Първанов и Калфин си правят политическо харакири!

АБВ не е конкуренция на БСП на изборите, отсече Кутев
16 яну 2014 07:00,
89
Първанов и Калфин си правят политическо харакири!
Георги Първанов и Ивайло Калфин Снимка: БТА

"Първанов и Калфин си правят политическо харакири", казва в интервю за "Труд" медийният секретар на БСП Антон Кутев.

Той не определя АБВ като конкуренция на БСП на изборите.

Това, което ще направят, е да отделят някакви неголеми на брой гласове от левицата, с което ще помогнат на Бойко Борисов. Това действие навсякъде в БСП се оценява еднозначно като вредно, смята той.

Още по темата
"Това за мен е най-безобразното ритуално политическо самоубийство, което съм виждал досега. Не мога да си представя, че хора с такъв политически опит като Първанов и Калфин ще си позволят по този несъстоятелен начин да приключат политическите си кариери", отбелязва Кутев.

Той оценява процеса, който върви в момента в БСП, като пречистващ. Това, което се случва с Георги Първанов и хората около него, е пречистващо. Това е катарзисът и той е болезнен за БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
7
 
6
 
! Отговори
хех:) преди 10 години
смешното е, че съм 100% сигурен, че повечето от тези, които одобряват тук АБВ няма да идат да гласуват за тях:) залагам пари, че няма да вкарат повече от един евродепутат
24
2
 
1
 
! Отговори
skitnik32 преди 10 години
До Сапсан:):):) KAK SE WARTI? EKZAKTNO ILI EKZALTIRANO :)
23
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да си правят сепуко... кво ти пука, Кутев...? Яд ме е само, че това не може да ви се случи на всички червени маймуни в буквалния смисъл...
22
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще им се пукнат тумбаците от преяждане. Погледнете ги! политичета...
21
2
 
21
 
! Отговори
tribun преди 10 години
БСП се чувстват комфортно в лявата част на политическия спектър,защото няма друга политическа сила,затова появяването на други леви партии,карат БСП да настръхне. БСП не е социалдемократическа партия. Нейната идеология е основана на парите на олигарсите,които плащат за да придобият определена власт.
20
3
 
29
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Колкото и да се цепят и люспят все ще си останат гнусни антибългарски ***!Никой няма нужда от такава жалка ***.За тях ще гласуват САМО ***!ФАКТ!!!
19
4
 
6
 
! Отговори
Сър Гай Би-Серов преди 10 години
За туй якоглавство земятас телата им мръсни покрихСега и на Юда отплатадостойна да дам аз реших"И викна на двама войника:"Убийте туй куче сега!"Изви се ханджар над мръсника,отфръкна глава от снага. - ТАКАВА е наградата за всички предатели, затова *** и техните *** в България искат да се забрани да се изучава ВАЗОВ, БОТЕВ, ЛЕВСКИ да не знаят децата какво е било, да заличат всичко българско и първанов си продаде историята за еврейски пари - но възмездие ще има /8г. кома/
18
23
 
5
 
! Отговори
Дядката преди 10 години
Първанов , Калфин , не познавате БСП !Това което правите е пръдня в атмосферата , ще я усетят близкостоящите т.е. Вие ....пръдльовци !До месец всички местни организации ще Ви забравят !Защо се смятате за нещо в повече от тая монолитна маса от леви субекти?Вие сте продукт на тая маса и сега заставате срещу нея !Много елементарно и нафукано поведение , подобно на това на Борисов !Хайде чупката!!!
17
0
 
22
 
! Отговори
Сапсан преди 10 години
Доган е в паника. Махалото започна и да се върти по други оси неконтролирани от него
16
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АЗ ПЪК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА КАЛФИН,ЗАЩОТО ИМА ПО-ЧОВЕШКО ДЪРЖАНИЕ И МИСЛИ КАТО БЪЛГАРИН А СТАНИШКО Е ИЗТЪКАН ОТ ЗЛОБА И ВСЕКИДНЕВНО ТРОВИ БЪЛГАРИЯ. ВЕЧЕР ЛЯГА С ЦВЕТАНОВ СУТРИН СТАВА С БОРИСОВ. ТАКОВА РАЗДЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО И ТОВА Е ОТ ВСЕКИДНЕВНОТО НИ ОБЛЪЧВАНЕ ОТ ТОЗИ ЗЛОБАР СЪЮЗИЛ СЕ С ДОГАН !
15
16
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
никой не обича отцепниците!
14
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Oчаквайте за изборите герб ще разпада БСП+ГЕРБ =АБВ
13
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз ще гласувам за АБВ.
12
4
 
26
 
! Отговори
Сър Би-Серов преди 10 години
Аз пък смятам, че освен моментната конюнктура и неистовото желание за власт на сегашното ръководство на БСП, ценностите също имат значение, най-вече за обикновенните хора. В този смисъл, това което правят Първанов и Калфин е спасително за БСП. Другото са само и единствено флашки, компромати, петна, противопоставяне на хората и схеми по Хохегер- всичко това изглежда има за цел и демографски срив. Ето защо пожелавам успех на АБВ.
11
0
 
32
 
! Отговори
Гб преди 10 години
Ние храним мафията, като купуваме от нея, четем вестниците и глеаме телевизията и. Нека стигне до съзнанието на всички, че червените крадци без нашите пари са нищо. Техният *** електорат не носи блага, а само беди. ТЕ КРАДАТ ОТ НАС.
10
22
 
6
 
! Отговори
Той е преди 10 години
Гоце направи АБВ, Желю Желев да направи ГДЕ, Пешо Коня - ЖЗИ, а Плевнята да се надупи на всичките!
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Az misla che tova ne e komunisticheska postanovka, gepili sa se za gushite seriozno. Da blagodarim na Stanishev poneje mnogo ostro reagira na ABV .Vendetata veche lichna, a Lilov e pokoinik ra da gi obedini!
8
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов да върне на данъкоплатците милионите, които изхарчи, за да лети почти всеки ден със самолети и хеликоптери, за да ходи на мачове у нас и в чужбина-до Барселона и др., да вози Бистришките тигри др. селски отбори, заради загубен бас, да ходи по купони и лов в държавни и горски резиденции, в компания с бизнес и др. партньори и "придружителки", да посети магарето "Бойка", на предизборни митинги и така профука милиони, докато лъжеше, че пари няма и замрази 4 год. доходите, а цените хвърчаха.
7
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мишо Бирата стана известен покрай скандала със СРС-тата и информацията за лобирането от страна на Бойко Борисов. Тогава дори бяха разгласени телефонни разговори, от които става ясно, че премиерът спира митническа проверка в завод на Михов. Само няколко месеца по-късно, през март 2011г., бизнесменът бе открит мъртъв в апартамент в хотел Правец Ризорт. Оттогава досега версиите за смъртта му обикалят публичното пространство и варират от употреба на наркотици, през свръхдоза виагра заради любовница до предумишлено убийство.
6
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко Борисов Студентите да станат овчари ! vbox7/play:fc18066dc8