
181
7
 
36
 
! Отговори
Дрисислав Чучолов преди 10 години
Очевидно Сидер ага, почна да струва много скъпо на коалиционните си партньориДПС и БСП и затова те почнаха да пазаруват депутати от ГЕРБ!
180
7
 
8
 
! Отговори
Joro преди 10 години
Patriotitemot Ataka da otidat da pocherpqt opit ot iujna Koreq.tam sa se otkusnali mnogo dobre ot loshite amerikanci.