Кутев към ГЕРБ: Мерете Сидеров и Цветанов с един аршин

Не е възможно от БСП да изтекат незаконни разходи, смята депутатът
13 дек 2013 14:30,
76
Кутев към ГЕРБ: Мерете Сидеров и Цветанов с един аршин
Антон Кутев Снимка: архив, Булфото

Депутатът от БСП Антон Кутев призова да се мери с един аршин, когато се искат оставки.

Повод за изказването му стана искането на ГЕРБ лидерът на "Атака" Волен Сидеров да бъде освободен като председател на комисията по корупция заради снимките му от Куба.

“В края на краищата, когато искаш оставката на някого, е хубаво първо да погледнеш в своята градина”, каза Кутев. Той призова опозицията първо да поиска оставката на зам.-председателя си Цветан Цветанов.

“Мисля, че има немалко основания”, заяви Кутев. Депутатът още веднъж повтори и тезата си, че Христо Бисеров се е оттеглил за доста по-малки съмнения. Той обясни, че говори от свое собствено име, защото БСП има свои колективни органи, които не са се събрали.

Още по темата
Кутев нападна и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. "Аз не съм убеден, че ако вземе всичките шоу програми на Борисов през годините, материалът няма да е доста по-компрометиращ. Да не говорим, ако някой свали снимките на Бойко Борисов отнякъде, там ще излязат футболни мачове по време на работа и тенис турнирчета по никое време. Моля колегите да бъдат самокритични", заяви Кутев.

Депутатът се спря и на темата за контрола върху държавните субсидии на партиите. Според него левицата се проверява изключително стриктно и няма как да се изразходват средства от държавните пари незаконно или неморално.

“Не е възможно от БСП да изтекат незаконни разходи. При нас проверката е съвършено ясна. Ако някоя партия има други доходи и други разходи, това е друг въпрос. Нямам нищо против, ако измислят още някакъв начин за контрол”, каза Кутев.

Той обясни, че не може да коментира може ли лидерът на Атака да си позволи хотелите, в които е сниман, защото не знае каква е цената и какви са доходите на Сидеров.

“Аз не мога да давам оценка на Волен Сидеров. Твърдя обаче, че когато мерим, трябва да мерим с един аршин”, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
0
 
! Отговори
К. преди 10 години
Кутев, тук не става въпрос за боксерки и прашки.Там ти е силата на тебе, там си капацитет.
59
1
 
0
 
! Отговори
ЦВЕТА преди 10 години
А ЗА ГЛУПОСТИТЕ,ДЕТО ПЛЕЩИШ,КАКЪВ АРШИН ТРЯБВА Г-Н КУТЕВ?
58
4
 
2
 
! Отговори
НИКОВ преди 10 години
Никой от нас не вярва в конспирации и политическо задкулисие и затова смятаме, че отцепничеството на депутати от ГЕРБ и атаките срещу кресливата патерица на Орешарски са плод на случайно съвпадение ,..Смятаме, защото не искаме да се чудим медиите отскоро ли знаят за начина на живот на Сидеров, или го научиха след раждането на новите "независими" в Парламента... И защото не искаме да си мислим защо медиите покриваха толкова време скандала в Луфтханза и бързо "забравиха" брюкселската мъжкарщина?
57
2
 
8
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Когато евреите говорят против Сидеров, значи се страхуват от него.
56
6
 
6
 
! Отговори
Realist преди 10 години
Кътев , премери аршина между футболни мачове на Борисов и почивката на Сидеров в Куба ... Ха да видим как мериш ...
55
7
 
6
 
! Отговори
ЖЯ преди 10 години
СПИНОЗЕН ***...
54
6
 
6
 
! Отговори
ония преди 10 години
Това ли е записано в новите "Опорни точки"?
53
7
 
7
 
! Отговори
ranger преди 10 години
Кутев, приказката "а вие защо биете ***" много ти приляга. Радвам се за теб, защото колкото повече *** в БСП, толкова по-слаба партия! А ти си от най-голямите такива! Затова и тази партия няма бъдеще! Да си ми жив и здрав, наздраве Кутев!
52
5
 
7
 
! Отговори
58 преди 10 години
Кутев е типичния партиец - задали са му темата герб и борисов и за каквото и да го питат все на там отклонява разговора. Аз си направих за себе си извода - щом всички то бспдпдатакларъ плюят по герб, то на следващите избори аз ще гласувам именно за герб. Така или иначе това е единствената опозиция на комунистите, която ще влезе в парламента. Всички други или остават вън или са производни на бспдпс.
51
4
 
12
 
! Отговори
смях преди 10 години
г-н,Кутев да разбираме ли,че Сидеров сте му намазали ските и сега само оставa да го бутнете:)
50
3
 
9
 
! Отговори
ИК преди 10 години
Как така та Сидеров се нанася два пъти на Цветанов.
49
7
 
14
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Кутев много яростно браниш Сидеров - защо ли ? Благодарностите сега ли ги представяте за златното пръстче ? Стига след нова година вече изобщо няма да ви трябва или се застраховате - новите патерици да се врътнат - да си имате все пак кой да ви крепи.*** сте - крадци на народни пари.Защо не намалихте субсидията наполовина ?
48
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един депутат получава около шест сидерови пури заплата на месец. Според мен им е малка заплатата, това си е санитарен минимум!
47
5
 
14
 
! Отговори
спин/бсп преди 10 години
Какво щеше да каже спинозния кутев, ако някой от Герб си печеше задните части на Варадеро? Какви аршини, какви 5 лв.
46
5
 
23
 
! Отговори
festan преди 10 години
ВКЛЮЧИХА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ТУРСКО-ЧЕРВЕНАТА МЪГЛА ЗА ЗАЩИТА НА ХАВАНСКАТА ПУРА
45
2
 
16
 
! Отговори
КУРти преди 10 години
ОЩЕ ЕДНА ПРИЧИНА ДА СЕ НАМАЛЯТ ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ...ЗА ДА НЕ СА ХАРЧАТ ЗА РОЖДЕННИ ДНИ В ЕКЗОТИЧНИ ДЕСТИНАЦИИ... КОМУНИСТИТЕ И ТУРЦИТЕ ЗАЩИТАВАТ БОЛЕН С КОЕТО ПРИЗНАВАТ ЧЕ ТОВА КОЕТО ТОЙ ПРАВИ Е ПРАВИЛНО.
44
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предлагам вместо кучешки кебапчета от БСП да започнат да раздават на електората си по чифт евтини долни *** произведени от фирмите за бельо на милионера Кутев. Със сигурност ще зарадват за Коледа и Нова Година голяма част от електората си - особено този в махалите.
43
4
 
13
 
! Отговори
Соц.ман преди 10 години
Типично хард-соц изказване от вида 'А вие защо биете *** в Америка'
42
5
 
15
 
! Отговори
AHAЛНОТО преди 10 години
КОМУНИСТИТЕ И ТУРЦИТЕ ЗАЩИТАВАТ ЯКО ВОЛЕН... ГОЛЕМА ГРУПА СА.. ГРУПА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КАПИТАЛА ..
41
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кутев е участвал в Комисията по раздържавяване на ЕРП-тата и след това е бил член на Борда на директорите на ЧЕЗ България, където получавал възнаграждения в особено големи размери и е в конфликт на интереси. Освен това като участник в управлението на ЧЕЗ е предприемал неправомерни действия, назначавал близки и роднини в компанията.ТАКА ЧЕ ДА НЕ ГОВОРИ ЗА МОРАЛ ТОЯ МАЗЕН КОМУНИСТ.