ГЕРБ: Станишев изрече още една лъжа за подслушванията

Словесният двубой между управляващи и опозиция продължава
17 дек 2013 19:48, Петя Славова
188
ГЕРБ: Станишев изрече още една лъжа за подслушванията
Снимка: БТА

Словесният двубой между ГЕРБ и БСП по повод подслушванията продължават.

Според ГЕРБ председателят на БСП и ПЕС Сергей Станишев е изрекъл днес още една поредна лъжа за подслушванията, се посочва в позиция на ГЕРБ.

Там припомнят коментарът на Сергей Станишев за обвиненията на лидера на ГЕРБ, че били подслушвани опозиционни лидери. В него председателят на ПЕС обясни, че Борисов не е в позицията да говори за подслушване, защото по негово време бюджетът за подслушване е нараснал три пъти, а сега броят на използваните СРС е намалял близо наполовина в сравнение с предишната година.

Още по темата

Отговорът на ГЕРБ твърди, че Станишев не признава, че парите в бюджета за подслушвания са увеличени от 20 милиона лева през 2013 на 43 милиона лева за 2014 година. Освен това в бюджета на ДАНС също има предвидени още пари за подслушвания, но техният размер е секретен, защото са безконтролни, обясниха още от опозиционната партия.

По повод обявяването на Христо Бисеров за общодържавно издирване, от ГЕРБ настояват да се потърси незабавна отговорност от министъра на вътрешните работи, от председателя на ДАНС и отполитическото ръководство на ДПС, защото предварително са предупредили Бисеров да напусне партията, е посочено в позицията.

Според ГЕРБ с това са осветени секретни разработки на службите и му е дадена възможност и време да се скрие или да избяга от страната и да прикрие доказателствата за нещата, които е вършил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
10
 
6
 
! Отговори
тролове преди 10 години
Щом всички плюят срещу Борисовв, означава, че е ГОЛЯМА заплаха за всички, които 24 години ограбваха, забогатяваха и живееха на гърба на българския народ! Единственият премиер, който се осмели да направи ред добри неща за народа си, това не могат да му простят ***. затова са толкова злобни и са впрегнали такива тролчета нещастни като тези в настоящия форум!
63
9
 
6
 
! Отговори
UK преди 10 години
Орешарски е *** !!!
62
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не подлежи на коментар тиквата си е тиква
61
8
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
този е пълна откачалка.
60
1
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
aa ti ne laje6 kolko pati kaza 4e razgovorite s Mi6o Birata bili istinski i kolko pati se otre4e ot dumite si,mnogo nagal 4ovek normalno za mutra
59
7
 
4
 
! Отговори
до всички тролчета преди 10 години
Повтаряте се, ставате скучни :)
58
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя е най големият илюзионист
57
17
 
18
 
! Отговори
Буда в затвора преди 10 години
Борисов е първият премиер след Жан Виденов, който си отива след масови гладни бунтове. За 42 месеца ГЕРБ успя да натрупа 8 млрд дълг, да остави над 800 000 безработни 100 000, от които младежи. ГЕРБ обявяваха няколко пъти края на кризата, а се оказа, че с действията си ГЕРБ реално задълбочават кризата. Заради тях кризата от икономическа стана социална, а вече е и политическа. Борисов е единственият премиер, който замрази заплатите и пенсиите.
56
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко обеща, че ще ги вкарваш в затвора, но не го направи? ЗАЩО? Тоя гнусен червей червен е точно за там. И да спре много да знае, защото методите на БКП са точно това, в което обвинява Бойко. Сякаш предната тройна коалиция не е подлушвала, хич, те бяха светици там...
55
6
 
13
 
! Отговори
Samo minavam преди 10 години
Боко,гламав си като градински чаиник или си в симбиоза с комунопитеците.Празната ти тиква не можа ли да проумее,че ако беше натикал *** по затворите,заедно с антуража им,сега щеше да се несменяем като бащицата Путин и името ти щеше да влезне в историята.Справка ген.Пиночет,Станишев само като чуе името Му и се подмокря.Сега само ще те наричат Боко -Тиквата,гламав пожарникар.
54
5
 
4
 
! Отговори
до 58 преди 10 години
Само за статистиката. Това го копирате за 2 ри път. Пак сте се омотали в отправните точки ...
53
10
 
11
 
! Отговори
Кеворкян преди 10 години
Онзи ден Чуколов направи следната сметка: от 20 процентната такса върху приходите на ВЕИ дружествата в бюджета ще постъпват годишно 200 милиона лева, а това означава по 17 лева допълнително към унизителното подаяние, подхвърляно на всеки български пенсионер. Плевнелиев обаче иска да им отнеме и тези парици.Но тези сметки все ви се виждат наивни; сякаш сте зомбирани от нахалството на новобогаташите и не виждате какви ги върши техният президент.
52
12
 
13
 
! Отговори
bosnak преди 10 години
Абе този нека да дочете единствената книга която е започнал и после да коментира каквото и да било
51
6
 
5
 
! Отговори
:) преди 10 години
Защо никой не иска дa покаже дори последните 3 цифри на IP тата на коментиращите, толкова ли е сложно??
50
8
 
7
 
! Отговори
защо?? преди 10 години
Тъкмо започнаха да се регистрират тролчетата и махнаха коментара ....
49
11
 
11
 
! Отговори
1 преди 10 години
До КОШМАРАтова се казва истински другар. По чугунените глави ще ги познаете
48
14
 
17
 
! Отговори
123 преди 10 години
ей, тия мръсни комунисти са навсякъде,що не си вземете по един билет и газ кам другаря Ун.Току виж вземе да ви покани на стадиона.......
47
11
 
22
 
! Отговори
bg преди 10 години
БОЙКО ,,,,,,,,,,,,,БОЙКО.......ТОЛКОВА ВРЕМЕ ИМАШЕ И НЕ МОЖА ТОЯ НАДУТ ПУЕК ДА ГО СМАЧКАШ .....ИЗГУБИ И СЕКРЕТНИ ДОК. ОЛИЧАВАЩИ ГО В ПРЕДАТЕЛСТВО ПРОТИВ РОДИНАТА И МИЛИОНИ СПРЕНИ ЕВРО ПАРИ ЗАРАДИ ЗДЕЛКИ ПОД МАСАТА АМА ТИ СЕ ПОДИГРА В ОЧИТЕ И ВЛАСТА ТИ ВЗЕ .........КВО ТИ ОСТАНА ,,,,,,НИЩО ,,,,,ЯВНО ТЕ ДЪРЖИ В РАЦЕТЕ СИ С КОЗОВЕ КОИТО НИКОИ НЕЗНАЕ И ТОВА ТЕ ОБИВА БАВНО ,,,,,,,ЖАЛКО ,,ВЯРВАХ ТИ И НЕ СМО АЗ ................ВЕЧЕ НИЩО НЕ СЕ ВРЪЩА НАЗАД И ПРОСТО КАЖИ,,БАСТА''.........
46
3
 
11
 
! Отговори
един от многото преди 10 години
Ми да ги беше вкарал кой къде му е мястото .... ми "Вие" сключвате сделки с тях после мър мър мър...
45
16
 
16
 
! Отговори
Сергей го разкри преди 10 години
Трябва да има някаква връзка между това, което приказваш, и реалността, иначе действително - тежко е. Хубаво е да има връзка, а не паралелни светове. Това, което Борисов приказва за икономически разпад, не почива на никакви данни от икономиката освен на желанието му, тъй като не е на власт, да се случи катастрофа. Пълна фантасмагория, отсече соцлидерът.