Никога не съм ходил при Борисов в Банкя, отсече Първанов

Вестник твърди, че разполага със записи на техни разговори
Обновена: 15 яну 2014 17:53 | 15 яну 2014 17:53, Анисия Иванова
77
Никога не съм ходил при Борисов в Банкя, отсече Първанов
Лидерът на АБВ Георги Първанов. Снимка, архив: Буфото

Георги Първанов никога не е посещавал дома на Бойко Борисов в град Банкя и години наред не е имал каквито и да е контакти с бившия премиер. Това заявиха от Национална гражданска инициатива АБВ по повод статия във вестник „Галерия", озаглавена: "Порция записи от Банкя показва: Бойко и Николай Гигов плащат на Първанов".

"Написаното в статията е груба и дори смешна лъжа. В тази връзка в близките дни Георги Първанов (президент на Р България 2002 - 2012 г.) ще сезира главния прокурор на републиката Сотир Цацаров и ще потърси правата си в българския съд относно тиражираните клевети по негов адрес", се казва в съобщението до медиите.

"Очевидно заявката за участие на Национална гражданска инициатива АБВ в предстоящите европейски избори предизвиква силни притеснения сред опонентите ни и явно тази статия е част от тежката компроматна война срещу нас", допълват от АБВ.

В предаването "Часът на Милен Цветков" по Нова телевизия главният редактор на вестника Кристина Патрашкова коментира, че срещи са провеждани поотделно между Бойко Борисов, Румен Петков и Георги Първанов.

„Имаме доказателства от няколко източника за това. Разполагаме със записи. Не мога да кажа точно на коя дата и кога са направени, но разполагаме с такива записи", каза Патрашкова, цитирана от "Фокус". В редакцията на седмичника има аудиозаписи от срещите в Банкя, подчерта тя.

По повод скандала също пред Нова телевизия Румен Петков заяви, че информацията за среща между тримата е грозна манипулация.

"Утре ще се окаже, че сами сме си говорили. Опитът за внушение, че сме обсъждали проект АБВ, е доста груба манипулация. За да тръгне някой да я прави, трябва да е доста притеснен, да не кажа - уплашен", добави Румен Петков.

Той допълни, че не може да си спомни кога последно се е виждал с бившия премиер Борисов, но допусна, че това е приблизително, когато Борисов е бил министър-председател, и това е било преди месеци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гоцка признай си и ще ти олекне!
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еййййй ,Гоце, сетих се за един брадат виц от края на 70-те, от соца: ... ВЪПРОС: Що е то "кървав секс"? ОТГОВОР: Вадене на член от Политбюро!
22
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гоце е построил огромен ПАЛАТ в Банки с европарите дадени му от мутрите спонсори и всяка седмица посещава ББ,защото са си вече освен близки а и комшии..Гоце не лъжи,защото никой вече не ти вярва на измислиците...Истината е,че пълзящата неокомунистическа реставрация с всеки ден става все по-нагла и по-нагла....Народееее!? ЛУСТРАЦИЯ!
21
11
 
13
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Само Бойко ле ще слушаме с кой си говори и с кого се среща ? Защо не пуснат някой разговор и на Сергей или Местан ? Така омайно говорят. Така и дойдоха на власт през май,така и ще си идат,с компромати и ла*номети .А иначе Цветанов бил най-големия подслушвач в страната.
20
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мръсно агентурно нищожество, с огромно его , ниско чело... и физиономия на лалугер с прическа на пудел, жертва на несполучлив аборт.... Господ го е наказал, но защо наказва и нас, да го търпим?!
19
0
 
7
 
! Отговори
jiko преди 10 години
koito viarva oshte na nekoi ot "politicite" tribva da e palen ***
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да използуваш СРС-та, за да доказваш очевидните лични връзки между агент Гоце и агент Буда, е също толкова смешно, колкото да използуваш артилерия за стрелба по врабчета.
17
1
 
11
 
! Отговори
Комик Гоце преди 10 години
Нима Георги Първанов смята за опозоряващи го твърденията, че се е срещал с Бойко Борисов и/или Румен Петков?
16
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А според мен журналистите не трябва да плачат от членът в наказателният кодекс за снимането.Напротив трябва да се добави и подслушването.Не може да искаш държавата да спазва някакви норми а ти да ги нарушаваш.Трябва да има съд за такива нарушения.Не бива т.нар. информираност да води до свободата на журналистите да нахлуват в личният живот на хората.Защото ,,информираността "служи само за задоволяване на личното им его.
15
10
 
10
 
! Отговори
akud преди 10 години
за сметка на това станишеф и седер0FF всеки ден са при амет доган /69/
14
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Големият моралист Румен Петков- плевенско пиянде и виден мотокросаджия.С Мутрата ББ щяха да строят заедно писта за Формула 1 до София.Не само се е срещал с ББ, ами директно е уговарял разбиването на БСП.И то защото Станишев го изгони заради скандала с братя Галеви.А за Първанов, не знам какво му беше толкова успешното като президент, може би че научи да чете малко на английски за пред голямата публика.Иначе шопски селянски манталитет, лика прилика с ББ
13
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Медийте на Пеевски са доста заети с компромати тези дни :-)
12
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези записи да не са от Трактора? Или от неговия подопечен дето сега е шеф на ДАНС? С двйно по-голям бюджет за слухтене (от НАШИТЕ пари) видимо резултатите са налице, ама защо се дават тия записи на поръчкови медии на идат при прокурора ако има нещо противозаконно? Въобще дали има записи или г-жата и се плаща на изказана лъжа?
11
9
 
10
 
! Отговори
да дааа преди 10 години
Тази новина работи единствено и само в посока, отнемане гласове от ГЕРБ. Ако Б.Б. направи такова нещо /завера с Първанов/ ще загуби много симпатизантите си и който ги пуска тези слухове, точно това цели. И как така се появиха тези записи точно сега,когато му припари под лъжичката на С.С., досега къде бяха?
10
5
 
7
 
! Отговори
Наивен преди 10 години
Има ли някой от Вас информация колко е тиража на това наречено вестник???
9
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сегашните управляващи са просто смешни. Крайно силовите им методи (за опазване и контролиране на властта), които прехвърлят всички граници на нормалното, като се почне от назначението Пеевски и се стигне до сегашната смешна манипулация да хвърлиш кал върху опонента по най- нелепия и верно смешен начин. Какво й става на Партията? Преди действаше с много по-рафинирани методи.
8
4
 
9
 
! Отговори
Наивен преди 10 години
Тая Прашкова , дето се води на ведомост главен редактор да предостави информацията а не да бъде , как да го нарека, Фукла , добре ли е. Бре бре , то записи то нещо , нема ли най-накрая да вкарат в затвора такива екскременти дето ги размахват
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нека ги покажат записите да ги чуем всички. Той и Тиквата не назначаваше прокурори ама ей на, за Мишо Бирата да не говорим, а за назначенията и дума да не става. Дайте да видим какво има на записите. Иначе вашта работата като работата на Тиквата "Не гледай какво става около тебе, слушай ме аз какво ти говоря".
6
12
 
23
 
! Отговори
фдхдф преди 10 години
Хахаха, егати иронията. Не съм вярвал, че някога първанов ще се оплаква от машината за оплюване на БСП. Ехх пожелавам един ден и на станишев да го намажат с ф..ли, та и той да види какво е, че досега само тия *** каляха всеки политически опонент. Или най си пожелавам да няма БСП!!!
5
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не в Банкя, в Правец ти викам.