Погнали Борисов с данъчна проверка

Броят ми дори тухлите, оплака се той
Обновена: 21 дек 2013 12:20 | 21 дек 2013 12:19,
186
Погнали Борисов с данъчна проверка
Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото

Данъчна ревизия е започнала на бившия министър-председател и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, обяви самият той в „Годината" на Дарик.

„Имаше данъчна проверка за 5-годишен период. Тя показа, че всичко е изрядно. Затова сега ми възложиха данъчна ревизия от 2003 г., когато бях главен секретар на МВР", добави Борисов.

Той обясни, че сега се налагало да си спомня за разходи отпреди десет години. „Сега събирам бележки за командировъчни, броят ми тухлите дори", каза още Борисов.

„Загубихме властта, защото не влизаме в безпринципни коалиции", подчерта още експремиерът.

По думите му обаче все пак гласоподавателите са оценили свършеното от ГЕРБ като магистрали, метро, детски градини, зали и училища, след като отново са решили партията да е първа политическа сила.

„Трудно е да се достигне мнозинство. И в миналия мандат имахме 117 депутати, така че ако нямахме подкрепата на Синята коалиция и РЗС, нямаше да направим правителство", допълни Борисов.

Според него има и добра страна на това, че ГЕРБ не е отново на власт:

„Всяко зло за добро. Може би, ако ни бяха дали отново достатъчно гласове, някои от нашите грешки нямаше да ги видя и нямаше да си направим съответните изводи. За партията това е един оздравителен процес", каза още Борисов.

Той обясни, че българите не са могли да предположат, че БСП и ДПС са една партия.

„Напоследък вече не се и крият, че за следващите избори ще сумират депутатите на двете партии. Не съм предполагал обаче, че ще се съюзят с „Атака". Не съм мислил, че Волен Сидеров може да утвърди правителство на ДПС", коментира лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
9
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Ами като крадахте от ГЕРБ , нормално е да си живете като Ревльото.Откъде пък пози пожарникар , натрупа милионите си ?
73
7
 
7
 
! Отговори
Писна ми да мрънкате преди 10 години
Върнах се от Англия с малко надежда ,че нещо се е променило за добро.НИЩО !!! Сега сте по-зле и от преди 1,2,3,4,5,6,7 год. В махалата тези които нямаха пак нямат,тези които имаха пак имат.До човека е.Едните имат няма значение кой е на власт,Другите НЯМАТ ПАК НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е НА ВЛАСТ ! И господ да дойде няма оправия ако сам не си помогнеш. Като питам защо не емигрирате като тука ви е зле се почват едни оправдания и псувни по политиците...Пародия !
72
20
 
12
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
България върви към фалит.И това ще е трети фалит при управление на комунисти в най-новата ни история: 1. Луканов, 2. Виденов.
71
27
 
20
 
! Отговори
Стига лъгахте!!! преди 10 години
На протестите се видя ,че тъпите и бедните са за Бсп.Всички които имат нещо зад гърба си и имат хубави професии са Против Бсп. ФАКТ.
70
16
 
22
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
А кога главният прокурор Цацаров ще обввини Станишев и простата му жена Моника за кражбата на 800 000 евро от българите по аферата Хохегер за "консултантски услуги".Хохегер беше осъден във Виена преди 2 м. на 2, 5 г. затвор за финансови измами, каквито са извършили сем. Станишеви в България.
69
15
 
22
 
! Отговори
Мутрата да си знае преди 10 години
че загуби властта заради мръсната си мутренска уста и крадливата шайка герберасти, зарадипараноята му за власт и незачитане авторитета и личността на опонентите, изпадна в изолация дори близки на него хора се отдръпнаха обидени бидейки наричанис какви ли не вулгарни имена хора които са му подавли ръкаАма мафиота си е мафиот иска да заграби всичко за себе си макар и като наложи на собствения си народ геноцид омраза и мизерия Сега не му остава нищодруго освен да се обеси сам на първото дърво
68
13
 
11
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
"Умниците" предпочитат татари (ДПС) да ги управляват.
67
12
 
24
 
! Отговори
GERB OVER преди 10 години
След като Бойко Борисов публично си призна, че иска да стане ***, вече с нищо не е в състояние да накара хората за гласуват за него!Българският избирател за пидали не гласува!
66
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Budkata vse pove4e zaprili4va na Velko 4erventov, a Ceckoto , toz jiten bega4-na Todor Jifkov. i Jivkov e bil parvo MVR ministr i sled tova e sko4il na Velko zaradi kultabas drja, 4e Cucio ste zavzeme partiinata vlast v Gerb, toi samo e podslusval, dokato Budkata e kralo, ubivalo i trepalo
65
18
 
16
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
Какво правят сегашните освен да взимят заем след заем?
64
10
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Кога се върна Ревлъото?До вчера плака на рамото на Меркел , днес пък във Фейсбука.А кафа вече да ни набиващ с главите , колко много работа си свършил.Другите ти колеги вдигнаха иконимиката на страните си , по време на кризата, а ти взе та загуби 20 депутата и продължаваш да се правие на ***.
63
10
 
23
 
! Отговори
зарко преди 10 години
До ГенадиРаботя в системата повече от 30 години! Не си прав драги за съдиите и прокурорите, че са ***! Шефа на Софийски градски съд /най-големия в страната/ е на семейната приятелка на Цв.Цв. Шефа на Върховния Административен съд също е техен човек - там се атакуват всички актове на властта. Затова куп незаконни строежи /Плевналиев и хотели/ не се разрушават. Какво ще кажеш за прокурора Кокинов - как плаче за пост пред Боко. Нали по тяхно време избягаха Галевите. Много примери мога да дам
62
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички, които имат поне малко ум в главите са против ГЕРБ. Затова не се чуди, че Сидеров гласува прогтив теб, а с кого - това няма никакво значение .
61
9
 
14
 
! Отговори
65O2 преди 10 години
До ГенадиА за Моника и Доги не си правя оглушки. Просто не се правя на *** като теб, че ще ги гонят и съдят техните. За това ти казах, че това е трябвало да стане по времето на Тиквуна, или поне да почне. Но, то май Доган му подари на Тиквуня генералски лампази и май са добри дружки, та сърце не му дава да го гони.Пък и Булгартабак си делнаха.
60
5
 
8
 
! Отговори
фен преди 10 години
Не си актуален мърляч.Скрий се и не се показвай, защото ще *** пи*ки
59
6
 
24
 
! Отговори
65O2 преди 10 години
До ГенадиГенадчо, плиткоумно герерче само да ти напомня няколко изказвания на различни хора, пък ти си пей поръчаното."Ние с Владимира Янева сме семейни приятели" - Цвъ. Цвъ."Бойко ти си го назначи тоя Цацаров, така че му звънни да свърши работа" - Кокинов приятел на БокоТа викаш те Цвъки и Боцко не кадрували и нямали свои съдии и прокурори?
58
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ето за този *** ще гласувам на изборите. поне е пичага
57
13
 
33
 
! Отговори
F CTUF преди 10 години
БОЙКО,БОЙЧИЦЕ......бягай бързо да се оплачеш в американското посолство и на немското бабе...няма да ти е за пръв път.Можеш и в Брюксел да ревнеш--те ще ти обяснят че ,вече си политически труп и не си им нужен---така се постъпва с убииците на народа си.
56
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аха, първа политическа сила според агенцията на куклата, дето я уволни дисциплинарно Миков :). И тя, като г-жа Радва_Янева... подайгъзица!Та, корабче минава ли?
55
4
 
18
 
! Отговори
www преди 10 години
До ГенадиТи първо ми обясни оня журналист, дето ви засне как купувате гласове по морето, къде е? Жив ли е?Щото след онова си журналистическо разследване не се появи повече никъде.