Двама повече от БСП в ЕП - за ГЕРБ ще е голям успех!

Евроотборът на Борисов - "дързост и мъдрост, мъжко упорство и женска интуиция"
Обновена: 17 апр 2014 14:29 | 17 апр 2014 14:14, Камелия Цветанова
69
Двама повече от БСП в ЕП - за ГЕРБ ще е голям успех!
Цветан Цветанов (л) и Томислав Дончев Снимка: БТА

Голям успех за ГЕРБ ще е да има двама евродепутати повече от БСП след предстоящите на 25 май избори, коментира зам.-председателят на партията и председател на предизборния щаб Цветан Цветанов.

Той призова за висока избирателна активност, защото тогава ГЕРБ ще има много по-голяма и убедителна победа и „лидерът на БСП Сергей Станишев ще се замисли за това, което се случва. Освен това ДПС ще има само един представител в ЕП и Делян Пеевски няма да е евродепутат", смята Цветанов.

Още по темата
Относно номинацията на Пеевски, който най-вероятно ще бъде на избираемо място в листата на ДПС, водачът на кандидатите на ГЕРБ Томислав Дончев коментира, че „ДПС очевидно се опитва да демонстрира самочувствие с подобна кандидатура, но интересният въпрос е защо тогава Пеевски не води листата”.

Оказа се, че партията на Бойко Борисов залага на вече утвърдени в Брюксел имена.

След Томислав Дончев се нареждат досегашните евродепутати Андрей Ковачев, Мария Габриел, Владимир Уручев.

След тях е Ева Паунова, която е старши политически съветник на ГЕРБ в ЕП. Шести е настоящият депутат Емил Радев. Седмото място е за квотата на младежката организация на партията и кандидатът е Андрей Новаков, заместник- председател на Европейските демократи студенти в ЕНП, а освен това е експерт „Връзки с обществеността” в Благоевград.

Уволненият директор на училището в Долно Дряново, община Гърмен, Асим Адемов е на осмо място в листата на ГЕРБ.

След него е Стефан Шилев, доц. в Аграрния университет в Пловдив; Ангел Филипов, ревизор в мини „Марица Изток”; Августина Цветкова, която беше зам.-министър на отбраната в кабинета на Бойко Борисов; Гьорг Георгиев от младежката квота; Пламен Русев, бивш депутат; Анести Тимчев; Селиме Кърджалиев, директор на училището в село Вънец, Шуменско; Мария Агиева, общински съветник в община Раковски и Пламен Борисов, зам.- председател на Общинския съвет в Перник.

„Листата представлява всички региони, полове и професии и заради това имаме отбор, който е съчетание между дързост и мъдрост, мъжко упорство и женска интуиция. Най-важното е да имаме отбор, българското присъствие в ЕП е малко, така че само когато има отбор, може да работим”, коментира Дончев, след като Цветанов представи листата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: ГЕРБлистаевроизбори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Двама повече от БСП в ЕП - за ГЕРБ ще е голям успех!*ЕП - евро панделата
39
19
 
19
 
! Отговори
бай у преди 10 години
Виж сега млади ми изборен меринджей Цветанов , по - вероятно е да лежиш две години повече от Борисов , отколкото да имаш двама евродепутати повече от БСП !Та къде са БСП , къде сте Вие ?Забравихте ли миналата година, как Ви изхвърлиха на политическото бунище и сега .....хоп - възкръснали !Я си кротувай крадливо *** на Борисов , хайде де!!!
38
16
 
15
 
! Отговори
1111 преди 10 години
Пази Боже българския народ от тези обирджии!
37
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЛЕДАХТЕ ЛИ ПУТИН СТРАХЛИВЦИИИ? ВИДЯХТЕ ЛИ ЩО Е ТО ДЪРЖАВНИЧЕСКО ПОВЕДЕНИЕ И МИСЪЛ? ЯКА ЦЕНЗУРА СЕ ЗАДАВА ПО НАШИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ А ? ВИДЯХТЕ ЛИ БОЙКОВЦИ,СТАНИШЕВЦИ ,ДОГАНОВЦИ КОЛКО СА ЖАЛКИ?СЕЛФИТА,ПУТИН ЯСНО ВИ КАЗА ЧЕ НЯМА ДА СЕ СПРЕ ПРЕД НИЩО ЗА ДА ЗАЩИТИ ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ,ГЛЕДАХТЕ ЛИ БЕ МАМИНИ УТРПКИ ПРЕЗИДЕНТИ И ПРЕМИЕРИ? СОПОЛАНКОВЦИ,ПЛЮЯ НА ВАС ДОНОСНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ
36
16
 
15
 
! Отговори
че преди 10 години
незнам на какво се надяват ГЕРБ на тези избори, като техния вълшебен Цеци вече не е министър на вътрешните работи и няма да може да спомогне за подменянето и нагласяването и на тези избори
35
18
 
17
 
! Отговори
аз преди 10 години
Ето, заради този наглец на снимката няма да гласувам за ГЕРБ.
34
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Купувайте *** гласове!!Купувайте, мислете, планирайте, организирайте щабове по места, активисти и рецидивисти!!Ако не предпримете мерки да купите Индийските билети, Сидеров ще ви премаце като Фидосова гънка на чаршаф!!!Ясно ли ви е бе, Ционистки отпадъци?!?!?
33
8
 
8
 
! Отговори
боев преди 10 години
А ИФ къде я потулихте? И тя е познато лице, ама нещо я скрихте под дюшека набързо. Защо ли?
32
7
 
18
 
! Отговори
Аз преди 10 години
До Иван - Ми то досега Станишев няма спечелени избори срещу "некадърника" Цветанов. При "кадърния" Овчев, един пенсионер изтрепа цял отряд за борба с тероризма, та ме напада мисълта - нека да продължава така Цветанов, пък нека "кадърните", го наричат некадърен.
31
1
 
9
 
! Отговори
Стига глупости преди 10 години
Знаете какво казва гайдата на сватбата '' Дали е честна или не'', а тъпана отговаря "Там като отидем ,ще видим". Е, на изборите ще разберем,кой какъв е и колко акъл има и кой кого ще подкрепя. Грозни, слаби дебели , манекенки, калинки, тикви, и тем подобни, ние си ги избираме. Аз, ти ,трети , пети това е нашият избор, защо се сърдите, на кого? Искам да ви кажа, престанете да пишете глупости. Щом нямате смелост да се кандидатирате и да управлявате. Писна ми, от простотии по форумите!
30
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДА ПОВЪРНЕ ЧОВЕК КАТО ГИ ВИДИ ТЕЗИ КАРИКАТУРИ НА СНИМКАТА.
29
3
 
18
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Важното е да се гласува, за да не допуснем много Пеевци е Европа. Както навремето сме ги спрели така и сега да им попречим в завладяването на нашия християнски континент. ГЛАСУВАЙТЕ !
28
11
 
7
 
! Отговори
слави преди 10 години
ГЕРБ и БСП са като тестисите на мъжа.Винаги се блъскат един в друг, но служат на един господар.
27
4
 
13
 
! Отговори
Азис преди 10 години
Ако Сатанишев знае колко го обичат няма да иска да ходи в Брюксел. Тука също има майстори на задната прашка.
26
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На гласувалите за Гроб да се издават тиквени медали с лика на любимеца им.
25
13
 
13
 
! Отговори
Eдин от народа преди 10 години
ЦВЕТАН ДАЛАВЕРАТА ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА?
24
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шуробаджанащина и корумпираност, суета и алчност това е "Евроотборът на Борисов"
23
11
 
8
 
! Отговори
ПОЛИТИЦИ БГ та преди 10 години
МЯСТОТО НА МУТРИТЕ И УБИЙЦИТЕ Е ВЪВ ЕП,ТАМ Е ТЕХНИЯТ ДОМ,ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ЕС И НАТО,ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА НАПУСКАНЕ НА НАТО И ЕС,НЕЗАБАВНОООООО,УТРЕ РУСКИТЕ БОМБИ ЩЕ ПАДАТ ВЪРХУ НАШИТЕ КЪЩИ
22
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП са комунисти,а ГЕРБ мръсни комунисти с про западна ориентация.И на двете партии заедно с производните им не трябва да даваме шанс.Аааа..забравих! И гадните деформатори също.То в интерес на истината всички са се омазали до плешките с ***.
21
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВИЖТЕ НА СНИМКАТА КАКВИ НЕДОДЯЛАНИ МУТРИ СЕ ГЛАСЯТ ЗА ЕП УЖАС СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ