Путин е истински държавник, ЕС е подвластен на САЩ

Запазих стабилността на България и бях прав, доволен е Сидеров
20 апр 2014 17:49, Александър Попов
484
Путин е истински държавник, ЕС е подвластен на САЩ
Снимка: Булфото, архив

България няма ползи от членството си в НАТО и ЕС и не се наблюдава прилив на чужди инвестиции, заяви Волен Сидеров в ефира на TV7.

Според него в момента службите ни работят срещу Русия, а не срещу радикалния ислям. И това се дължи на САЩ, които посочват кой е врага.

Той за пореден път коментира, че България е трябвало да наложи вето върху санкциите срещу Русия. Сидеров определи Путин като истински държавник, който е направил Русия отново сила. По думите му Русия е стествен партньор на ЕС и при едно сътрудничество ще станат първа световна сила. Но сега евросъюзът бил подвластен на САЩ.

По думите му в Украйна е извършен преврат, зад който стоят американски фондации.

Независимо от ниските прогнозни резултати, според Сидеров Атака ще има представители в Европейския парламент. На въпрос за подкрепата му към кабинета на Пламен Орешарски той заяви, че е "запазил стабилността на България и е бил прав".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


484
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
305
8
 
16
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
До АТАКИСТ Пак ли си се напил, бе?
304
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Атакистите са безделници, които намират причината за личната си неудовлетвореност в другите хора и обществото, което според тях /атакистите/ им е длъжно по някаква понятна за болните им мозъци причина. Изключение са 10 те депутата от предателската им група, които използват заобикалящата ги пасмина за лично облагодетелствуване.
303
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лабилната психика се изока отново. Тоя льльо нямаше ли да го съдят? Мъжлете, което под закрилата на чужда агентура, и дупЕтатски имунитет ходи въоръжено, налите на бой, и по света с парите от предателството си. Психара е новият Юда Искариотски, разликата е, че Юда не е понесъл мисълтта за предателството, а този е ***.
302
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров е национален предател. Дали е за затвора или лудницата ще се изкажат специалистите. Да бъде затворен в зоологическата градина в София.Храната да бъде хврляна от зяпачите, че е опасен и хапе.
301
9
 
12
 
! Отговори
Ханибал Лектър преди 10 години
В знамето на ЕС е вмъкнато скрито послание.Синият цвят е цветът на пасивноста,слятоста,безличноста,интуитивноста,приспособяване към чуждото и приемане на всичко,но без способност за различаване на доброто от злото.Цялото знаме на ЕС е просто едно синьо парче плат.Нищо повече.Никакви цветове,гербове или знаци символизиращи определени неща както са всички държавни флагове по света.Единственият символ сложен на синият фон са звездичките от Американското знаме.ЕС е сляп васал на САЩ!Атака са умни!
300
16
 
16
 
! Отговори
алф преди 10 години
Както винаги Сидеров е прав за всичко и е един от малкото,които вземат правилна позиция по важните въпроси.Жалко че бай *** и бай *** пак ще гласуват за хунтата Герб и СърГей
299
8
 
23
 
! Отговори
слaи преди 10 години
Дa срaвнявaш Русия с СССР е кaто дa срaвнявaш Гермaния с Третия Рaйх
298
25
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров е един голям *** и мръсен предател спрямо българския народ.
297
7
 
15
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
Заради такива като мен ли 2005-та беше на власт пак беше бесипету, деписету заедно с мадридския папардак?
296
7
 
18
 
! Отговори
Десен преди 10 години
АТАКИСТ няма смисъл човече аз спирам да ти пиша просто няма какво повече да ти кажа щом ми хвалиш соца ...........лошото е че заради такива като теб в момента ни управляват комунисти и псевдонационалисти от което за жалост можем да се окажем първите изхвърлен от ЕС, и ще трябва да имигрирам по най бързия начин.
295
3
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 379Хвани се за още някоя дума, че да си аргументиран на 100%. СтандартнияТ камион 43-та е ЗИС-6, папагал!Иначе като стана въпрос за правопис, защото гледам имаш голямо желание да ми заявиш, че съм неграмотен, я си погледни второто изречение. Стандартния или СтандартнияТ камион? За подлог в изречението чувал ли си , и че той се пише с пълен член????
294
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АТАКИСТРазбира се, че беше забранено да се излиза от България ако си потенциален емигрант. Хората защо им се налагаше да бягат през границата? И не ми говори за 85 година.
293
0
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 376 Давам пример: Ценностите да уважаваш даскала си на първо място, за да уважаваш и хората в обществото! Сега келешчетата възразяват на учителя си и им викат: ти ли ще ми кажеш к'во да правя, бе!Оттам започвам и свършвам за ценностната система на децата при бай Тошо и при хамериканската свободия!
292
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АТАКИСТСигурен ли си, че Катюшата е била "предвижвана", а не придвижвана? Стандартния камион за катюшите е US6 - американски Студебейкър.
291
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименАди бе???
290
14
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 376Нямал си правото да работиш и живееш където поискаш? Ти сега от Лос Анджелис ли ми пишеш, от Хаваите или от панелката си в Люлин, заключен зад стоманена врата? През бай Тошово време не се заключвахме като затворници за да не ни окрадат, както сега. Оставях си колата пред входа отключена при бай Тошо. Сега се чудя къде да я паркирам, за да не я надраскат ***. 85-та година можеше да имигрираш стига да имаш мангизите. Само че само си чувал, че от България не може да се излезе, ***
289
4
 
18
 
! Отговори
Десен преди 10 години
Какви ценности бе човек бяхме лишени от свобода и собствено мнение, нямаше право да живееш и работиш където поискаш в собствената си държава за чужбина пък изобщо не можеше и да се мисли тръгнал да ми говори за ценности по време на соца ти къде си живял бе човек
288
4
 
13
 
! Отговори
juji boss преди 10 години
Благодарение на болното джудже.ДНЕС НИ УПРАВЛЯВАТ:ОБЛАСТНИ И ЗАМ. ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ :Бургас -Юсеин Мехмед, Варна-Маткан Ибрямов, Габрово-Кенан Ашиков, Добрич-Исмет Хабил, Кърджали-Муса Сайдаахмед, Ловеч-Юнал Масъков, Пазарджик-Юмер Хамза, Плевен-Енгин Кючуков, Пловдив-Юксел Расим, Разград-Севгин Шукри, Русе-Айдън Караахмед,, Благоевград-Муса Палев, Силистра-Насуф Насуф, Търговище-Емел Расимова, Хасково-Кадир Исов, Сливен-Неджим Ахмед, Смолян-Бейхан Дуран, Стара Загора-Тонджа Йо
287
9
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 372Мога да ти кажа много неща моито съм одобрявал при соца, но темата е дълга.Но най-важното беше, че се зачитаха човешките ценности. Надявам се да ме разбереш. Все пак си от от онова време. Не е нужно да ти давам примери за да те "светна", нали?
286
17
 
10
 
! Отговори
гхгд преди 10 години
Сидеров евaлa, нaтривaй гнуснaтa ционисткa пaплaч, тяхнa мaмичкa мръднa