Готвят ми манипулиран запис, оплака се Борисов

"Първанов в Банкя никога не е идвал, последно се видяхме преди 2 г."
Обновена: 16 яну 2014 16:30 | 16 яну 2014 10:20,
194
Готвят ми манипулиран запис, оплака се Борисов
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов внася сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за разпространената вчера информация, че има записи на разговори в дома на Борисов в Банкя с президента в периода 2002-2012 Георги Първанов и с Румен Петков.

Според в. "Галерия", който разпространи тази информация, в тях ставало дума за това, че Борисов ще финансира АБВ.

Още по темата
Заявка, че ще сезира главния прокурор, вчера направи и Георги Първанов.

"Пак по старата ченгеджийска схема - някой уж дал, някой уж притежавал. Аз не мога да разбера как месеци наред се говори как нашето правителство подслушвало. За никой друг не излязоха записи, освен от моя дом", ядоса се днес в парламента Борисов. Той предрече, че в България ще се разрази истински „Уотъргейт“ и обвини управляващите в полицейщина.

Надявам се този път извършителят да бъде задържан. Наказанието е десет години затвор. Предупредих ви, че подслушват телефона ми, за да изтекат после към жълтите медии пикантни записи, заяви Борисов.

Той обаче беше категоричен, че Първанов в Банкя никога не е идвал. Последната им среща била преди две години, в края на мандата на президента и срещата била чисто техническа. Оттогава не съм го виждал, отсече лидерът на ГЕРБ.

Така стана навремето с монтажа, манипулирания запис с Мишо Бирата. Сега се готвят да пуснат такъв манипулиран запис. Аз съм убеден, че такъв запис не може да има, защото ние тримата никога не сме се събирали, обясни още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разказа още пред дома му постоянно стои „двувратото паджеро, което ние го оборудвахме“ и снима и засича кой влиза в дома му.

Борисов като цяло беше доста враждебен към въпросите с кого се е срещал. Когато хванаха американците, че са подслушвали Меркел, никой от журналистите не попита какво си е говорила Меркел, питаха кой ще понесе отговорността, отсече Борисов.

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че партията му и АБВ нямат никакви договорки. Той обаче направи твърдото уточнение, че „политическите лидери трябва да могат да си говорят“.

Според Борисов ДПС и Моника Йосифова седят зад компроматите срещу него.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
12
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 10 години
Тиквата си връзва гащите да има после с какво да се оправдава като излезе записа.. ако не е имало такава среща въобще не виждам какво има да се оправдава.. То според него и записите с Мишо бирата и тия с Найденов бяха манипулирани.. нищо,че ги изпратиха в лаборатория във Франция където категорично казаха,че те НЕ СА БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ.. ама сигурно и французите са комунисти и са хора на Станишев и Доган
41
4
 
8
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До тихaта_стъпка Ами ако тиквата на снимката и "слънчицето" не бяха опоскали 6 млрд. резерви нямаше да се теглят заеми. Аре бягай да лъскаш дръжката на тиквата..
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако работи за интересите на държавата не виждам от какво има да се страхува и притеснява нали така?
39
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"манипулирания запис с Мишо Бирата" същият дето после излезе, че не е манипулиран...
38
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така стана навремето с монтажа, манипулирания запис с Мишо Бирата.Прощавайте, че питам, но не си ли призна, че записът е истиски или аз греша?Ако не греша, може ли да му се вярва сега?
37
4
 
11
 
! Отговори
Тиквоч преди 10 години
Гузен негонен бяга....
36
0
 
8
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Интересно каква ще е реакцията на Първанов за това подслушване, тъй като той също би трябвало да се чувства засегнат в случая !
35
11
 
13
 
! Отговори
ист преди 10 години
Под небосклона 8 милиона микрофона -подслушването е запазена марка на БКП и наследниците им - БСП -ДС
34
8
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Боко,Бокоо,от една Моника ли те е...страх,дето гледа 4-ри деца,от които двете съвсем...малки.Намери някой по...сериозен заговорник.Между нас...казано и мъжът й Серго,не става за...такъв.
33
4
 
19
 
! Отговори
Винету преди 10 години
Записът в момента се монтира в Костинброд.
32
17
 
19
 
! Отговори
Михаил Миков преди 10 години
Стига се оплаква ей,ГЛАВООООООЧ.......................
31
17
 
27
 
! Отговори
Луцифер преди 10 години
За записа с Мишо ,,Бирата,, ББ си призна,а сега пак отрича.Този интригант е болен.
30
1
 
0
 
! Отговори
Men преди 10 години
Nali byaha 5?
29
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, много червени пусарушки в този форим.....искам да разбера само едно, как ви плаща СерГЕЙ....в кеш или в натура :))))
28
11
 
12
 
! Отговори
Отец Куроклатий преди 10 години
Отзад да те манипулират.
27
17
 
23
 
! Отговори
_anonimen_ преди 10 години
""За никой друг не излязоха записи, освен от моя дом""....................................................................................ми ти си най-***, бе Бойко ...
26
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко,Бойко,много се обясняваш.Възмутен ли си или се страхуваш.Не се плаши.Свикнахме на всякакви истерии.Най-много да ни позабавлява цветистия ти език.Останалото е без значение.Ще си нагласите изборите,ще си ги дотъманите,защото в очите на мнозинството всички политици сте аут.
25
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
vie ste golqma *** be plateni beseparcheta
24
17
 
18
 
! Отговори
Михаил Миков преди 10 години
Стига се оплаква ей,ГЛАВООООООЧ.......................
23
9
 
13
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Има ли в една държава болшевишка партия няма как да няма компромати, това е доказано от самата история на тези ***, но най-лошото е, че тази партия се развива и съществува само в умствено изостанали общества, за съжаление и България попада тук, ако на едни поне избори се изисква при гласуване диплома за средно образование, двете антибългарски партии БСП и ДПС веднага ще отидат на сметището където им е местото,жалко но факт простаците определят и как да живее българинът.Все пак е заслужено.