Първанов и Калфин си правят политическо харакири!

АБВ не е конкуренция на БСП на изборите, отсече Кутев
16 яну 2014 07:00,
89
Първанов и Калфин си правят политическо харакири!
Георги Първанов и Ивайло Калфин Снимка: БТА

"Първанов и Калфин си правят политическо харакири", казва в интервю за "Труд" медийният секретар на БСП Антон Кутев.

Той не определя АБВ като конкуренция на БСП на изборите.

Това, което ще направят, е да отделят някакви неголеми на брой гласове от левицата, с което ще помогнат на Бойко Борисов. Това действие навсякъде в БСП се оценява еднозначно като вредно, смята той.

Още по темата
"Това за мен е най-безобразното ритуално политическо самоубийство, което съм виждал досега. Не мога да си представя, че хора с такъв политически опит като Първанов и Калфин ще си позволят по този несъстоятелен начин да приключат политическите си кариери", отбелязва Кутев.

Той оценява процеса, който върви в момента в БСП, като пречистващ. Това, което се случва с Георги Първанов и хората около него, е пречистващо. Това е катарзисът и той е болезнен за БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
6
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Относно "костенурките"-ей-ги-на,на снимката.И пак за снимката-има много такива "общи"-Бойкото+Парданов и Петковото Румен.Спукат ли се флашките,сичкото централно затвор ще трябва да прави амнистия на кокошкарите за да нагостят online от снимките.
44
1
 
15
 
! Отговори
Съвсем сериозно преди 10 години
Не подценявайте Гоце, той е опасен!
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом им доставя удоволствие...
42
0
 
4
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Само са уточнение ще ви кажа,че преди да сложа коментара за "костенурките",този "калфазан"(някаква си високотехнологична ***) чете online от компютрите и слага коментара си преди да поставя своя.Така постига "ефекта" -Мутрата си е мутра.Даже ги има в службите-по света и у нас
41
3
 
10
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 10 години
И Първанов и Сатанишев за долни и прости ***. Тука въпроса е кой е по смрадливия от двамата. Иначе докато БСП-ДПС-ДС са на власт българите ще живеят бедно и лошо. Единственото спасение е да изчезнат от политическата сцена.
40
0
 
4
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Костенурките са подводници.И Хитри.
39
2
 
9
 
! Отговори
калфазан преди 10 години
Никакво харакири не си правят тия двамата; ако са искрени в намеренията си, излиза, че са по - хитри от къртишев, летящата чинийка и черепарски. Искат да се измъкнат сухи, докато все още не е прекалено късно...
38
2
 
1
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Така и така сте го решили ,правете го колективно,ще спестите време и усилия на маса хора.
37
2
 
2
 
! Отговори
Laiola преди 10 години
Umni maje, no ambiciata i karierizma im poprechi da proumeat edna prosta jiteiska istina.Tazi partia e na 100 godini i kak e oceliala-otcepnicite vinagi sa izpadali v zabrava.Ostava iadkata!
36
2
 
6
 
! Отговори
Българин преди 10 години
До Анонимен 28Лъжеш приятелю.Лъжеш като "дърт ***". Ти няма да гласуваш нито за Калфин ,нито за Чираков. Ти си един заблуден" гербер" ,който до сега не разбра ,че противопоставянето в обществото започнаха именно Б.Б. и Цв. Цв. ,защото те освен интриги и задкулисие от друго не разбират.Не искам да ти припомням техните изявления и действия.Що се отнася до БСП -остави ги. Това си е техен партиен проблем. За кого ще гласуваш -това е твое право гарантирано от Конституцията.
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 15Отново ли за Мишо - Бозата, трябва да Ви напомня, че ходатайството беше по искане от агент Гоце, но Танов не спря проверката и това беше ! Няма никаква причина някой да го трепе, освен пропагандата от Ваша страна, което обаче, не е изключено !
34
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кутев, как ще си правят тия двамата другари на снимката харакири, като вие сте си едно цяло с тях. Всички сте за разстрел, Кутев. Като започнат да дрънчат от теб калашниците, та минат през оня твоя сиамски близнак Кадиев... през Гоце, Съсела та се стигне чак до Любен Корнезов. Мръсни скапани ***!
33
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 16СерГей, не лети из страната, защото няма какво да открива, не ходи при хората, защото никой не го иска, не лети по други държави, защото никой не го кани! ТОЙ МИЛИОНИТЕ СИ ГИ ВЛАГА ДИРЕКТНО В ШВЕЦАРСКА БАНКА, където има и 21 МИЛИОНА $ ОСТАВЕНИ ОТ ДИМИТЪР СТАНИШЕВ(още от 90-та г.)! КАТО ГИ ВЪРНЕ, ОБАДЕТЕ МИ СЕ !
32
2
 
18
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Хи хи - поредната опорна точка! Направо са смешни, повтарят едно и също по всички медии. Въпроса е че това не е кой да е а Георги Първанов. Колкото и да плюете върху него няма да постигнете нищо. Истинските социалисти няма да разрешат партията да се превърне в семейно дружество СТАНИШЕВИ ООД. Време е да си ходите нещастници мазни, които спряхте българските имена на местостите във варна, теглите още 3 млрд. дълг и най-лошото станахте инструмент в ръцете на дпс. Е това е срам!
31
6
 
4
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До Анонимен 28 Що не гласува за него 2011, ами за мишока Плевньо Чехларев
30
3
 
3
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До ПРАВ Е Точно - Дали БСП, дали ДПС, дали ГЕРБ, дали АБВ - в крайна сметка все печелят ЦК, Политбюро и ДС...
29
0
 
11
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Върхушката на БСП отдавна се е отцепила от привържениците и идеите си, но *** и упорит е основна характеристика на левите, затова упорито гласуват за тях,
28
2
 
10
 
! Отговори
Пич преди 10 години
Абе, другари от "днес", само да ви попитам - защо не написахте подигравателно заглавие от сорта - "АБВ си прави политическо харакири - разсъждава Кутев", или "Кутев рече ...". Това заглавие ли е или "опорна точка"? До кога ще пишете подигравателни статии за ГЕРБ и всички конкуренти на БСП, но когато става въпрос за БСП, пускаме сериозни заглавия с внушение. НЕ ви ли е малко срам, уважаеми червени ***?
27
2
 
15
 
! Отговори
р преди 10 години
Хвани Кутев, удари Гоце.
26
0
 
19
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 10 години
Другаря спинозен Кутев ще се радваме в България да има катарзис от БСП-ДС. Казано с думи прости просто БСП-ДС да изчезне от политическата сцена. И Първанов и Сатанишев са вредни за Държавата. Другото са ваши партийни интриги, които нямат нищо общо с дневния ред на народа.