Битката ми продължава, каза Ламбо

Следващия месец се връщам и на сцената, отсече той
35
Битката ми продължава, каза Ламбо
Стефан Данаилов Снимка: БТА

След като месеци наред големият актьор и депутат от БСП Стефан Данаилов се бори с лимфом, той обяви, че има планове в подкрепа на онкоболницата в София, където се лекуваше самият той, преди да отиде на лечение в Париж.

„Наистина нашето общество е физически болно, освен психически. Всяка седмица ходех в болницата и виждах много хора дори и с по-тежки заболявания, това са млади хора и е крайно недостатъчно това, което имаме като материална база, а лекарите ни и лабораториите не са на по-ниско ниво от френските”, коментира той, след като за пръв път от месеци насам се върна на работа в парламента.

Още по темата
Данаилов призна, че е подготвил стратегиите, заел се е с разширяването на болницата и е намекнал за това на лидера на левицата Сергей Станишев. 

Той добави, че очаква да има и среща между ръководството на хематологичния център и здравния министър Таня Андреева.

„Добре е да бъдем единни, защото в това отношение наистина е напред нашата хематология, но нашите лекари имат нужда от самочувствие”, добави той.

Стефан Данаилов призна, че се радва, че болничният му е свършил на 19 март и се е върнал на работа в първия ден на пролетта, но битката му с болестта все още не е свършила.

„Наблюдавайки днес хората, които са в този парламент, чисто човешки в мен остава убеждението, че видят ли я тази трибуна, нещо им става на тези хора, не знам кога ще го осъзнаят, не им пожелавам да се разболяват трайно, но е хубаво да правят една различна преценка”, сподели впечатленията си социалистът.

Той сподели още, че не може да прецени доколко обществото е заредено с позитивна енергия, а не с отрицателна.

Според него обаче нито парламентът, нито правителството и президентството правят нещо за единството на нацията.

„Измислих, че е най-добре да се плаща на депутатите според говоренето, защото излизат говорят, говорят, а нищо не се казва”, каза още най-възрастният депутат от 42-то НС.

Следващия месец той обеща да се върне и на сцената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ламбо,седни си на дъртия *** и не ставай за кашмер?
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Наблюдавайки днес хората, които са в този парламент, чисто човешки в мен остава убеждението, че видят ли я тази трибуна, нещо им става на тези хора"И от моята позиция 100 процента си прав.
2
16
 
14
 
! Отговори
комедия преди 10 години
Старостта не прощава на никого.И този одъртя и оглупя.Жалка картинка!А както се разбра и семката му не излезе читава.
1
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дъртата номенклатура на всеки километър Ламбо.