Готвят ми манипулиран запис, оплака се Борисов

"Първанов в Банкя никога не е идвал, последно се видяхме преди 2 г."
Обновена: 16 яну 2014 16:30 | 16 яну 2014 10:20,
194
Готвят ми манипулиран запис, оплака се Борисов
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов внася сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за разпространената вчера информация, че има записи на разговори в дома на Борисов в Банкя с президента в периода 2002-2012 Георги Първанов и с Румен Петков.

Според в. "Галерия", който разпространи тази информация, в тях ставало дума за това, че Борисов ще финансира АБВ.

Още по темата
Заявка, че ще сезира главния прокурор, вчера направи и Георги Първанов.

"Пак по старата ченгеджийска схема - някой уж дал, някой уж притежавал. Аз не мога да разбера как месеци наред се говори как нашето правителство подслушвало. За никой друг не излязоха записи, освен от моя дом", ядоса се днес в парламента Борисов. Той предрече, че в България ще се разрази истински „Уотъргейт“ и обвини управляващите в полицейщина.

Надявам се този път извършителят да бъде задържан. Наказанието е десет години затвор. Предупредих ви, че подслушват телефона ми, за да изтекат после към жълтите медии пикантни записи, заяви Борисов.

Той обаче беше категоричен, че Първанов в Банкя никога не е идвал. Последната им среща била преди две години, в края на мандата на президента и срещата била чисто техническа. Оттогава не съм го виждал, отсече лидерът на ГЕРБ.

Така стана навремето с монтажа, манипулирания запис с Мишо Бирата. Сега се готвят да пуснат такъв манипулиран запис. Аз съм убеден, че такъв запис не може да има, защото ние тримата никога не сме се събирали, обясни още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разказа още пред дома му постоянно стои „двувратото паджеро, което ние го оборудвахме“ и снима и засича кой влиза в дома му.

Борисов като цяло беше доста враждебен към въпросите с кого се е срещал. Когато хванаха американците, че са подслушвали Меркел, никой от журналистите не попита какво си е говорила Меркел, питаха кой ще понесе отговорността, отсече Борисов.

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че партията му и АБВ нямат никакви договорки. Той обаче направи твърдото уточнение, че „политическите лидери трябва да могат да си говорят“.

Според Борисов ДПС и Моника Йосифова седят зад компроматите срещу него.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
12
 
5
 
! Отговори
ОПОРНИТЕ ТОЧКИ преди 10 години
Как може народа да помни 2 дни.Нима не помните каква предизборна кампания проведоха Моника и Сергейко СтаниШЕФи през 2009 година ...То не бяха брадви , секири , гласуваш за Борисов избираш Костов , то не беше , че ще се коалира с Доган и всеки ден трябваше да го опровергава.Сега е същата работа докато Сергей , Болен и Доган се гушкат и коалират , новите опорни точки са да се пита дали Борисов ще се коалира с ГОЦЕ ...И още нещо , ще се появат записи от стари разговори между тях
81
4
 
11
 
! Отговори
:) преди 10 години
Бочко не избра Цецко, а Цецка за шеф на ГРОБ и записите почнаха да излизат. Дисководещият Цеци е събрал стари и нови хитове. Ще ги пуска по 1-2 на месец до изборите. Ще бъде забавно. А дано и последните *** вярващи в ГЕРБ, БСП и т.н. се осъзнаят.
80
6
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!!! преди 10 години
Гузен негонен бяга !
79
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колкото и да лъжете на хората им стана ясно за задкулисието! И за собственика на БТВ Красимир Гергов - ортак на Първанов и за БойкоТВ(Нова) и за Халваджиян и за всичко! Няма тайна, която да остане скрита! Хем не съм никой, пък знам от приятел как Гоце и Бойко заедно ходели на лов в Етрополе с Емил Димитров, пък какво остава за тези, които се интересуват от политика!
78
3
 
6
 
! Отговори
Дани преди 10 години
Спри да говориш по телефона, а на срещи използвай заглушители...Аз ли да те уча...
77
4
 
9
 
! Отговори
герботъпкател преди 10 години
Фактите говорят, че Първанов извади от шкафа събралата прах "АБВ" и я приведе в действие. Изниква въпросът "Защо сега?", тъй като единствения човек с пряка полза от това мероприятие е Борисов, който би продал и майка си за да вземе властта отново. Не случайно и двамата пропищяха неистово след като Патрашкова обяви, че има запис. Аз лично няма да се учудя ако такъв разговор се е провел и има договорка между Борисов и Първанов.
76
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това, че към днешна дата му се разминава за Мишо бирата не значи, че така ще е завинаги.А кой е направил записа не е важно, важното е да е истински!
75
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боце и Гоце- вечна комунистическа дружба.
74
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
всеки знае, че в предишния парламент, в групата на биби имаше 39 депутати - лично притежание на гоце. мила ми венето, да би мирно седяла, не би чудо видяла. алчността изяде главата на биби, а той все по старата песен хоро играе. като некакво лудо *** е.
73
2
 
6
 
! Отговори
до 85 преди 10 години
Не се хаби, те герберите са приказно *** и едва ли осъзнава какво му говориш :) самият аз съм правил такива работи -от една банка към друга поради по-ниска лихва ,и то не веднъж
72
6
 
7
 
! Отговори
До тихата стъпка преди 10 години
Я отивай да пасеш овце и да слушаш оцете-по-умни са от теб.Абе *** обяснявам ти го като на овца.Дължиш един милион на една банка.Ако вземеш един милион от друга банка за да си погасиш дълга към другата банка дълга пак ти е един милион ,а не два милиона бе ***.Това прави Правителството сега-взема заем за да си плати стария заем
71
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиквата го е страх, че ще лъсне истината за него и чичо Гоце.
70
6
 
11
 
! Отговори
До Медии лизачи преди 10 години
Прав си всичко е платено, пример: само като погледаш 5 мин. от сутришния блок на Цолова и Николаев и ти става ясно, да не говорим за Господари на ефира, те тотално са се продали и предали на Боко, неуморно от няколко месеца се занимават с политика, докато преди това предаването имаше друг смисъл
69
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То и записите с Танов уж бяха "манипулирани", а после като го хванаха натясно си призна.
68
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко Борисов Студентите да станат овчари ! vbox7/play:fc18066dc8
67
1
 
0
 
! Отговори
- преди 10 години
abe, kato nqkoi gena si tikva mnogo ste qvni samo slepite galko za tez chiito ochi sa zatvoreni ta nemogat da vidat abv za kakav stava vapros neshtastnik
66
2
 
10
 
! Отговори
Кога ще поумнеем преди 10 години
Герб - Комунисти , София - Провинция , Селяни - Граждани , Левски - ЦСКА , Красиви - Грозни , Интелигентни - Прости......:) не само че никога няма да се оправим ами и ни чакат тежки времена, дано да няма война
65
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов да върне на данъкоплатците милионите, които изхарчи, за да лети почти всеки ден със самолети и хеликоптери, за да ходи на мачове у нас и в чужбина-до Барселона и др., да вози Бистришките тигри др. селски отбори, заради загубен бас, да ходи по купони и лов в държавни и горски резиденции, в компания с бизнес и др. партньори и "придружителки", да посети магарето "Бойка", на предизборни митинги и така профука милиони, докато лъжеше, че пари няма и замрази 4 год. доходите, а цените хвърчаха.
64
6
 
13
 
! Отговори
Медии лизачи! преди 10 години
Съществува 100% обективно и 100% достоверно материално доказателство, както и поне един 100% сигурен свидетел, че записът "Мишо Бирата" е автентичен! Ако те излязат наяве, няма да има никакво значение кой какво коментира и кой какви лакардии разтяга!Но българските журналисти или наистина са *** и не не могат да се сетят за какво става дума, или просто са платени *** на Мутрата и си правят оглушки!
63
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този не се чува какви ги говори.Щяло да стане манипулация като с Мищо Бирата.Че аз с ушите си го чух по телевизията точно той да казва ,че наистина е имало такъв разговор и че записа е истински.Ама ако и сега случая е като с Мишо Бирата ще сатне ясно кои са баш Босовете в България и КОЙ ,КОЙ е.А Бойко и Първанов изтичат леко леко в канализацията