Путин е истински държавник, ЕС е подвластен на САЩ

Запазих стабилността на България и бях прав, доволен е Сидеров
20 апр 2014 17:49, Александър Попов
484
Путин е истински държавник, ЕС е подвластен на САЩ
Снимка: Булфото, архив

България няма ползи от членството си в НАТО и ЕС и не се наблюдава прилив на чужди инвестиции, заяви Волен Сидеров в ефира на TV7.

Според него в момента службите ни работят срещу Русия, а не срещу радикалния ислям. И това се дължи на САЩ, които посочват кой е врага.

Той за пореден път коментира, че България е трябвало да наложи вето върху санкциите срещу Русия. Сидеров определи Путин като истински държавник, който е направил Русия отново сила. По думите му Русия е стествен партньор на ЕС и при едно сътрудничество ще станат първа световна сила. Но сега евросъюзът бил подвластен на САЩ.

По думите му в Украйна е извършен преврат, зад който стоят американски фондации.

Независимо от ниските прогнозни резултати, според Сидеров Атака ще има представители в Европейския парламент. На въпрос за подкрепата му към кабинета на Пламен Орешарски той заяви, че е "запазил стабилността на България и е бил прав".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


484
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
265
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До neobrqzan gerberastтой няма майка ве. Умряла е. Те всичките ли ще отиват там
264
1
 
3
 
! Отговори
дум преди 10 години
Момчета разбирам желанието ви да изразите мнение и позиция да се почувствате мъже.Аама оставете кръчмите с чалга и прочетете някоя книга за да не се излагате.Че пишете само глупостиа за Сталин да се радва че беше запада и това също можете да го прочетете.Оносно ВСВ Хитлер губи защото отваря фронт в Африка за да достигне до петрола на Арабите.Ако беше минал директно през Россия ?????????И добре че е изгубил не че ние спечелихме като васали на друг диктатор
263
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АТАКИСТE, като очистиха Борис България воюва ли срещу руснаците? Те хората трева пасат и няма да направят връзка между събитията ако почнат да ги пращат на Източния фронт.
262
5
 
7
 
! Отговори
фкбхв преди 10 години
Аве тея от юруш днес пак ли пици ядоха?
261
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо руснаците искат България да управляват хора с турски имена?!
260
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До фхкфгима, един-двама-трима
259
11
 
11
 
! Отговори
да знаете, преди 10 години
Само ГЕРБ! С ГЕРБ напред! Зарежете юрушите и ортаци!
258
8
 
19
 
! Отговори
георги преди 10 години
Късно е г-н Болен вече всички разбраха ,колко си долен,Как за 4ервени парици и турски жълтици и душа и *** продаде ДАНО ДА ИЗГНИЕШ В ЗАБРАВА
257
3
 
10
 
! Отговори
milen преди 10 години
boiko borisov e fusta... ko e za paleca gore....
256
3
 
14
 
! Отговори
mimo преди 10 години
balgaria na 3 okeana
255
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Момче промит ти е мозъка от дългогодишно комунистическо обучение по история. Бегай се скрий некъде че ставаш смешен.
254
5
 
12
 
! Отговори
оргия преди 10 години
Сидеров болен мозък такъв защо всичките модерни политици си изпращат децата да учат държави от ЕС или в САШ а не в Русия ?!?Възпитаници на руското школо не малко некадърници минаха през модерната ни политическа класа отдайте заслуженото на този народ участвал в руско-турската освободителна война и стига сте се "надупвали" вече стига робско поведение .Точно ти болен мозък говориш за колониализъм а брата руснак иска ли неиска да ни продава най скъпата газ .Някой умишлено ска да върим назад а не на
253
3
 
4
 
! Отговори
ЗАПАДНЯК преди 10 години
СТАЛИН ТРЕБАШЕ ДА НАПАДНЕ ТУРЦИЯ, НО ГО Е БИЛО СТРАХ ОТ СИЛНИТЕ ВОЕННО ТУРЦИ....А ТУРЦИТЕ ПОЧТИ ВЛЯЗОХА КЪМ ХИТЛЕР И КЪМ РАЙХА...ИСМЕТ ИНЬОНЮ Е ЧАКАЛ САМО ГЕРМАНИЯ ДА ПОБЕДИ НА ВОЛГА.АКО ПАУЛУС И МАНЩАИН БЯХА БИЛИ В СТАЛИНГРАД....ДНЕС СССР-ГРАНИЦИТЕ МУ, ЩЯХА ДА БЪДАТ ГЕРМАНИЯ ДО ЕНИСЕЙ...ТУРЦИЯ-КАВКАЗ И СРЕДНА АЗИЯ, И ЯПОНИЯ - ОТ ЕНИСЕИ НА ИЗТОК.
252
6
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 331Нямало логика Хитлер да очисти Борис , защото Борис не иска България да воюва срещу врагът на Хитлер- руснаците????Браво бе!
251
5
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
Коментарът ми ще бъде много лаконичен... - низост, мерзост... - сидеровщина...
250
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За да му готви бе *** с Хитлер са лични приятели и съюзници. Аз ако ходя на война няма да очистя този който ми помага. Разбираш ли че няма логика в това Хитлер да го отрови.
249
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Десенако части на червената армия не се бяха отклонили през БГ-ти и през Югославия, руснаците щяха да се появят на атлантическия бряг и тогава? Явно Чърчил...
248
7
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 324ДАЛИ на Сталин да съсипе половин Европа? Някой си дал на Сталин нещо си, щото са избили 25 милиона от народа му???? ДАЛИ ?????*** *** скапана да е.а!Сталин заслужаваше цяла Европа да завземе след този геноцид на Хитлер спрямо руснаците, не половин!
247
5
 
9
 
! Отговори
Еничар Волен преди 10 години
Сидер ага бил "запазил" стабилността в България като докара ДПС на власт! И с цялото си безочие продължава да се хвали с това! Грабовски много често го кани в предаването си този ***, да го не е взел на щат?
246
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цар Борис не е отровен от готвача на Хитлер а от комунистите . Първия опит за елиминирането му беше взривяването на Света Неделя но там се провалиха и накрая го отровиха за да си прочистят пътя към узурпирането на властта в България.