ГЕРБ искат отстраняване на атакисти от шефски постове

Десислава Атанасова настоя за санкции за националиста Димов
Обновена: 9 яну 2014 18:18 | 9 яну 2014 18:08,
58
ГЕРБ искат отстраняване на атакисти от шефски постове
Десислава Атанасова. Снимка: архив Булфото

ГЕРБ ще настоява депутатът от „Атака“ Димитър Димов да бъде отстранен от поста зам.-председател на парламентарната Комисията по здравеопазването. Това стана ясно от изказването на народния представител от опозицията Десислава Атанасова, която също е член на комисията, пред „Фокус“.

Още по темата

Причината за искането е вчерашното нахлуване на представители на националистите в Нова телевизия. Те отидоха в медията, за да опонират на гости в предаване, които се появиха в ефир с маски на лидера на „Атака“ Волен Сидеров. Сред нахлулите народни представители бяха Димов, Меглена Александрова и Деница Гаджева. Димов обаче беше особено активен в скандала.

"Надявам се, че такова поведение не би се толерирало от другите зам.-председатели на комисията - Тунчер Кърджалиев от квотата на ДПС и Емил Райнов от БСП и от самия председател Нигяр Джафер. От ГЕРБ ще търсим тяхната подкрепа за отстраняването на Димов от този пост", каза Атанасова.

Тя повдигна въпрос и за санкции към зам.-председателя на Атака Десислав Чуколов.

"Ще ми е интересна реакцията на Комисията за контрол над службите за сигурност, чийто зам.-председател е Десислав Чуколов – член и на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред", посочи Атанасова.

"Недопустимо е поведението на председателя на партия „Атака” Волен Сидеров. Вече имаме отговора на Прокуратурата, но все още чакаме отговора на БСП и ДПС, които много услужливо си мълчат", добави тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
някой си. преди 10 години
До-38.Само да попитам.Ти сега къде продаваш плодовете и зеленчуците.?Май се качваш на магистралата и след час си на Софийската борса.Ако няма кой да купива няма да има и кой да продава.
42
0
 
1
 
! Отговори
Говежда журналистика преди 10 години
Всеки днешен политик - оплют, наакан и низвергнат от Настоящите политици от Говеждата журналистика, утре в бъдещето, е Героят на Държавността - измит, изчистен, парфюмиран от същата Говежда журналистика и Новия Прокурор.Привлекателната мъдра Еволюция напомня на Грозната смъртоносна Революция: ПОСЛЕДНИТЕ КРОКОДИЛИ СА МАСКАРИ.Преди няколко месеца Първите Гербисти станаха малцинство в НС
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 44Уви повечето ни депотати са именно неграмотни психопати....
40
4
 
2
 
! Отговори
Atakist ot Germania преди 10 години
Groznoto pate s niskoto chelo i visokoto samochuvstvie pak se napana da razsajdava i da se pravi na umno!
39
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези мутрички ваобште не са за парламент,там не е за неграмотни и психопати
38
7
 
5
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
До До 1Aз съм нaвит дa я рaзделим нa две, дa нaпрaвят грaницa тaм около Пловдив----------------- То се вижда кой е българин и кой путинска ***. Това му е мечтата на ***, да стъпи във Варна.
37
10
 
11
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
За щастие кадрите на ГЕРБ са нормални хора, а не грешки на природата като Атакистите.
36
5
 
6
 
! Отговори
до 22 преди 10 години
Абе може да не може да блее като нормална овца ,ама па мучи едно такова флегматично,протяжно ,нечленоразделно и гледа едно такова на никаквооо...
35
8
 
6
 
! Отговори
Симо Пицов преди 10 години
По тъпо нещо и некомпетентно от бсп ,дпс ,атака ,дсб,одс ,обединени и разединени земеделци ,вмро , гмо и прочие знаини и незнаини партии и движения барабар с евророма , и ордена на танцуващите дервиши е само герб !
34
8
 
5
 
! Отговори
Б.Спасов преди 10 години
Аааа! Тежката артилерия на БКП+МВР=ГЕРБ.Аз мисля че се е върнала в лудницата в Русе(юристконсулт) тя пак в парламента.Пази боже сляпо..!Първата и работа като министър е да грабне любовника си и чрез него да ***. После се сети че има и някакъв---мъж и бил.И докато беше шеф ,Дянков гушна 1,5 млрд.здравни вноски и,, повей ветре, ..,,И вместо да ги потърсят и правителство и прокуратура - ,ни вопъл, ни стон. Абе Цацаров пердета ли има. А иначе във Варна , светкавично.Кой ли го сложи на власт?
33
12
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 10 години
Aз съм нaвит дa я рaзделим нa две, дa нaпрaвят грaницa тaм около Пловдив и вие герберите си живейте нa зaпaд и София дa е вaшa, ние ще си живеем нa изток!Дa, тогaвa ще видим кой ще е по-добре!Турците сa рaботливи и честни хорa, *** и те се опрaвят, aмa вие,вие кaлпaзaните кaкво ще прaвите.Ще ви спрем всичките пaри, които лaпaте кaто дaнъци, ще ви спрем и зеленчуци и плодове и ще изпукaте от глaд с Мутрaтa.
32
13
 
4
 
! Отговори
ссср преди 10 години
иска не иска герба власт няма да видят
31
7
 
12
 
! Отговори
1 преди 10 години
Аз предлагам да разделим България на 2.В едната част да си живуркат комунистите,***,турците,последователите на Боленчо,а в другата ще бъдем Герб и демократите.И да видим след 20г.кой ще бъде по-добре.Така хем всеки ще си живее с любимите си депутата,хем няма да може да обвиняваме ,че другите ни били виновни за вечните ни кризи.
30
2
 
7
 
! Отговори
До дедовия преди 10 години
Ти си догановия не си дедовия нали?
29
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По мръсно и отвратително нещо от депутат от атака е само депутат от дпс и бсп. ОСТАВКА!!!
28
17
 
8
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Абе и аз искам човек с три обвинения да не е депутат, ама цвъко е на друго мнение.Преди да се вика срещу Волен, да се види гробарите какви ги дробиха, пък после да се дрищят глупости по форумите.Никви оставки!
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Edna shepa Darjava sme , ot 100 god nasam , nishto nese e napravilo za naroda! Ostavame si chergari pred ochite na Evropa !
26
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако сидеров е шеф на етичната комисия да направят владо кузов детска учителка а чуколов нарко дилър.
25
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези от юруш нямат място в парламента. Мястото им е в сараите при лидера им.
24
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Благо прекрасен мандат. За няма година дължим 2 милиарда които ще връщаме аз ти и нормалните българи раздадени като помощи на нормалните роми и откраднати от триглавия змей.