Готвят ми манипулиран запис, оплака се Борисов

"Първанов в Банкя никога не е идвал, последно се видяхме преди 2 г."
Обновена: 16 яну 2014 16:30 | 16 яну 2014 10:20,
194
Готвят ми манипулиран запис, оплака се Борисов
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов внася сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за разпространената вчера информация, че има записи на разговори в дома на Борисов в Банкя с президента в периода 2002-2012 Георги Първанов и с Румен Петков.

Според в. "Галерия", който разпространи тази информация, в тях ставало дума за това, че Борисов ще финансира АБВ.

Още по темата
Заявка, че ще сезира главния прокурор, вчера направи и Георги Първанов.

"Пак по старата ченгеджийска схема - някой уж дал, някой уж притежавал. Аз не мога да разбера как месеци наред се говори как нашето правителство подслушвало. За никой друг не излязоха записи, освен от моя дом", ядоса се днес в парламента Борисов. Той предрече, че в България ще се разрази истински „Уотъргейт“ и обвини управляващите в полицейщина.

Надявам се този път извършителят да бъде задържан. Наказанието е десет години затвор. Предупредих ви, че подслушват телефона ми, за да изтекат после към жълтите медии пикантни записи, заяви Борисов.

Той обаче беше категоричен, че Първанов в Банкя никога не е идвал. Последната им среща била преди две години, в края на мандата на президента и срещата била чисто техническа. Оттогава не съм го виждал, отсече лидерът на ГЕРБ.

Така стана навремето с монтажа, манипулирания запис с Мишо Бирата. Сега се готвят да пуснат такъв манипулиран запис. Аз съм убеден, че такъв запис не може да има, защото ние тримата никога не сме се събирали, обясни още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разказа още пред дома му постоянно стои „двувратото паджеро, което ние го оборудвахме“ и снима и засича кой влиза в дома му.

Борисов като цяло беше доста враждебен към въпросите с кого се е срещал. Когато хванаха американците, че са подслушвали Меркел, никой от журналистите не попита какво си е говорила Меркел, питаха кой ще понесе отговорността, отсече Борисов.

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че партията му и АБВ нямат никакви договорки. Той обаче направи твърдото уточнение, че „политическите лидери трябва да могат да си говорят“.

Според Борисов ДПС и Моника Йосифова седят зад компроматите срещу него.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко Тиквата наистина е десен политик.Никога е нямал нищо общо с БКП.Гласувайте за Герб-най-дясната партия в България.
61
10
 
5
 
! Отговори
Аз там преди 10 години
Просто си личи, как на глутници *** на Йосифова/Станишев/Доган минават през сайта пишат по 5-6 мнения и нацъкват минусите :))
60
0
 
9
 
! Отговори
Стефан преди 10 години
Б.Б. е проект на генералите от ДС като Бриго Аспарухов и историка Б. Димитров и е създаден да партнира на БСП, тъй като столетницата в миналото нямаше съюзници, а коалицията с ДПС не е престижна. В създаването на Герб е участвал и политическия инженер Г. Първанов., но всички те не са знаели, че Б.Б. няма да изпълнява поддържаща роля и ще тръгне срещу създателите си.
59
3
 
13
 
! Отговори
zeus преди 10 години
Ако Тиквата реши да почете малко ще разбере, че аферата Уотъргейт е предизвикана от самия Никсън, който е записвал разговорите си с други хора и после ги е изнудвал. Реално сравнението е добро, но на мястото на Никсън при нас стоят Цецо Слушалката и самата Тиква:)
58
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как може всички около нас турци, гърци, сърби да са обединени като нации, а на нас и нашето подобие Македония да ни отвличат вниманието с лудостите на Волен/Александър Македонски, докато приближените няколко фирми глътнат новия милиард заем.Оставка и нови хора недирижирани от кукловоди.
57
3
 
5
 
! Отговори
Дръндер преди 10 години
До НЕ СЕ КОСИ БОЙКО...Ох Котьо колко си се напъвал за да из-крещиш тая глупост! Грешката ти е че правиш разлика между БСП и ГЕРБ! Няма разлика просто Бойко е по нагъл! Макар, че вече и БСП го настигат по наглост! Няма майна на записите, защото с тези записи става ясно, че Бойко не е по-различен от Воленчо, се другите са му виновни и се има конспирации срещу него!
56
3
 
12
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 10 години
,,Записите на Ваньо Танов и Бойко Борисов за Мишо Бирата са напълно автентични.Анализът е цели 15 страници, в които ясно и точно се доказва, че записът не е монтаж, нито е бил обработван допълнително.Френската лаборатория, която анализирала записите, е една от най- добрите в Европа. Работи с френския съд и прокуратура, както и с редица други страни."И тази френска лаборатория е под ръководството на Станишев и Мони Йосифова и разбира се не беез намесата на ДОГАН.. СМЕШНИ СТЕ БЕ СМЕШНИ СТЕ
55
5
 
12
 
! Отговори
:) преди 10 години
И "Мишо Бирата" не беше истински, а после ББ си призна. Гоце и ББ са комбина. Ясно е за всеки.
54
3
 
12
 
! Отговори
Боби преди 10 години
Много е удобно да знаеш, че е възможно да има запис с теб и да се притесняваш, че ще го пуснат публично...тогава казваш предварително "Готвят манипулиран запис" и като излезе...Етооо казах ли Ви, че готвят такъв! А, дали е манипулиран или не...важното е че си се застраховал.
53
1
 
3
 
! Отговори
Az tam преди 10 години
Не виждам причини политиците да не си говорят. Точно напротив. И то точно от най-крайните лагери. Едно е триглавата ламя БСП-Доган-КТБ, конструктивни само за банковите си сметки от Швейцария до Македония, друго е политиците да схванат, че ние не живеем за да бъдем от БСП, ГЕРБ или Лафка, а в България.
52
0
 
5
 
! Отговори
gadni.turci преди 10 години
има оправия --РАЗСРЕЛ и за 3 мата и после ще обявим че е манипулиран разстрела с неизвестни поръчители , а България ще започне да се чисти от глистите които я изчждат от вътре
51
2
 
11
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До тихaта_стъпка Нищо не правим, просто се кефим на отчаяните вопли на тиквопоклониците.... Вашият гърч е удоволствие за нормалните хора!
50
8
 
1
 
! Отговори
НЕ СЕ КОСИ БОЙКО... преди 10 години
...МАЙНАТА ИМ НА ЗАПИСИТЕ ....ПЪРВАНОВ ЗАПОЧВА ОСНОВНА ПОДМУНА НА ЕЛИТА НА ПОЗИТАНО-20!ОБЯВИ ,ЧЕ ЩЕ УЧАСТВА И В ИЗБОРИТЕ ЗА ПАРЛАМЕНТ СЪС СВОЯ ЛИСТА НА АБВ.ЯВНО ПУТИН ИСКА ГЛАВАТА НА "ЕВРОПЕЙСКИЯ ПЕС", ЗАЩОТО МУ НЯМА ДОВЕРИЕ!ГОТВИ СИ ЗА ИЗБОРИ НАРОДЕ!!!!!!!!!!!Винаги съм казвал ,че КОМУНИСТА оставен без "образа на врага"--започва да воюва със собствените си членове И СЕБЕПОДОБНИ!САМО ТАКА МОЖЕ ДА СЕ ВОЮВА С ТАЗИ ЧЕРВЕНА ***!/...чрез предизвикване на "вътрешно саморазпадане".../
49
1
 
8
 
! Отговори
Муроландес преди 10 години
Ех дженералеееее,все нещо на теб ти готвят,все друг ти е виновен.Кога ще те освиткат да се успокоят нещата?
48
1
 
14
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До Анонимен 53 Боко е капката която преля чашата, освен това 10 години се правеше на "света вода" и накрая му лъсна посрания дирник!
47
3
 
16
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До ранобуднитепияндета От лаборатория нямаше нужда - и тиквата и Танов си признаха че са водили разговора... Следващия разговор - като го бяха записали в *** - изобщо не го отрече, само хленчеше че са го записали в ***, обаче как "бръмбара" е стигнал от масата до ***, при условие че тиквето отрича той да го не носил - мистерия, освен ако Мършата не е ходил с него и в ***... Ако са му сложили "стационарни" бръмбари из къщата - докато го пази НСО... излиза че Цуцо му го е .
46
1
 
14
 
! Отговори
Goran преди 10 години
Крачка напред към истината. Значи запис все пак има, но ще е манипулиран, както беше с Мишо Бирата. Но, за Мишо Бирата, той самия каза, че е истина. ?!!
45
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той Боко понеже е първият, дето е подлушвал и е бил подслушван. То бкп-то и Живков хич не са го правили, Костов и сие хич не са грабили от народа, Станишко и Доган пък нямат нищо общо с пари и далавери, нали? Айде малко се осъзнайте, само Боко ви е черен в очите!
44
2
 
13
 
! Отговори
Дръндер преди 10 години
"Предупредих ви, че подслушват телефона ми, за да изтекат после към жълтите медии пикантни записи, заяви Борисов." До тук става ясно, че ще има записи, не че ще са фалшиви! Изобщо в цялото безмозъчно бръщолявене на Екс Премиера Тиквун Първи той не казва че записите са фалшиви, а пък не се е срещал с Първанов! Айде стига! Бойко тия простотии хващат дикиш веднъж! А при теб записите станаха толкова много, че направо се чудя как имаш очи да лъжеш, че са лъжа! А в случая дори предварително!
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре че излизат тия записи да ги видим що за стока са вскичките, а не напудрени и с готови реплики да надуват бузи и да ги дават по телевизията