Непушачът Панчев: В парламента се пуши!

Депутатът не отрече, че е лобист на бизнеса, но и на българите
Обновена: 15 дек 2013 10:49 | 15 дек 2013 10:40,
40
Непушачът Панчев: В парламента се пуши!
Спас Панчев. Снимка: архив, Булфото

Никой не сигнализира, че дори в парламента с пуши, оплака се пред bTV Спас Панчев, депутат от Коалиция за България и един от радетелите за връщането на пушенето на закрито в заведенията.

"В закона не пише, че аз трябва да отида, да намеря пожарникаря и да му кажа, че се пуши", обясни той и не отрече че е лобист, макар и самият той да е непушач.

Още по темата

"Подкрепям три милиона и половина българи, които искат да имат право на избор. Подкрепям бизнеса, защото съм бил две години шеф в Комитета по туризъм... Това, което искам, е в тия помещения поне да има изградена вентилационна система и тези, които като мен не пушат, а щат, не щат, са в компанията, защото имат или официален обяд и вечеря, а да не се променя много законът", поясни той.

За сетен път Панчев обяви, че към настоящият момент законът и забраните не работят.

"По-добре да го променим, вместо да караме хората да го нарушават. Ние трябва да направим работещ закон", настоя той дни след като парламентът не пусна обратно дима в кръчмите.

След часове дебати в четвъртък миналата седмица БСП и ДПС гласуваха по съвест, "Атака" бяха за падането на забраната, но от ГЕРБ се обявиха против.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Законите са за простосмъртните граждани. Олигархията и политиците живеят над законите!
11
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гадна червена гад е тоя. Затова държавата е в такова състояние. Стига сте гласували за тези престъпници вече!!!!!! 25 години не се ли нагласувахте за тях?
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пуши се не само в парламента, но навсякъде в дър. администрация. Дори в Господари на ефира, дамата не се притесни от камерата по друг повод беше разговора, продължи да си пуши на прозореца и не и пукаше. За такова нарушение, освен, че трябва да отнесеш глоба от 300 лв., но и да те освободят от работа.Но както винаги в Бг,това остана безнаказано, поредното нарушение. И така натрупването на постоянни нарушения, безнаказано,води до това, че всички мрънкаме в каква скапана държава живеем и затъваме
9
1
 
30
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
"Законите са за това за да се нарушават" Пънчев, пънчев, ами такъв ви е контрола, докато водите ДВОЕН стандарт ще е така, затворете едно две заведения, тресни няколко глоби по 50 000 лв. и ще видиш дали не се спазва закона. Навсякъде из Европа се спазва, само ние тарикатите "И ловец съм и рибар съм и на закона мамата иб***л съм)
8
1
 
2
 
! Отговори
Ovchev преди 10 години
Snimki, video?
7
5
 
33
 
! Отговори
marsian преди 10 години
А в Белгия защо го спазват този закон ?Защото има контролни органи и съд.Като те резнат с 250 евро за една цигара и заведението с 10 бона ,да видиш как си сядаш на ***.
6
7
 
39
 
! Отговори
мегапушач преди 10 години
пуша като счупен комин , но се радвам че забраната не падна
5
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако вентилационната система е толкова силна, че непушачите на една маса, да не могат да усещат мириса на пушачите съседи, то тогава всички ще се разболеят от пневмония!
4
5
 
48
 
! Отговори
Оп-са преди 10 години
Гнус ме е да го гледам това нещо на снимката! Всички трябва да ни е срам, че такива мазни ***, такива безскруполни наглеци, които и роднините си за пари биха продали, сме позволили да ни се подиграват и да ни унижават от Парламента! п.п. Пушач съм и не искам да се пуши по заведенията! Знам, че в много кръчми и повечето барове си се пуши вечер, но гледам да ги избявгвам даже...
3
9
 
12
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
И в 90% от заведенията се пуши с/у съответния бакшиш към сметката накрая!
2
3
 
40
 
! Отговори
до Лакомото преди 10 години
Ти не си ли законодател,бе Лакомото? Не можеш ли да реагираш на нарушението и то в най-върховния орган на България.Това е илюстрация ,че си излишен,че всички,наврели се в НС сте излишни,вредни,че не спазвате собствените си закони.Я,сега си погледни снимката над материяла и си отговори на въпроса защо те наричат Лакомото,прочети си думите под снимката и отговора ще ти се навре под ичилата,добре охранен и мазен лобисте
1
3
 
40
 
! Отговори
ист преди 10 години
Класическа фурнаджийска лопата,